05 decembris, 2014

Nagu stiprināšana

Laiku pa laikam mani nagi mīl sašķelties un lūzt tā, ka rokas nevar rādīt nevienam. Tajos brīžos iepērku grūtnieču vitamīnus un lokāli uz nagiem lietoju stiprinošos līdzekļus.
Manā kosmētikas plauktiņā šobrīd ir trīs nagu stiprinātāji.


  1. ORLY nailtrion Nail growth teratment. Lietošana: 1-2 reizes dienā, 7 dienu garumā (liekot kārtu virs kārtas). Pēc 7 dienām noņem ar nagu lakas noņēmēju. Atkārto vēl 7 dienas. Tad nedēļu nagiem ļauj atpūsties un atkal atkārto divu nedēļu kursu. Man palīdz. Pie tam nagu laka ir ar viegli perlamutra rozā toni, līdz ar to nagi vizuāli izskatās labāk.
  2. Kiss mineral smoothie strengthening base coat. Var lietot kā bāzes kārtu vai atsevišķi kā stiprinātāju. Neesmu lietojusi ilgstoši. Divās kārtās nagam dod dzeltenīgu toni (un to nevar uzskatīt par plusu). Krīzes brīdī nepalīdzēja. Principā vai nu jādod otra iespēja vai jāļauj doties miskastes virzienā.
  3. AVON nail experts strong results. Šis ir atklājums no manas bērnības. Nezinu vai formulu AVON ir mainījuši, bet laikā, kad vēl mācījos vidusskolā - atceros, ka šis līdzeklis manus nagus padarīja tik stiprus, ka tos pat nolauzt nevarētu (šis konkrētais eksemplārs gan nav saglabājies no manas bērnības). Līdzeklis nav lakveidīgs, bet drīzāk serums, kas iesūcas nagos vai arī izgaro - to es nemācēšu detalizēt. Bet viennozīmīgi tas tos padara spēcīgus. Jālieto ilgstoši. Sastāvā ir panetnols un hiāluronskābe. Šis ir ļoti labs!

Iegādes iespējas:
Orly. Oniks Beta. Pirku atlaižu laikā Dārzaugļu ielā. Cena  3,13 EUR.
Kiss. Pirkts, kad vēl eksistēja veikals Ķēriens. Cena ap 3 EUR
Avon. Pie izplatītājiem. Akciju laikā cena ap 3,50 EUR

Padalies ar savu efektīvāko nagu stiprinātāju.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru