07 novembris, 2016

Lūpu aktualitātes ziemā

Laikam jau šis ir tas mirklis, kad varam apgalvot, ka ziema ir klāt un neizbēgami nākas izņemt no skapjiem cimdus, cepures, šalles un siltos zābakus. Bet ko darīt ar lūpām?
Man ziema ir tas mirklis, kad par jūtīgo lūpu ādu nedrīkst aizmirst ne mirkli, tāpēc šodien pastāstīšu par savām aktualitātēm lūpu  kopšanas lauciņā - Christian Breton Lip priority.


Christian Breton ir ekskluzīvs franču zīmols, kas iesākumā radies kā acu kosmētikas zīmols, bet nu jau kreitni paplašinājis savu sortimentu un piedāvā plašu klāstu kopjošo kosmētiku acīm, lūpām, sejai, tāpat arī dekoratīvo kosmētiku. Latvijā, Douglas veikalos, mums ir pieejams diezgan plašs klāsts, tai skaitā šis lūpu kopšanas arsenāls no Lip Priority sērijas.
Lai nemulsina Swiss therapy atzīme uz iepakojuma - Lip Priority sērijas produktu sastāvā ir atrodama Šveices augu komplekss, no kā arī radies šis mulsinošais sarkanais krusts uz iepakojuma.




Lip Priority sērijā ir četri dažādi produkti lūpu kopšanai: skrubis, lūpu un lūpu kontūru atjaunojošs krēms, balzāms lūpu apjomam Lip XL un mitrinošs lūpu balzams.



Sākšu secīgi - lietošanas kārtībā. Un pirmais ir lūpu skrubis. Ja nav bijusi iepriekš saskare ar lūpu skrubjiem un nav īsti skaidras, kas tas par zvēru un kam to vajag. Īsumā teikšu, ka lūpu skrubis ir lielisks palīgs atmirušo ādas šūnu noņemšanā, tāpat tas lūpas padara ļoti maigas un gludas. Kādreiz mēdzu lūpu skrubjus gatavot pati no maltām auzu pārslām un medus. Bet tam vienmēr ir vajadzīgs laiks, lai sagatavotos un ar to ir liela ķēpa. Toties šis lūpu skrubis ir gatavs lietošanai jebkurā brīdī - tas ir ļoti ērts un arī ķēpa maza. Lūpu skrubis ir maigs, tas ir uz krēmveida bāzes ar maigām skrubējošām daļiņām no gliemežvākiem, tā sastāvā ir Šveices augu ekstrakts un alveja, kas ne vien atjauno ādu, bet arī mitrina un mīkstina to. Lietošana pavisam vienkārša - ar apļveida kustībām uzklāj uz lūpam un noņem ar samitrinātu vates plāksnīti. Lai gan iepakojums šķiet visai mazs - 15 ml, tas noteikti pietiks ilgam laikam, jo skrubīti uz lūpām ir nepieciešams klāt pavisam maz.

Skrubis lūpas sagatavo tālākajiem soļiem - un kā nākamais rekomendējamais solis ir lūpu un lūpu kontūru atjaunojošs krēms. Tas ir iepakots gluži kā acu krēms - nelielā 15 ml airless trauciņā. Arī uz lūpām krēms sajūtās kā krēms - mazliet taukaini, taču tas iesūcas ātri un sajūtas noteikti nav raksturojamas kā nepatīkamas. Lūpu krēms paredzēts lūpu barošanai un kontūra nostiprināšanai - tas pavisam nedaudz izlīdzina sīkās grumbiņas, novērš ādas sausumu ap lūpām un padara lūpas maigas. Neteikšu, ka krēms būtu kāds brīnumlīdzeklis, taču jūtīgai un sausai ādai ap lūpām ir nepieciešama specifiska kopšana un šis ir tas līdzeklis, kas noteikti uzlabos lūpu un lūpu kontūra vispārējo stāvokli, liekot tām izskatīties maigām, gludām un jauneklīgām. Bet lai iegūtu pirmos rezultātus noteikti ir jāpaiet 2-3 nedēļām regulāras lietošanas.

Pēc lūpu krēma var izvēlēties - klāt mitrinošo lūpu balzamu vai piešķirt tām apjomu ar Lip XL.
Mitrinošais lūpu balzams ir smaržīgais rozā lūpu balzams, kas iepakots piemīlīgā trauciņā ar spoguli. Lūpu balzāms mitrinās, pabaros un atjaunos lūpas. Es teikšu, kas šis ir vairāk klasisks lūpu balzāms, kas labi uzvedas uz lūpām tās nesausinot un neatstājot uz tām lipīgu slānīti. Tas būs ērts arī līdzņemšanai, jo vienmēr ir iespēja kontrolēt savu izskatu nelielajā spogulīti, kas ikdienā var būt liels palīgs.

Visbeidzot Lip Priority sērijā ir Lip XL - lūpu balzams ar vizuāli palielinošu efektu. Lūpu balzams ir ļoti spīdīgu finišu un sīkiem sudraba spīgulīšiem, kas kopumā lūpām piešķir mitrinātu un apjomīgu izskatu. Tāpat lūpu balzams piedod atvēsinošu un kņudinošu sajūtu, kas arī rada mazliet to sajūtu, ka uz lūpām kaut kas iedarbojas un tās tiešām kļūst lielākas. Bet tas viss ir vairāk vizuāls efekts. Bet tomēr patīkams.
Pie Lip XL vēlos atzīmēt vēl divas lietas, kas man ne pārāk patīk: pirmkārt tas ir diezgan biezs un uz lūpām mazliet lipīgs (lipīgums gan pazūd, kad balzams sasilst), otrkārt, kad tas apēdās, lūpas paliek ar sudrabotajiem spīgulīšiem, un šajā mirklī prasās atjaunot balzama kārtu uz lūpām. Sīkumi, bet ir kur piekasīties :D



Kopumā varu teikt, ka mans jūtīgās lūpas diezgan labi panes produktus - tās neplaisā, nelobās un nepaliek jūtīgas pēc šo lietošanas. Cena katram no produktiem ir virs 30 EUR.

Nopirkt tos var Douglas veikalos.

Pirms iepazinos ar franču populāro zīmolu Christian Breton, internetā atradu tiešām daudz pozitīvu atsauksmju. Tāpēc gribu jautāt vai ir kaut kas no šī zīmola lietots?

Raženu nedēļu, mīļie!

4 komentāri:

  1. Izklausās jau labi, bet man pietiek ar Dzintara antioksidantu balzamu un paštaisītu skrubi, lai lūpas būtu labā stāvoklī :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kādreiz Dzintars lūpu balzami patika, bet tagad (vismaz no parastā oranžā) - man plaisā un lobās lūpu āda.
      Bet par skrubīšiem lūpām - viens no labākajiem noteikti ir medus + auzas :) pārbaudīts.

      Dzēst
  2. Esmu mēģinājusi vairākus produktus no Christian Breton un mans favorīts ir acu kosmētikas noņēmējs (ar atvēsinošu efektu) :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār, kad meklēju par šo zīmolu informāciju - lasīju daudz labu atsauksmju tieši par acu produktiem. Laikam jau tāpēc tas arī tiek pozicionēts kā spēcīgs acu kosmētikas zīmols :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru