20 oktobris, 2015

The Body Shop Oils of Life

Oils of Life produktu sērija ir The Body Shop viens no pēdējiem jaunumiem, nu jau atzinību guvis un sirdis iekarojis - arī manu.



Pārskatot piedāvāto klāstu, manas rokas aizsniedzās pēc šiem diviem produktiem:

Intensīvi atjaunojoša eļļa sejas ādas kopšanai.


Produkts sastāv no 99% dabīgas izcelsmes eļļām un noslēpuma atslēga esot trīs īpaši atlasītas eļļas: melno ķimeņu eļļa, mežrozīšu eļļa un kamēlijas eļļa. Tā sola intensīvi atjaunot ādu un redzami mazināt ādas novecošanās pazīmes, padarot to maigu un zīdainu. Īpaši atzīmēts, ka tā ir piemērota ikdienas lietošanai, nepadarot ādu taukainu.
Jāsaka, ka iesākumā man draudzība ar šo sejas eļļu galīgi nevedās, jo bija viena problēma - gribējās eļļu lietot vairāk kā ražotājs norādījis un sejas āda, nespēdama visu devu absorbēt, palika taukaina un galīgi nepatīkama. Samazināju devu līdz vienai/divām pilītēm un nu nevaru iedomāties rītus un vakarus bez šīs eļļas.
Eļļu lietoju divos veidos:
Visbiežāk, pēc pamatīgas sejas attīrīšanas, 2 pilītes iepilinu plaukstā un intensīvi rīvējot plaukstas uzsildu eļļu un to ar plaukstām, pa masāžas līnijām, uzklāju uz sejas, kakla un dekoltē. Veicu arī apmēram minūti garu vieglu masāžu ar plaukstām un pirkstiem. Pēc tam seko matējošs dienas krēms vai mitrinošais krēms.
Pa retam eļļas pilīti vienkārši pievienoju krēma devai un to uzklāju kā parasti.
Tomēr man labāk patīk pirmais eļļas lietošanas veids, tādēļ pie tā pieturos biežāk.

Eļļa tiešām ādu nepārslogo, nepadara to taukainu un šķiet, ka pat mana taukainā T zona dienas gaitā tik ātri nepaliek spīdīga. Eļļa poras nenosprosto, izsitumus neveicina un tās patīkamā smarža sniedz īstenu baudījumu.

Kā otrs produkts manā plauktiņā ir intensīvi atjaunojošs želejveida krēms.
Tas ir ļoti vieglas konsistences mitrinošs krēms ikdienas lietošanai, kas ir ideāli piemērots kā nākamais solis pēc sejas eļļas. Krēms ir ļoti patīkams, tas nav ne lipīgs ne smagnējs, un ādai nekavējoties sniedz mitrināšanu. Krēma sastāvā ir mazi mirdzumiņi, kuri uz ādas nav ne sajūtami, ne saredzami, vien piedod tai dabisku dzīvīgumu (lai gan lietojot uz nakti bez tiem pilnīgi mierīgi varēja arī iztikt). To lietoju vakarā, jo pa dienu man vairāk prasās matējošs krēms.

Varu vēl piebilst, ka abi produkti viens otru papildina - eļļa pabaro ādu, tai atjaunojot lipīdu slānīti un samazinot ādas taukošanos un mitrinošais krēms savukārt atsvaidzina ādu, tai atjaunojot mitruma balansu.
Produkti ir izcili - vienīgi tā cena... Lai gan par sejas eļļu ir vērts maksāt, jo domāju, ka tā man pietiks veselai mūžībai.

Cenas: eļļa - 35 EUR; krēms - 29,50 EUR, nopērkami The Body Shop veikaliņos visā Latvijā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru