08 augusts, 2015

Kosmētikas gadželti. E-bay pērles

Labrīt, saule!

Pirmkārt jau baudu vasaru un vecmāmiņas doto liliju reibinošo smaržu... Cerams, ka augusts atstrādās par jūniju un jūliju.

Šodienas programmā jūra. Bet vēl pirms tam neliela bilžu grāmata - kosmētikas gadžeti no e-bay dzelmēm.
Ja neko neesmu aizmirsusi - e-bay guvumi:

Šoreiz bez garām un plašām atsauksmēm. Īsi un konstruktīvi!
/plakana, zīmulītis, noapaļota, slīpa/
Četru otiņu komplekts. Mīļākā ir otrā no kreisās (zīmulis). Lielākās ir mīkstas un lokanas zīmulītis ir stings - ērts tieši ēnu uzlikšanai konkrētās vietās. Pārējās var lietot pludināšanai. Lai gan pārējās trīs pēc formas nedaudz atšķiras - man tiešām grūti saskatīt atšķirību darbojoties ar tām.

Ja jau otas - tad otas. Liela plakana ota konturēšanai. Tā ir mīksta, bet stingra. Ļoti viegli ar to darboties. Pārsvarā lietoju ieēnošanai.

/vaigu sārtuma un tonālā krēma otas/
Par šīm jau ir bijusi atsauksme. Domas nav mainījušās. Kalpo labi.

Jaunākā otiņu saimē. Šī ir kāda NARS otiņas kopija. Tā ir stingra, taču tajā pašā laikā mīksta, tomēr gribētos mazliet maigākus sariņus. Lai gan kopumā tās īpašības ir ļoti labas - labi paņem produktu un ļoti precīzi to uzliek uz sejas. Kad ļoti jāsteidzas un nav laika n-tās reizes ķeksēties pa burciņām un trauciņiem - šī ir īsts glābējs.

Sejas mazgājamā birstīte. Manuālais elektroniskās sejas attīrīšanas birstes aizvietotājs. Dikti šaubos par elektroniskās birstes iegādi - tāpēc gribēju pamēģināt kaut ko alternatīvu pa mazām naudiņām, lai pēc tam nav žēl izmest. Varu tikai paslavēt ķīniešus. Birstīte ir neliela, tomēr ļoti ērta, ar ārkārtīgi blīvu sariņu galvu, sariņi ir stingri un maigi. Vienīgā problēma ir ar birstītes izžāvēšanu - to vakarā, pēc lietošanas, izlieku ārā saulītē un nākamajā vakarā tā ir izžuvusi - līdz ar to divas reizes dienā lietot nav iespējams. Baidos, ka šī nebūs ilgstošai lietošanai, jo var samesties baktērijas. Bet tā forša - ķīniešiem vajadzēja ielikt caurumiņu vidū un viss būtu izcili!

Turpinu ar putojošo līdzekļu saputotāju (jebšu bubble maker). Šis man ir izcils darbojoties ar Mossa jāņogu krēmputām, kuras lietojot pa tiešo uz sejas kaut kā tik labi nesaputojas un ir grūti noskalot. Ar šī palīdzību viss ir tip-top. Lai gan ar pašu šo sietiņu nav paredzēts seju mazgāt - ar to tikai rada putas un mazgā ar putām. Man ir mazliet cita pieeja. Lietoju to tā - samitrinu, iespiežu attīrošo līdzekli tajā, rokās saputoju un tad ar to nomazgāju seju. Sanāk gandrīz kā švamme sejai.

Šis gan laikam nav no e-baya - bet nu lai iet. Silikona sejas birstīte. Maiga, ērta, paredzēta ar attīrošajiem putojošajiem līdzekļiem. To ērti pielipināt pie dušas sienas.

Konjac sūklīši. Kādu laiku izmantoju tos sejas ikdienas attīrīšanai rītos un vakaros (bez jebkādiem līdzekļiem vai ziepēm). Bet man kaut kā prasās dziļāku attīrīšanu. Šos pamatā lietoju, lai noņemtu maigās sejas maskas, ko nevajag noskalot, vai vieglai/maigai sejas attīrīšanai.

Visbeidzot - epistick. Epilācijas stienītis sejai. Neteikšu, ka baigi ērtā padarīšana. Uzacīm pārāk riskanti, jo kaut kā neesmu iemanījusies to precīzi lietot - pārējai sejai pārāk čakarīgi. Līdz ar to neesmu baigā sajūsmā un lietoju tik ik pa laikam, kad izdomāju, ka šī varētu būt tā reize, kad ar to iemācīšos darboties. Varbūt, kad piešaujas ir baigi ērti - nezinu.


Ja ir vēlme uzzināt konkrētu selleri e-bayā, droši jautā. Pagaidām man negribas meklēt katra pirkuma datus.

Priecāšos, ja padalīsies ar saviem kosmētikas gadžetiem no Ķīnas ārēm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru