03 augusts, 2015

Tukšs #6/7

Ir atkal pienācis laiks izmest tukšo tūbu krājumus. Šoreiz krājumi iz jūnija/jūlija.
Likās, ka būs vien pāris tūbiņas, bet nekā - priekš manis tīri brangi.

  1. Schwarzkopf professional BC Bonacure Hairtherapy Amino cell Rebuil Sensitive Sootthe Mild Conditioner. Vispār man Schwarzkopf ļoti patīk - bet šis priekš manis bija nekāds.
  2. Čistaja Linija dadžu eļļa matiem. Man patika lietot eļļiņas. Tagad mazliet apnika. Paņemšu pauzi un gan jau atkal ķeršos klāt pret rudeni.
  3. Nivea creme sensitive dušas želeja. Normāla, bet ne tā, ka no sajūsmas jāspiedz. DOVE man patīk labāk.
  4. Kivvi Moisturizing Facial Toner. Man ir kādi trīs. Domāju, ka sekos arī atsauksme. 
  5. Bioderma Atoderm Mains roku krēms. Labs, kas labs. Atsauksme. Spriežot pēc iepriekšējā tukšinieku raksta - man pietiek 2 mēnešiem.
  6. Garneir Pure 3in1. Man patika šis sejas mazgājamais/skrubis/maska jebšu 3in1. Pagaidām visādi skrubīši un maskas krājumos, tāpēc iepirkts netiks, bet noteikti paturēšu prātā.
  7. Listerine Zero mutes skalojamais līdzeklis. Atsauksme.
  8. Madara Sun Flower tonējošs fluīds. Vispār bija forša manta. noteikti ir pirkuma vērts.
  9. Eveline Extra Softbio Regenerating Lip Balm. Nu šis ir šausmīgs. Kā tika uz lūpām un kaut nedzuadz mutē - padarīja muti sausu/sūru vienu vārdu sakot radīja diezgan pamatīgu diskomfortu. Metu laukā.. brrr.
  10. Drogu mazais iepakojums roku dezinfektants. Visi tie man šķiet vienādi, ja nu kāds vienīgi neizceļas ar īpaši sliktām īpašībām. Šis bija standarta variants - nodrošināja visu nepieciešamo, neliels iepakojums - ērts ceļojumos un rokassomiņā. Maksāja arī mazas naudiņas - respektīvi visi plusi tā kontā.
  11. Nivea Q10 plus Anti-wrinkle Energy Day Care SPF15. Maziņš, mīlīgs iepakojumiņš. Nekādu grumbu samazināšanu nesajutu (vismaz no šī masā ķobīša). Mitrināja labi, bija tāds treknāks, bet labi iesūcās.
  12. Agafijas pirtiņas masāžas pīlings ķermenim ar 5 eļļām. Man likās dikti pa maigu priekš ķermeņa. Tā kā bija pa smieklīgām naudiņām pamēģināt varēja.
  13. Agafijas pirtiņas "Termālais" Kamčatkas skrubis. Šis gan bija kaut kas savāds. Tas, ka ārkārtīgi maigs, gluži kā otrs Agafijas produktiņš - tas būtu štrunts, bet kas tur bija samalts - es tā arī nesapratu un droši vien labi ka tā...
  14. Eliēr šampūns un balzams ar organiskajām dūņām. Eliēr mani aizveda atpakaļ bērnībā. Tā šampūna un balzama smarža - tā man atgādināja bērnību, kad vecāku māja Ligo vakarā tika rotāta ar meijām un kalmēm un viss smaržoja tik saldi un reibinoši - pēc ziediem, svaigi cirstajiem bērziem un kalmēm. Un tagad, gluži kā toreiz, es varēju stāvēt un baudīt šo smaržu. Ehh. Noteikti iegādāšos šos kaut vai šo atmiņu dēļ. Bez fantastiskās un neaizmirstamās smaržas, tie tīri labi arī pildīja savas funkcijas.
  15. Lancôme visionnaire LR 2412 4% – Cx Advanced Skin Corrector. Maziņš, bet paguva iekļūt arī jūlija mīluļos - atsauksmes šeit un šeit.
  16. Bioderma Atoderm Creme lavante. Barojošs, aizsargājošs mazgājošs krēms sausai vai ļoti sausai ādai. Man gan ir taukaina āda, bet tāpat šis bija gana labs. Tagad gan man putojošo līdzekļu krājumi ir gana lieli lai iegādātos ko jaunu, bet noteikti par šo neaizmirsīšu - ir labs.
  17. Bioderma Sebium H2O. Atsauksme.
  18. Vichy Idealia Life Serum. Tā kā šis bija ne pārāk leils paraudziņš - nepaguvu saprast vai labs vai parasts. Tā kā nav man nekādu dižu komentāru.
  19. Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream (3 iepakojumi). Atsauksme.
    Tas, šķiet, arī viss.
    Bet ja savelk mēneša balance sheet - ienākošo ir krietni vairāk kā izejošo. Jāsāk strādāt :D

    4 komentāri:

    1. lancome paraudziņš vēl stāv nelietots, bet atsauksmes gan ļoti pretrunīgas.
      tagad lietoju bioderma sebium hydra, kas labi mitrina, bet... kaut kas man nepatīk, bet nevaru izskaidrot. man taukaina āda.
      tagad cenšos turēt sevi grožos pirkumos un tērēt krājumus.

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Esmu mēģinājusi Bioderma Sebium Hydra paraudziņu. Man patika, gluži kā jebkas cits no Biodermas.

        Es negribu sevi baigi ierobežot pirkšanā - kaut kā vajadzētu ar to tērēšanu saņemties :D

        Dzēst
    2. arī forši patērējusies :)) gribētos pamēginat ko no kivvi

      AtbildētDzēst

    Ievadiet komentāru