30 decembris, 2015

Gada pēdējā klačiņa - Essence jaunums

Sveiciens pēdējā gada darba dienā un brīnišķīgi ziemīgajā pēcpusdienā.

Ik gadu Essence piedāvā limited edition jeb ierobežota daudzuma kosmētikas komplektu sērijas. Un arī šis gad nav izņēmums. Vienā no šī gada sērijām iekļauti gada aktuālie smaržu aromāti un trendīgās nagu lakas.

Manā aizgādībā nonācis Essence smaržu Like a New Love & I ♥ TRENDS nagu laku komplekts.



Komplektā ietilpstošais aromāts ir ar ziedu notīm un vieglu augļu aromātu. Mandarīnu, greipfrūtu, piparu un elemi sajaukums rada svaigas un sulīgas augšējās smaržu notis. Savukārt peonijas, hiacintes, rozes un persiku aromāti dod viegli saldu piesitienu vidējām smaržu notīm, kamēr kafijas, šokolādes, vaniļas un muskata smarža pamata notīs padara šo aromātu juteklisku. Papildinot ražotāja smalko aprakstu es teikšu, ka smaržas (Eau De Toilette) ir vieglas, bet saldenas ar pavisam mazu pipara piesitienu. Sākotnējais aromāts ir ar ļoti izteiktu peoniju un vaniļu, aromātu mazliet papildina šokolāde. Kad aromāts sasilst un mazliet pagaist, paliek salda un izteiksmīga vaniļa. Es teiktu, ka tas būs piemērots saldu aromātu cienītājām.


Papildus smaržām komplektā ietilpst divas I TRENDS nagu lakas. Viena ir brūni pelēkā pasteļtonī un otra ļoti skaista metāliski pelēka. Ja pasteļtoņi man tā ne pārāk, tad metāliskā ir iekarojusi manu sirdi.

Izskatās, kar šo ierakstu tiek noslēgts 2015. gads.
Līdz ar to, novēlu visiem ražīgu, veiksmīgu un patiesi laimīgu 2016. gadu.

Lai izdodas

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru