08 jūnijs, 2017

Garnier Moisture+ maskas

Kopš t.s. "tissue masks" sāka savu uzvaras gājienu arvien vairāk ražotāju šīs foršās maskas ievieš savā kosmētikas sortimentā. Tāpat arī Garnier savu klāsti papildinājis ar trim dažādām salvetes maskām - Comfort, Aqua BOMB un Freshness.
Un vienā jaukā dienā Garnier pārsteidza mani ar šīm maskām. Pilnīgi negaidīti. Absolūts pārsteigums. Nu ko - jau jau reiz maskas ir pie manis, tad lieku tās lietā un pastāstu par tām arī jums.



Kā jau minēju - tās ir trīs maskas nomierinošā Moisture + Comfort maska, super mitrinošā Aqua BOMB un līdzsvarojošā Freshness maska. Visas izcili mitrinošas un ļoti foršas.

Sākšu ar mitrinošo un nomierinošā Moisture + Comfort masku, kas īpaši paredzēta sausai un jūtīgai ādai.


Maskas sastāvā ir kumelīšu ekstrakts, hialuronskābe un mitrinošs serums, kuriem pateicoties maskai ir remdējošas un ādu nomierinošas īpašības. Tā atvieglo savilkuma sajūtu, intensīvi mitrinot un radot komfortablu sajūtu uz ādas.
Mans ādas tips vairāk raksturojams kā normāla/kombinēta, sausāki vaigi un mazliet taukaināka T-zona. Neesmu pārāk jūtīga, bet pēc mālu maskas, kura izrādījās manai ādai pa stipru, uz sejas sametās sarkani un ārkārtīgi sūrstoši pleķi. Nekavējoties vajadzēja nomierināt ādu un iedomājos, ka nedaudz atvēsināta salvetes maska varētu būt tieši tas, kas man nepieciešams šādā situācijā. Tā kā šī sola nomierināt ādu - riskēju un izvēlējos tieši Moisture+ Comfort masku. Un jāsaka - nekļūdījos, jo teju nekavējoties āda nomierinājās, beidza sūrstēt un pēc maskas 15 minūtēm, arī no sarkanajiem pleķiem vairs nebija ne miņas. Pēc maskas āda palika ļoti maiga un mitrināta. Viennozīmīgi esmu sajūsmā par šo koonkrēto un arī pārējām Garnier maskām.

Kad Comfort maska sevi bija lieliski pierādījusi, ķēros klāt super mitrinošajai Aqua BOMB maskai.


No mālu maskām tagad kādu laiciņu atturēšos, tāpēc šobrīd labprātāk izlietošu iekrātās salvešu maskas, kas lielākoties ir dziļai ādas mitrināšanai un atjaunošanai. Tās ir ērti lietojamas un efekts tiešām ir gan sajūtams, gan arī saredzams.
Aqua BOMB ir īpaši mitrinoša un apjomu atjaunojoša sejas maska ar granātābolu, hialuronskābi un mitrinošs serumu sastāvā, kas efektivitātes palīdzēs tieši mitrumu zaudējušai (dehidratētai ādai) ādai.


Visbeidzot tika notestēta arī līdzsvarojošā Freshness maska, kas paredzēta normālai/kombinētai ādai.


Šīs maskas sastāvs ir papildināts ar zaļās tējas ekstraktu, kā arī hialuronskābi un mitrinošo serumu. Tā kā maska ir piemērota vairāk normālai vai kombinētai ādai, tad arī tās īpašības ir attiecīgas - maska līdzsvaro ādu, padara to matētu un tīru, samazina poras.

Katra no maskām ir nedaudz atšķirīga, tomēr tās ir gana līdzīgas, tādēļ izvilku tādu kā kopsavilkumu par visām.

Maskas ir pilnīgi klasiskas salvetes maskas - ovālas formas, ar paredzētajiem caurumiem acīm, degunam un mutei, kā arī speciāliem iegriezumiem, lai varētu masku varētu pieregulēt sejas formai. Teikšu tā, ka maska ir diezgan liela un man gāja diezgan grūti, lai es to normāli pieregulētu un tā piegultu manai sejai, nekrītot acīs, neslīdot nost un galīgi neizskatoties pēc ķēma (būšu godīga - man nepiestāv šādas maskas :D ). Kad tas beidzot paveikts, var 15 minūtes baudīt mieru. Teikšu tā - lai gan katra no maskām ir ar savu niansīti (nomierinoša, atjaunojoša, līdzsvarojoša) - tomēr pamatā sajūtama dziļa mitrināšana. Varbūt ļoti ilgstoši lietojot tikai vienu maskas veidu - varētu sajust arī ko niansētāk, bet pirmajās lietošanas reizēs pāri visam jūtu pamatīgu un dziļu mitrināšanu. Tā kā mitrināšana ir mana pamata prasība- tad es ar maskām esmu nu ļoti apmierināta. Tās ir ļoti ļoti foršas un gana pieņemamā cenā.

Un lai būtu pavisam labi mitrināta āda - jūs jau noteikti zināsiet - ar maskām vien nepalīdzēs, ir jādzer daudz jo daudz šķidrums. Es pat teikšu mazliet vairāk kā gribētos, tādēļ Garnier kopā ar maskām sūta arī pudeli tīra ūdens.


Pudeli regulāri uzpildu un turu ērti pieejamā vietā. Līdzņemšanai stikla pudele nav pārāk ērta - mazliet par smagu, taču mājas apstākļiem ir ērti un skaisti :)


Maskas ir pieejamas Rimi, Maxima un, protams, veikalos Drogas.
Cenas - 2,09 EUR (veikalos RIMI), šobrīd ir neliela atlaide un RIMI veikalos tās var iegādāties pa 1,79 EUR.
Veikalos drogas pilnā cena ir 2,15 EUR, šobrīd ir 25% atlaide un cena 1,61 EUR.

Saulainu dienu, mīļie!


2 komentāri:

  1. Maximā pirms pāris dienām pirku pa 1.30 (vai 1.40, neatceros). tā ka vēl lētāk. bet produkts man patīk, tiešām pirkšanas vērts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oooo. Tā ir laba cena :) Būs jāiet paskatīties vai ir vēl pieejamas :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru