13 maijs, 2016

Peel-off maska no eBay

Laiku pa laikam mēdzu sērfot eBay dzīlēs, meklējot ko jaunu un interesantu tieši kosmētikas lauciņā. Jāatzīstas gan, ka šo masku es pamanīju kādā beauty video - tā mani uzrunāja un nolēmu, ka jāriskē.

Attiecīgi šodien pastāstīšu par Bioaqua peel-off masku - tēmas "eBay pērles" ietvaros.


Maska paredzēta melno punktu attīrīšanai un poru samazināšanai deguna, zoda un pieres zonās, kā arī sejas ādas gaišināšanai un cīņai ar akni. Ja ķīnieši (vai korejieši - diemžēl tas nav norādīts uz iepakojuma) samelojušies, tad maskas sastāvā ir atrodama gan aktivētā ogle, gan arī hiāluronskābe un E vitamīns.

Maska, kamēr tā nav nožuvusi, ir bieza un tāda kā lipīgi staipīga (pēc konsistences es varētu salīdzināt ar svaigu medu). Taču uzklāt to nav sarežģīti. Maskai ir ļoti viegla, bet mazliet īpatnēja smarža (varbūt ka aktivētās ogles dēļ), bet nav tā ka būtu kaut kas nepatīkams vai neizturams.


Maskas lietošana ir pavisam vienkārša - to uzklāj uz attīrītas ādas - vai nu pa visu seju vai tikai uz problēmzonām - piemēram degunu. Maskai ļauj iedarboties un nožūt 15-20 minūtes (es pagaidu, līdz tā ir pilnībā nožuvusi un ir izveidojusies plēvīte - tās varētu būt ~20 minūtes). Pēc tam maskas plēvīti var vienkārši noraut nost vai noskalot ar ūdeni. Par noraušanu nav jābaidās - tā noteikti nebūs sejas epilācija :D

Šādi maska izskatās uzklāta deguna zonā, kur man ir paplašinātas poras (kā varat redzēt - to klāju nedaudz arī uz vaigiem, tur, kur man ir paplašinātas poras).


Jāsaka kā ir - efekts tūlīt pēc maskas ir ievērojams - liekas, ka visas poras ir tīras un pazudušas, taču šis efekts ir īslaicīgs (dienu/divas) - tad atkal viss pa vecam. Varbūt, ka masku lietojot regulāri ilgstošā periodā var iegūt noturīgu efektu - mēneša laikā, ne pārāk regulāri lietojot, efekts ir salīdzinoši īslaicīgs.
Tomēr, kopumā ņemot man maska patīk - pirmkārt tā ir kā alternatīva deguna plāksterīšiem un otrkārt tas ir superīgs līdzeklis, lai sagatavotos kādam pasākumam, kad gribās izskatīties perfekti un kaut kā jātiek galā ar paplašinātajām porām.

Cena ir smieklīga - pirku pa 2,27$ šeit.


Priecāšos par viedokļiem eBay kosmētikas tēmā (patīk, nepatīk). Varbūt ir kaut kas interesants iesakāms?

6 komentāri:

  1. UUU, mani interesē, kas tev uz lūpām?
    Arī es dažkārt mēdzu sērfot pa ebay.com dzīlēm, ir kad atrodu pērles, ir kad pirgumi galīgi garām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Douglas Make up Mattisim Lipgloss tonī Nr.6 - Never Forget Smile. Īsta konča. Ieraudzīju un iemīlējos :)

      Dzēst
  2. Šī maska tiešām ir epilācija, precīzs apzīmējums. Es pat mazgāju ar ūdeni, jo noraut nevarēju, sāpēja. Vietās, kurās rāvu, āda bija sarkana un nekādu efektu neredzēju. Es šo masku raksturotu - uzmanību, ķīniešu briesmas! : )

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es lielākoties lieku tikai uz deguna. Man nost nāk ļoti labi - es teiktu, ka ar ūdeni nomazgāt ir daudz sarežģītāk un lielāka ķēpa, kā noraujot. Sarkans nekur nekas nepaliek.
      Tev ir tieši Bioaqua? Dažādas peel-off maskas jau eBay pilns un katra noteikti citādāka

      Dzēst
  3. Ai man tāda pati, melna peeloff un vēl smaržo aizdomīgi. Domāju daudz viņas neatšķiras viena no otras. Izdarīju kļūdu uzliku uz visas sejas, ļoti sāpīgi, visi sīkie matiņi tika izrauti. Efekts daudz jūtamāks brālim, kurš regulāri nekopj seju, skaisti visu degunu iztīrīja, man nu tā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gan gribētos, lai deguna poras stiprāk iztīra, bet tīri poru sašaurināšanai - man der labi.
      Vienu reizi pamēģināju masku uz visu seju - man nonāca normāli - pūku no sejas nenorāva :D

      Dzēst

Ievadiet komentāru