05 maijs, 2016

The Body Shop Oils Of Life nakts krēms

The Body Shop Oils Of Life nakts krēms, kā to jau minēju - Krēms ar lielo "K". Un manas domas ne mirkli nav mainījušās.


Ražotāja sniegtajā krēma aprakstā var lasīt šādas rindas:
"Trīs vērtīgas sēklu eļļas un septiņas spēcīgas ēteriskās eļļas atjauno ādu nakts laikā. Šis atsvaidzinošais, maigais un īpaši barojošais krēms neticami viegli iesūcas ādā, padarot to gludāku un tvirtāku. Āda acīmredzami izskatās atpūtusies."
Daudzsološi?
Jau ampēram mēnesi mana nakts krēma funkcijas veic šis atsvaidzinošais, maigas, bet tajā pašā laikā intensīvi atjaunojošais nakts krēms. Man gan vairāk patīk tā angliskais apzīmējums "sleeping cream". Manuprāt viss ir patikts: kamēr Tu guli - kāds strādā Tavā vietā :D  Un  mana āda to iemīlēja jau no pirmās saskaršanās reizes.


Pašu krēmu es raksturotu kā želejveida, ļoti vieglas konsistences - maigu, krēmīgu un vieglu, ar zibenīgām uzsūkšanās spējām. Savukārt krēma iedarbību - kā īstenu baudījumu: tas ādu ne vien mitrina un kārtīgi pabaro, bet arī padara maigu un zīdainu. Pie tam tā aromāts sagādā mazu SPA sajūtu ik vakaru.
Krēms ir arī ļoti ekonomisks - nepieciešams vien neliels rieksta izmēra apjoms, lai noklātu seju, kaklu un dekoltē - tas klājas tik viegli un maigi. Pēc mēneša lietošanas 80 ml lielajā krēma trauciņā ir manāms vien neliels samazinājums. Man pietiks nu ļoti ilgam laikam.
No The Body Shop Oils Of Life sērijas esmu lietojusi vēl eļļu un želejveida krēmu, bet šis noteikti ir mans absolūtais favorīts.

Nopirkt var te.
Cena: 33.50 € (par ievērojamiem 80 ml)

Vai Tu lieto atsevišķi nakts krēmus? Padalies ar savu favorītu.

4 komentāri:

  1. Man gan šis krēms izraisīja dedzinošu sajūtu, turklāt aizsprostojot poras :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti. Bet tā noteikti var būt - jo mums jau katram ādas reakcija ir savādāka. Mēs tomēr katrs esam individuāls.
      Kāds ir Tavs ādas tips? Mani ir kombinēta āda. Varbūt tas nav piemērots, piemēram, sausai vai jūtīgai ādai? Būtu interesanti uzzināt.

      Dzēst
    2. Man ar ir kombinēta āda, tāpēc sākotnēji bij doma, ka būs par treknu, bet beigās izrādījās, ka vispār neder.

      Dzēst
    3. Jā - krēmu par treknu nevarēšu nosaukt. Interesanti, ka mana kombinētā āda nekādu negatīvu reakciju neizrāda. Ne dedzināšanas, ne poru aizsprostošanas. Gluži pretēji - ādu tas padara maigu, gludu, tādu foršu.

      Dzēst

Ievadiet komentāru