17 februāris, 2015

Modes kliedziens invisibobble hair rings

Ahoi!

Jau kādu laiciņu blogu dāmas spiedz sajūsmā un noliek līdz ar zemi jaunāko modes gadžetu - invisibobble matu gumijas - jebšu telefona vadu matos.


Arī manā īpašumā līdz ar SaneriBox nonāca trīs šādi riņķīši.

Jautāsiet - kas tur tik īpašs? Ražotājs saka - ka tā ir sensācija. Invisibobble neparastā rezultāta būtība slēpjas īpašajā matu gumiju formā, kas atgādina telefona vadu. Ar to palīdzību, saņemot matus astē, spiediens uz matiem ir vienmērīgs, kā arī sadalās visā to garumā. Invisibobble matu gumija neatstāj "pēdas" - mati saglabā savu formu, saudzē matus - nelauž tos, tā ir izturīga, elastīga. Tāpat tā nerauj matus, saudzējot galvas ādu un novēršot galvassāpes, kā arī novērš matu galu šķelšanos (šeit man rādās jautājums - ?). Tāpat to var uzlikt uz rokas un nēsāt kā rokassprādzi.

Biju sajūsmā, ka skaistuma kastītē atradu šīs mazulītes. Cena likās neadekvāta, tādēļ pati noteikti nesaņemtos iegādāties. Pirmais iespaidā likās, ka gumijas ir maziņas, taču tās krietni staipās. Manai astei apliekot 3-4 reizes ir ok. Novērtēju, ka gumija matos turas ļoti labi - gan zemajā astē, gan arī augstajā. Var izveidot arī copi - nav nekādu problēmu.
 
Ārā tā neslīd, bet arī izņemšana nav nemaz tik saudzīga kā varētu gribēties, tāpat tiek plēsti mati. Varbūt ne tik ļoti kā ar parastajām gumijām. Bet kopumā gumija turas labi, galvu nespiež un neko nevelk, par nospiedumiem - man grūti bilst, jo man momentā iesēžas jebkādas matu savākšanas pēdas. Vēl jāpiebilst, ka gumija nepavisam negrib atgūt savu formu. Tā izstaipās jau pēc pirmās lietošanas reizes un ne pa nakti, pat ne divām/trim tā sākotnējā izskatā neatgriežas. Pagaidām tas gan netraucē, jo tā ir pietiekami elastīga - redzēs, kā būs kalpošanas gaitā.

Kopumā varu teikt, ka produkts ir ļoti interesants - kaut kas jauns un tas vien jau ir labi. Priecājos, ka man ir iespēja šīs gumijas pamēģināt, bet pati šo brīnumu visdrīzāk neiegādātos - tieši cenas dēļ. Ja bums pāries un tās kļūs lētākas - ir vērts padomāt, jo man patīk, ka tās ir krāsainas, tāpat to nestandarta dizains - kaut kas savādāks, tas vienmēr liekas saistošs.

Cena: 5,90 EUR (skatos, ka šur tur internetā jau ir lētākas).

Lai forši!

P.S. Formas atgūšanas vienkāršākais variants - uz 1 minūti to iemērkt verdošā ūdenī. Un tad to var atkal lietot kā iepriekš.

2 komentāri:

  1. Par to sākotnējas formas atgūšanu - iesaku paturēt kādu pusstundu trauciņā ar karsto ūdeni - tad saraujas atpakaļ :). Vai arī var ar karsto fēnu papūst gaisu - arī ir efekts!
    Un internetā ir lētākas, savējas pirku par 5 EUR

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru