11 novembris, 2020

Annemarie Börlind favorītu izlase

Nav vairs nekāds noslēpums, ka zīmols Annemarie Börlind ieņem ļoti īpašu lomu manā skaistumkopšanas rutīna - tas viennozīmīgi ir viens no maniem zīmolu favorītiem. Paticis teju viss, kas mēģināts, tāpēc ķeru akciju un atjaunoju favorītu izlasi.


Manā favorītu pulciņā šoreiz divi jauni produkti un viens, kas atkārtoti atgriezies - no jaunumiem manos plauktiņos ir Rose Dew toniks un System Balance attīrošā želeja, bet atgriezies ir mans līdz šim pats, pats mīļākais acu krēms - Energy Nature serums.


Ja nu Tu vēl neesi pazīstams ar šo manu favorīta zīmolu, tad pavisam mazliet pastāstīšu par to :)

Annemarie Börlind ir viens no vadošajiem vācu kosmētikas ražotājiem ar vairāk nekā 50 gadu pieredzi dabīgās kosmētikas ražošanā. Zīmols savā kosmētikā pamatā izmanto organiskā lauksaimniecībā iegūtas augu valsts sastāvdaļas, apvienojot tos ar jaunākajiem zinātnes sasniegumiem un modernākajām ražošanas tehnoloģijām, tiek iegūta efektīva un pilnīgi droša kosmētika. Tāpat Annemarie Börlind produkti nesatur dzīvnieku valsts un naftas pārstrādes produktus, kā arī silikonu un daudzus citus videi un veselībai kautīgos savienojumus. Kosmētika netiek netiek testēta uz dzīvniekiem un atbilst visiem augstākajiem kvalitātes standartiem, ko apliecina arī "ECO Control" sertifikācija. Sertifikāts apliecina ne tikai produktu sastāvdaļu organisko izcelsmi, bet arī uzņēmuma nopietno attieksmi pret vides saglabāšanu un resursu taupīšanu ilgtermiņā, godīgu tirdzniecību un sociālo atbildību. Turklāt Annemarie Börlind produkti vairāk nekā 40 reizes ir ieguvuši ar vācu Stiftung Warentest un ÖKO-TEST (institūciju, kas Vācijā novērtē produktu kvalitāti, drošību un dabiskumu) vērtējumu IZCILS.

Nu, lūk, šie sertifkāti un augstie novērtējumi, domāju pastāsta daudz par zīmolu, par tā vērtībām un izcilo kvalitāti. Bet, ja mēs atgriežamies pie produktiem, tad mazliet vairāk pastāstīšu par katru no tiem.


Annemarie Borlind Combination Skin System Balance saudzīgs attīrošais gēls sejas ādai



Saudzīgs attīrošs gēls kombinētai sejas ādai, tas attīra, līdzsvaro un saudzē ādu. Gēlam sastāvā esošās maigās mazgājošās vielas saudzīgi noņem kosmētiku un attīra sejas ādu, kakla daļu un dekoltē zonu, to nesausinot. Savukārt burvjulazda un aļģu ekstrakts līdzsvaro ādas stāvokli un nodrošina pilnīgu, bet saudzīgu ādas attīrīšanu.
 
Ļoti maiga attīrošā želeja, kas pavisam viegli saputojas, taču pietiekami pieklājīgi attīra kombinētu ādu, padarot to tīru un svaigu. Tajā pašā laikā āda nav savilkta, sausa un kairināta. Pluss arī par to, ka želeja nekož acīs. To lietoju ikdienā ādas attīrīšanai, un pamatīgākai ādas attīrīšanai pēc make-up noņemšanas (pēdējā laikā man ļoti patīk kosmētiku noņemt ar hidrofilo eļļu). Man patīk milzīgais iepakojums, kas pietiek ļooooti ilgam laikam. Patiešām izcils produkts.


Annemarie Borlind Rose Dew sejas toniks


Toniks mitruma līmeņa stimulēšanai. Toniks ir lieliski piemērots slikti mitrinātai, dehidrētai ādai. Sastāvā iekļauti īpaši atlasīti augu ekstrakti, kas intensīvi mitrina ādu un stimulē mitruma izstrādi un saglabāšanu. 
Toniks, kā jau paredzēts, atjauno ādas līdzsvaru - tas nodrošina ne vien mitrināšanu, bet arī balansē pH līmeni, nomierinot ādu un atgriežot tai komfortu. Sastāvā ir dikti daudz dažādu augu ekstraktu, kas labvēlīgi iedarbojas uz ādu - un, kā jau zināms, kopjošos produktus ir daudz efektīvāk klāt uz mitras ādas, kā uz sausas :) Tāpēc es saku, ka labs toniks ir must-have ikdienas ādas kopšanas rituālā.


Annemarie Borlind Energy Nature acu serums pret pietūkumu “Anti-Puff”


Nu, lūk, produkts, kas manos plauktos atgriezies. Domāju ne pēdējo reizi. 

Par šiem gadiem nekas nav mainījis, šis joprojām ir viens no tiem produktiem, kuru paņemto rokās gribas pasmaidīt un tā laimīgi noelsties :D Tāds maziņš sīkumiņš spēj ienest neviltotu prieku manā ikdienā.
Droši vien es varētu tālāk arī neturpināt, jo man tas tik ļoti patīk, ka man pat grūti noformulēt savu sakāmo :D (par pēdējo teikumu, es, protams, mazliet pārspīlēju :D )

Bet tomēr, ja runājam par burvīgo serumu, tad tas ir paredzēts teju visu noguruma pazīmju likvidēšanai - tas samazina pietūkumu, enerģizē un mīkstina ādu, mazina tumšos lokus un padara ādu mirdzošu, tāpat aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās un to dziļi mitrina. Hespiridīns no rūgtā apelsīna mazina tumšos lokus zem acīm, savukārt zeltainie pigmenti padara ādu ap acīm svaigāku, starojošāku un možāku.



Acu serums ir iepakots ļoti elegantā, pildspalvas tipa tūbiņā ar stilīgu metāla aplikatoru, kas atvēsina un nomierina ādu, un palīdz mazināt pietūkumu. Serumam ir ne vien skaists iepakojums, bet arī advancēts dozators - nav tā, ka tūbiņa būtu vienkārši jāsaspiež - tai ir vakuuma dozators, neierasts, bet ļoti ērts. Vakuuma dozators ir novietots baltajā daļā zem metāla aplikatora, līdz ar to, tas ērti iegulst rokā un tas serumu padod tieši tik daudz, cik nepieciešams. Tādējādi, šķietami mazie, 7ml kalpos labi ilgam laikam.

Serums fantastiski mitrina acu zonu un tūlītēji to padara starojošāku un svaigāku. Tā, ka acis burtiski iemirdzas :) Šis ir FANTASTISKS! Tas vienkārši IR jāpamēģina.

Un kad tad, ja ne tagad, kamēr lavandas.lv VISAM Annemarie Börlind sortimentam ir burvīga -25% atlaide (vēl līdz valsts svētkiem, jeb 18.novembrim.).

Cenas:
Attīrošs gēls - 24,90 EUR | 150ml (ar atlaidi - 18,67 EUR)
Toniks - 22,05 EUR | 150ml (ar atlaidi - 16,54 EUR)
Acu serums - 15,90 EUR | 7ml (ar atlaidi cena ir patiešām jauka - 11,93 EUR). Kas interesanti - cena serumam nav mainījusies kopš 2017.gada ;)


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru