16 februāris, 2016

Iepazīšanās: Dr. Hauschka sejas kopšanas komplekts

Kā izrādās, pieredzes bagātais eko kosmētikas zīmols Dr. Hauschka Latvijā ir jau krietni sen (neļaujiet man nesameloties, bet šķiet jau 8 gadus), tikai līdz šim tas ekskluzīvi slēpies Biotēkas un Stockmann stendos un iepriecinājis vien zinošos pircējus. Taču nu zīmols nolēmis iekarot plašākas auditorijas sirdis un tas pieejams vairākos eko veikaliņos Rīgā un drīzumā arī visā Latvijā. Par zīmolu dzirdēts tikai pozitīvais, līdz ar to ar kaut ko jāsāk un kāpēc, lai tas nebūtu kāds no elegantajiem komplektiem?



Dr. Hauschka piedāvā vairāku veidu komplektiņus gan sejai, gan ķermenim, bet man ir viens no universālākajiem sejas kopšanas komplektiņiem - normālai, sausai un jūtīgai ādai. Sejas kopšanas komplektā ietilpst 6 mini izmēra produkti, kuri ideāli piemēroti ceļojuma variantam vai lai iepazītos ar Dr. Hauschka produkciju.


Komplektā ietilpst šie seši:
  1. Cleansing Cream (10 ml);
  2. Soothing Cleansing Milk (10 ml);
  3. Facial Toner (10 ml);
  4. Revitalising Day Cream (5 ml);
  5. Quince Day Cream (5 ml);
  6. Rose Day Cream (5 ml).
Centīšos šoreiz vairāk bildes, mazāk vārdu (ja sanāks).

Soothing Cleansing Milk, pieniņš ādas attīrīšanai un kosmētikas noņemšanai.
Šis pieniņš ir piemērots jebkuram ādas tipam, pat visjūtīgākajai. Seju attīra labi un parastu dienas make-up un acu kosmētiku neņem bez lielas piepūles un ādas berzēšanas. Uz ūdensnoturīgas kosmētikas izmēģināts gan netika. Paredzēts kā pirmais solis sejas attīrīšanas procesā.

Cleansing Cream - krēms ādas attīrīšanai un eksfoliācijai.
Attīrošais krēms ir dikti interesants produkts gan īpašību, gan arī ieteicamās uzklāšanas ziņā. Krēms paredzēts ādas maiga attīrīšanai, eksfoliācijai, stiprināšanai, atsvaidzināšanai un aizsargāšanai, iegūstot dabiski mirdzošu un veselīgu ādu. Piemērots jebkuram ādas tipam. Tas ir ar kumelītes, kliņģerītes un pērkonamoliņa (Anthyllis) ekstraktiem un krēmīgu mandeļu miltiem bagātināts krēms. Tā uzklāšana prasa nelielu praktizēšanos - to neklāj apļveida kustībām kā klasisku pīlingu. To klāj tādām kā viļņveida kustībām maigi piespiežot plaukstas no sejas vidus uz āru (video var redzēt šeit). Rezultātā tiek iegūta tīra, maiga un starojoša āda. Šis ir viens no maniem mazajiem favorītiem.

Sejas ādas toniks, klasiska vērtība.
Sejas toniks, kā jau klasiski, paredzēts ādas mitrināšanai un pH atjaunošanai pēc attīrīšanas. Man patīk, ka tonika pilnais iepakojums ir ar izsmidzinātāju - līdz ar to toniku nevis uzklāj ar vates plāksnīti, bet izsmidzina tieši uz sejas. Šis gan paredzēts sausai, jūtīgai ādai. Manā vēlmju groziņā ir kombinētai ādai paredzētais. Interesants produkts.

Komplektā ir arī trīs dažādi dienas krēmi.

Atjaunojošs dienas krēms dehidratētai ādai.
Mitrinošs un atjaunojošs dienas krēms dehidratētai ādai ar kliņģerīšu ekstraktu, pērkonamoliņu un burvju lazdu. Mitrinošs un viegls krēms, kas patiks ne vien sausai un jūtīgai, bet arī kombinētai ādai, nenoslogojot to.

Dienas krēms ar aivu atsvaidzināšanai un ādas aizsardzībai.
Viegls, mitrinošs dienas krēms, kas atsvaidzina ādu un piešķir tai mirdzumu. Arī šis ir salīdzinoši viegls, mitrinošs un nedaudz barojošs krēms, ar patīkami saldskābu aromātu.

Bagātīgais rožu dienas krēms ādas dziļai mitrināšanai, nomierināšanai un aizsargāšanai.
Biezs un pamatīgs, dienas krēms ar vieglu rožu smaržu, kas kārtīgi pabaros un mitrinās sausu un izslāpušu ādu. Manai kombinētajai ādai tas ir mazliet pa treknu, taču ik pārdienas pa nakti to palutinu ar kādu bagātīgāku krēmu un tā fantastiskā rožu smarža...

Nopirkt var jau pieminētajā Biotēkā un Stockmann.
Komplekta cena: 16 EUR (Biotēka)

Padalies ar savu Dr. Hauschka lielāko atklājumu un/vai favorītproduktu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru