10 septembris, 2018

Zem lupas atkal Annemarie Börlind eko kosmētika

Kopš vairāk esmu pievērsusi uzmanību tirgū esošai kosmētikai, saprotu, ka arvien vairāk ražotāji cenšas savu kosmētiku (vai vismaz atsevišķas līnijas) veidot maksimāli vienkāršu un saprotamu - te vairāk domāju tieši sastāva ziņā, tieši tādēļ, ka substancēm pārblīvētā kosmētika un dažādie ķīmiskie nosaukumi cilvēkus sāk biedēt. Arī mani neiepriecina atsevišķi vārdu salikumi sastāva rindās, tādēļ vienmēr priecājos savos plauktiņos ieraudzīt dabisko kosmētiku. Tieši tādēļ arī Annemarie Börlind ir kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem zīmoliem.


Annemarie Börlind kosmētika ir ne vien pilnīgi dabiska un sertificēta ar EcoControl sertifikātu, kas apliecina uzņēmuma ražošanas procesu, izejvielu un gala produkta atbilstību eko produkta statusam, bet arī ļoti efektīva, jo nodrošina pat kaprīzas ādas prasības. Līdz šim pilnīgi neviens no lietotajiem produktiem nav licis vilties, tieši tādēļ esmu papildinājusi krājumus ar trim palīgiem: Aquanature mitrinošo serumu, Velvet Cream tonējošo dienas krēmu un For Lip lūpu balzāmu.


Šie sevi ir lieliski pierādījuši vasaras otrajā pusē un noteikti būs labi palīgi arī sākoties vēsajam gada laikam.

Annemarie Börlind Aquanature efektīvs mitrinošs serums


Šis efektīvais mitrinošais serums sevī apvieno 2 funkcijas svaigākai, jauneklīgākai ādai:
  1. alveja, aļģu ekstrakts un inovatīva augu hialuronskābe ir lielisks mitrinošu sastāvdaļu komplekss sausai, nobriedušai ādai;
  2. poras attīrošas sastāvdaļas veicina vitalizētas, tīras un gludas ādas izskatu.
Serums ir lielisks palīgs vasarā, kad gribas ļoti vieglu kosmētiku, pamatā tādu, kas mitrina. Serums lieliski atveldzē ādu un to intensīvi mitrina, izlīdzinot sausuma radītās rieviņas un novēršot to rašanos. Pēc seruma attiecīgi var klāt izvēlēto dienas vai nakts krēmu.

Annemarie Börlind Velvet Cream tonējošais dienas krēms tonī Porcelain.


Mitrinošs dienas krēms, kas piešķir ādai maigu un dabīgu toni, padarot to zīdaini matētu un starojošu.
Tonējošais dienas krēms ir kā alternatīva BB krēmam. Tiesa gan tas ir krietni vieglāks un tonim ir ļoti maiga sedzamība, taču tas ideāli izlīdzina sejas ādu, kas ir gana labā stāvoklī. Jārēķinās, ka pumpas, defektus un ādas nepilnības šis krēms nenosegs un arī nav tam paredzēts. Tas ir piemērots ikdienas lietošanai, ādai, kas nav problemātiska vai stipri apsārtusi.
Kopumā krēma tekstūru varu raksturot kā vidēji biezu - tas ir gan nedaudz barojošs, gan arī mitrinošs. Krēms klājas ļoti viegli, uzsūcas lieliski, precīzi izlīdzinās un neatstāj švīkas vai pleķus. Patīk, ka krēms ādu maigi nomatē ādu un ļoti dabiski izlīdzina toni.


Manā gadījumā krēmam ir tonis Porcelain, kas ir samērā gaišs, taču teikšu, ka uz ādas izskatās ļoti labi, jo tonis ir vairāk neitrāls - tam nav izteiktas toņa bāzes (kas visbiežāk ir vai nu rozā vai dzeltens). Mīnuss, saulē iedegušai ādai vai tumšākam ādas tonim būs jāskatās uz citiem pieejamiem toņiem.

Annemarie Börlind For Lip lūpu balzams ar šī sviestu.


Lūpu balzams palīdz lūpas uzturēt gludas un mīkstas. Tas satur dabīgās augu eļļas un vaskus.
Lūpu balzams ir fantastisks, tas ir ļoti maigs un krēmīgs, tas patīkami mitrina un pabaro lūpas, mīkstina maigo lūpu ādu un saudzīgi tās kopj. Šobrīd vēl īsti pēc lūpu balzama neprasās, bet šis noteikti būs mans labākais draugs iestājoties vēsākam laikam.

Annemarie Börlind kosmētiku meklē Lavandas eko veikalos.
Cenas:
Serums - 36,85 EUR | 50 ml
Tonējošais krēms - 12,70 EUR | 30 ml
Lūpu balzams - 5,20 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru