07 augusts, 2016

Nivea micelārie ūdeņi

Joprojām nebeidzu domāt, ka micelārie ūdeņi tieši šobrīd gozējas savā slavas saulītē. Kas nāks nākamais - tas ir cits jautājums. Bet kamēr šī ir aktuāla tēma kosmētikas lauciņā - jāskatās, ko spēj piedāvāt dažādi ražotāji. Tādēļ šodien pļāpa par Nivea micelārajiem ūdeņiem.


Šobrīd Nivea zīmols piedāvā micelāros ūdeņus sausai, jūtīgai, par kuriem pastāstīšu šodien, un arī normālai ādai.

Nezinu vai man ir vērts vēl lieku reizi uzsvērt, bet micelārajam ūdenim ir unikāla formula - tas satur sarežģītas virsmas aktīvās vielas, kas veido sfēriskas lodītes - micellas, kas sastāv no simtiem sīku molekulu. Savukārt micellas spēj ļoti efektīvi absorbēt liekās taukvielas un netīrumu daļiņas. Tādēļ bieži ir diskusijas par micelāro ūdeņu mazgāšanu vai nemazgāšanu, kur bieži ražotāji uzver, ka micelāro ūdeni nav jānomazgā, taču es pieturos pie tā, ka cenšos seju pēc attīrīšanas noskalot ar ūdeni, ja nu galīgi nav pieejas tīram ūdenim - tad notīru tā pamatīgi.


Pamatā micelārā ūdens mērķis ir noņemt dekoratīvo kosmētiku un attīrīt ādu, to nomierinot un mitrinot. Micelārais ūdens sausai un jūtīgai ādai, manā skatījumā, atšķiras vien nedaudz ar sastāvā esošajām vielām - bet lietojot uz ādas atšķirību starp šiem diviem neizjutu.
Tie kosmētiku noņem ļoti viegli, atstāj gan nedaudz tādu kā kārtiņas sajūtu (ne lipīgu, bet ir jūtams, ka uz ādas kaut kas ir), tas ir arī galvenais iemesls kāpēc to vienmēr no sejas noskaloju. Bet kopumā micelārie ūdeņi ir labi - kosmētiku notīra pieklājīgi (arī tušu), ādu nekairina. Teiksim tā - ikdienas lietošanai pilnīgi pieklājīgs variants.

Šī man ir bijusi traka, traka nedēļa. Vēl viena traka nedēļa priekšā un tad jau cerams, ka būšu atpakaļ kaut kādās sliedēs.
Veiksmes, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru