17 septembris, 2015

Neatlaižot vasaru - DOVE summer glow

Sveikas, dāmas!
Jāatzīstas, ka likās - šogad jau noteikti vairs nebūs tās sajūtas, ka vilcienā nosēdēt ir tik grūti, jo ir neizturams karstums. Bet šodien šī sajūta bija un pat mazliet patīkama. Tā nu sēdēju Zilupes vilcienā un baudīju sauli un svelmi. Tāda maza vasaras atblāzma.

Tur pat arī sapratu, ka šodiena, kā nekad iepriekš, ir piemērota šim rakstam. Rakstam par DOVE summer glow pašiedeguma krēmu.

Jāpiebilst, ka līdz pat šai vasarai man nebija bijusi pieredze ar paštonējošajaiem līdzekļiem ... vispār, necik...  Bet šī vasara vienkārši nedeva izvēles iespējas - vienkārši piespieda. Savu mākslīgo iedegumu sāku apgūt ar Bioderma Photoderm pašiedeguma aerosolu un sākums bija labs, līdz ar to no DOVE summer glow tika prasīts daudz.
Kopumā varu teikt, ka DOVE summer glow varētu būt konkurents Biodermai - sauli neredzējušai ādai piedos vieglu, dabisku tonīti, tomēr sauli redzējušās daļas krāsu īpaši nemaina. Pleķi nepaliek, drēbes nesmērē (ja pacietīgi pagaida), smarža neitrāla. Domāju, ka sniegbaltītes tipa dāmas varētu sajust ko vairāk.
Jāsaka - ir arī savi mīnusi. Nepatīk, ka krēms uz ķermeņa paliek diezgan lipīgs un iesūcas pailgi.
Tomēr lielākā kļūda, ko pieļāvu pērkot šo līdzekli - bija paņemt gaišāko versiju (fair to medium skin), līdz ar to - šis man ir pa gaišu. Kakls, krūtis, dibens un citas saules neskartās vietas paliek pa toni smukāks, bet kājas un rokas vispār nemainās.
Šo gaišo versiju noteikti atkārtoti neņemšu - tomēr par tumšāko brāli man domas ir, jo (cik nu to var saprast) rezultāts ir gana dabisks.

Iegādāties var lielākajos tirdzniecības centros un Drogas veikalos. Cena bez atlaides zem 6 EUR. Ar atlaidi pirku pa 4,25 (ja nekļūdos).

Ir lietots? Patika?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru