20 jūlijs, 2015

Vichy Pureté Thermale jaunums: Fresh cleansing gel

Jūlija jaunumos jau ieminējos, ka manās rokās ir nonācis viens no Vichy Pureté Thermale jaunumiem - putojošais attīrītājs Fresh cleansing gel.

Ko sola ražotājs? Lasām:
SVAIGA ĀDU ATTĪROŠA ŽELEJA. Attīra ādu no visa veida netīrumiem (piesārņojuma, putekļiem un sebuma) pateicoties moringa sēklu ekstraktam. Palīdz samazināt cietā ūdens iedarbību (diskonforts, sausa āda) pateicoties Amilite un glicerīnam. Āda ir mīkstāka, mirdzošāka, svaigāka; nav savilkšanas sajūtas. Želejas tekstūra ar tūlītēju svaiguma sajūtu ātri veido smalkas putas. Delikāts augļu-ziedu aromāts. Bez parabēniem, krāsvielām, ziepēm. (Vai man vienīgai šķiet, ka viņiem vajadzētu advancētāku tulku, kas sastāda produktu aprakstu???)
Interesanti, ka ražotājs norādījis, ka paredzēts sejas ādai - izvairoties no acu zonas.

Tik tālu ražotāja solījumi, bet ko patiesi spēj šis jaunums?
Īsajā variantā varu teikt, ka attīrošā želeja ir forša - svaiga, labi attīra un nesavelk ādu.
Garajā variantā plusi un mīnusi:

+
Superīgs svaigs aromāts (man vairāk velk uz ziediem);
Želeja viedo patīkamas, stingras putas, tā jāizmanto pavisam nelielā devā (putojas ļoti labi);
Seju attīra pieklājīgi;
Pēc attīrīšanas āda nepavisam nav savilkta (pretēji ražotāja norādījumiem lietoju pa visu seju - arī acu zona neizbēg, pagaidām sekas nav manāmas - cerams, ka tas tā arī paliks);
Neizsauc nekādas alerģiskas reakcijas, nepatīkamas sajūtas un nerada diskomfortu.

-
Man ir radušās šaubas par želejas lietošanu acu zonā (kā jau minēju - pagaidām nekādu redzamu izmaiņu nav, bet ja nu tomēr...) Rodas jautājums - kāpēc jārada sejas attīrīšanas līdzeklis, putojošs, noskalojams ar ūdeni, kurš visticamāk neizbēgami skars visu seju (arī acu zonu), ja to nevar tomēr lietot visai sejai. Pie šī fakta tomēr vajadzētu piedomāt.

Neskatoties uz manu šaubu ēnu - produkts ir foršs un noteikti varu to ieteikt putojošo attīrītāju cienītājām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru