30 augusts, 2015

Atsauksme: Silk Oil of Morocco

Hei, daiļās!

Esmu vēl mazliet atvaļinājuma noskaņās un kamēr mans vīrietis nav iesēdies atpakaļ skolas solā - mēs steidzam satikt draugus, radus paziņas - tādēļ bloga saturs vēl līdz septembra otrajai pusei būs tāds paretāks. Pēc tam viss daudz maz atgriezīsies ierastajās sliedēs.

Bet šoreiz - stāsts par trim lieliskiem produktiņiem - ar kuriem nevaru nepadalīties - Silk Oil of Morocco intensīvi mitrinošo šampūnu un kondicionieri un fantastisko serumu matu un galvas ādas kopšanai.

Šķiet esmu jau minējusi, ka man ir mati ir vidēji gari, blondi, normāli (ne sausi, ne taukaini), taču ar tieksmi būt sausiem un šķelties pašos galos - un šie produkti maniem matiem ārkārtīgi patīk. Bet sākšu pa vienam.

Silk Oil of Morocco intensīvi mitrinošais šampūns ir vieglas konsistences šampūns ikdienas lietošanai. Tas satur vērtīgās argāna, makadamijas riekstu un naktssveces eļļas, kā arī alveju. Lai gan satur tik daudz eļļas – tas tomēr spēj labi attīrīt matus, tos padarot zīdaini gludus, mīkstus un mirdzošus, nepiešķirot tiem smagumu un nepaātrinot taukošanos. Mazgājot matus ar šo šampūnu, šķiet matiem nemaz pēc kondicioniera neprasās. Un kas par fantastisku smaržu ir šiem produktiem, kaut to varētu ierakstīt vārdos. Piebildīšu, ka arī lietošanā tas ir ļoti ekonomisks – šī mazā pudelīte pietiks ilgam laikam.

Lai gan minēju, ka matu balzama nemaz neprasās - tomēr pēc šampūna lietoju Silk Oil of Morocco intensīvi mitrinošo kondicionieri, lai matiem piešķirtu īpašu dzīvīgumu un veselīgo mirdzumu. Pēc kondicioniera lietošanas mati jūtas mitrināti un pabaroti. Jāpiebilst, ka kondicionieris ir ļoti, ļoti biezas konsistences (to ir gana grūti dabūt ārā no tūbiņas) un tas, gluži tāpat kā šampūns, satur daudz vērtīgās eļļas (argāna, Austrālijas mandeļu, Austrālijas makadamijas riekstu un naktssveces), alveju, kā arī šī sviestu (un iespējams tāpēc tas ir tik biezs), bet neskatoties uz to - nav jāuztraucas par pieplakušiem vai pārlieku smagnējiem matiem. Laikam visātrāk no visiem produktiem man rūk kondicioniera daudzums tūbiņā – bet tas tā ir vienmēr.

Visbeidzot matu kopšanas rituālu var pabeigt ar patiesi lielisko serumu, kas paredzēts ne vien matu, bet arī ķermeņa ādas kopšanai. Serumu var lietot kā sausos, tā mitros matos, tomēr man ērtāk ir to ieziest ar dvieli nosusinātos – mitros matos, to ieklājot visā matu garumā. Mati tiek nogludināti un sastāvā esošā auksti spiestā organiskā argāna eļļa piešķir tiem dzīvīgu mirdzumu. Pats patīkamākais ir tas, ka lietojot šo serumu nav jāmazgā rokas, jo tas ir paredzēts arī sausāko ķermeņa vietu (elkoņi, ceļgali, utt.) kopšanai un tā konsistence atbilst tā sauktajām „sausajām eļļām” – tas iesūcas zibenīgi un neatstāj taukainu sajūtu ne matos ne uz rokām, toties patīkamā smarža ir jūtama gan matos, gan uz ķermeņa. Tā kā man ir gari mati un matu gali, berzējoties gar drēbēm, šķeļas un ātri kļūst sausi – mana matu kopšana nav iedomājama bez eļļām, un ar šī seruma palīdzību es varu izcili palutināt savus matus, atgriežot tiem mirdzumu un dzīvīgumu un nogludinot sašķeltos galus. Vēl tik varu piebilst, ka arī serums tērējas ļoti ekonomiski un pietiks krietnam laiciņam. Laikam par šo produktu - man ir tiešām vislielākais prieks un šis ir iekļuvis manos matu kopšanas mīluļos.

Kopumā esmu ļoti apmierināta ar produktiņiem - lai gan tie ir mazos iepakojumos un diezgan padārgi - tie ir gana ekonomiski un maniem matiem ļoti piemēroti - mati ir mirdzoši, gludi un viegli ķemmējami. Ja rodas doma, ka vajadzētu pamēģināt - serumu rekomendēju par visiem 100%, šampūnu un kondicionieri - ja maciņš atļauj, noteikti iesaku - tomēr tā, ka no sajūsmas būtu jāspiedz - tā gluži nav.

Cenas: šampūns un kondicionieris katrs 13 EUR (100 ml), serums - 20 EUR (60 ml). Iegādāties var šeit.


2 komentāri:

  1. šie te nav kārtējie silikona brīnumi? ja nē, tad izklausas mēģināšanas vērti - par šo cenu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šampūnam un balzamam šķiet, ka silikonu sastāvā nav - vismaz plaši pazīstamajos savienojumos. Katru no sastāva daļām neķidāju gan. Izskatās, ka serumam/eļļai gan. Nolāpīts! Bet man kopumā patīk - matus smagus nepadara, toties palkausīgus un mīkstus gan.

      Dzēst

Ievadiet komentāru