14 jūnijs, 2017

Algotherm krēms un serums

Vai jums tā kādreiz ir bijis, ka kāds reklāmas žurnāls patīk tik ļoti, ka būtu gatavi atdot, ja ne dvēseli, tad maka saturu noteikti?
Šogad man tā ir gadījies divreiz. Pirmo reizi mani "paņēma" Euroaptiekas skaistuma katalogs. Man nenormāli patīk šie speciālā izlaiduma katalogi (gan jaunais vasaras, gan arī iepriekšējie, kurus izdevies nomedīt).  Un otro - uz vēlēšanām viena no Ogres partijām bija sagatavojusi brīnišķīgu bukletu ar paveikto Ogrē pēdējo gadu laikā un tuvāko gadu plāniem. Ja partijai neizdevās "pielabināt" manu balsi, tad Euroaptieka ir sagūstījusi manu veselo saprātu :D
Bet nu atpakaļ pie šodienas tēmas - antiage kosmētikas tiem, kam bez piecām 30 (lasīt 25+).


Algotherm ir Francijā bāzēts kosmētikas zīmols un līdz šim man pilnīgi nezināms. Pirmo reizi to ieraudzīju Europtiekas vasaras katalogā un tas mani ieinteresēja. Tad parunājot ar aptiekāri, man rekomendēja šos divus - Marine Life serumu un Initial 1st Wrinkle krēmu. Tā teikt anti-age vieglais gals. Tajā mirklī tas bija - tā teikt - šāviens tumsā, taču trāpīts desmitniekā :)

Algotherm Marine Life serums ar četrām aļģēm sastāvā, cīnās pret četrām galvenajām novecošanās pazīmēm.


Serums iepakots elegantā stikla pudelītē, kas, kā izrādās, ir vakuuma tūbiņa - un tas ir lieliski, jo ir gan sterili, gan arī ekonomiski. Un man ir arī skaidrs, kāpēc to nevarēju atskrūvēt.
Jau ieminējos par četrām aļģēm sastāvā - Undaria Pinnatifida ar pretgrumbu iedarbību, Alaria Esculenta ar ādas nostiprinošu iedarbību, Ulva Lactuca uzlabo tvirtumu un sejas ovālu un Dictyopteris Membranacea mazina tumšos plankumus. Bez tam sastāvā ir arī gaismu atstarojošas daļiņas, kas uzreiz piešķir ādai mirdzumu un vizuāli izlīdzina tās struktūru. Labās ādas dienās serums strādā gandrīz kā BB krēms, teicami mitrinot ādu un sīkie mirdzumiņi viegli izlīdzina ādas toni. Serums ir brīnišķīgs - tas ne vien mitrina, nostiprina un uzlabo elastību, bet arī nedaudz izlīdzina ādas toni un samazina manas mīmikas krunciņas uz pieres un deniņu rajonā. Vienīgi pilnai laimei pietrūkst SPF.
Runājot par to, kā ražotājs iesaka lietot serumu - es mazliet oponēšu. Ražotājs to ieteicis lietot gan rītā, gan vakarā. Taču tā kā sastāvā ir mazie mirdzumiņi, kas, manuprāt, ir pilnīgi lieki uz nakti, es to lieku tikai no rīta. Vakara procedūrās es iekļauju Algotherm krēmu pirmo krunciņu novēršanai. Par to, tad arī tālāk.


Ja serums man liekas, foršs, tad Initial 1st Wrinkle krēms ir labākais, kas ar mani noticis. Teikšu, ka nav pareizi salīdzināt, taču kaut kur man šis krēms liekas līdzīgs Vichy Idealia krēmam. Un tas ir viens no maniem mīļākajiem krēmiem un te ir, ja nu ne dvīņu brālis, tad pamatīgs konkurents gan.
Krēms ir ļoti vieglas konsistences, vairāk tāds gēlveidīgs, ļoti mitrinošs, ļoti maigi un patīkami smaržojošs un viegli ādu nogludinošs. Šis nebūs pamatīgs līdzeklis cīņai ar dziļajām krunciņām, taču smalkās līnijas palīdzēs apkarot. Un tas ādu padarīs ne vien gludāku, bet arī maigāku un mirdzošāku. Nevaru vairs iedomāties savu vakara ādas kopšanas rituāli bez šī mazā prieciņa :)

Pie tam krēms iepakots tik skaistā stikla trauciņā - pilnīgs prieks to ņemt rokās.


Pagaidām jauniepazītais zīmols Algotherm ir sevi lieliski pierādījis un jau esmu papētījusi, ko vēl no šī zīmola var iegādāties Latvijas aptiekās. Būšu mazliet iepazinusi un varbūt manos plauktiņos nonāks vēl kas no zīmola klāsta.

Cena Euroaptiekā:
Serums: 48,29 EUR | 30 ml
Krēms: 31,39 EUR | 50 ml

Ja kāds nav redzējis - redz kur arī vaininieks - Euroaptiekas vasaras katalogs ar kuponiem beigās - bet par kuponiem citā reizē :)



Brīnišķīgu dienu, mīļie!

2 komentāri:

  1. Pievienojos labajām atsauksmēm par šo krēmu. Man gan to ieteica kosmetoloģe. Iedeva arī paraudziņus izmēģināt. Biju sajūsmā un iegādājos. Mazās pieres krunciņas izlīdzināja uzreiz. Noteikti attaisno savu cenu.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru