30 marts, 2020

Annemarie Börlind JAUNUMI - nomierinošā un mitrinošā sejas maska

Tieši laikā Annemarie Börlind iepazīstinājis savus pircējus ar divām burvīgām sejas maskām, kas papildina zīmola gana plašo sejas masku klāstu.
Sortimentam pievienojas intensīvi kopjošā maska jūtīgai sejas ādai un mitrinošā gēlveida maska dehidratētai ādai. Precīzi 10-niekā pēc ziemas: apkures sezonas, nemitīgās skriešanas un stresa.


Abas jaunās maskas ir lieliskas - maigas, nav taukainas vai smagnējas. Abas lieliski derēs gan vēsajai, gan siltajai sezonai.

Annemarie Borlind Beauty Mask Sensitive nomierinoša krēmveida sejas maska


Intensīvi kopjoša, maiga un nomierinoša maska, kas īpaši piemērota jutīgai ādai. Aktīvais komplekss ar upeņu sēklu eļļu un sirdsēkles ekstraktu mazina kairinājumu, apsārtumu un ādu savelkošo sajūtu, kā arī nodrošina dabisku aizsardzību un ādas aizsargbarjeras stiprināšanu. Tā līdzsvaro, nomierina un stabilizē jūtīgu, sakairinātu un reaktīvu ādu.

Lieliska mitrinoša un nomierinoša maska, kas perfekti līdzsvaro ādu pēc dažādām procedūrām, pēc pīlinga un skrubīšiem, pēc depilācijas un vaksācijas, pēc vides kairinātāju iedarbības (vējš, saule, lielas temperatūras svārstības utt.). Tā ir perfekta noslēdzošā komponente dziļai ādas attīrīšanai - lietoju skrubi-pīlingu, tad attīrošo masku un pēc tam uzklāju šo nomierinošo masku - āda ir perfekti tīra, poras savilktas, tomēr āda ir maiga un, pats galvenais, nav savilkta, apsārtusi un jūtīga. Maska perfekti līdzsvaro un nomierina ādu pēc šādas procedūras. Maska ir arī lieliska pēc pirmajām saules peldēm. Un, kas ir forši - masku nav jānoskalo, līdz ar ko to var atstāt kā, teiksim, nakts masku.  Man ļoti, ļoti patīk :)


Annemarie Borlind Beauty Mask Hydro mitrinoša gēlveida sejas maska


Intensīvi kopjoša un dziļi mitrinoša maska, kas piemērota sausai, dehidrētai ādai. Augu izcelsmes hialuronskābe palīdz uzturēt ilgstoši mitruma līmeni ādā, kas regulē un piepilda smalkās krunciņas, kas radušās sausas ādas rezultātā. Sarkanā aļģe nodrošina hidrolipīdu līdzsvaru. Maska mitrina, nogludina un atsvaidzina.
Tā kā mana āda ir kombinēta, bet tomēr dehidratēta, mitrinošās maskas ir manu favorītu pulciņā - tās palīdz piepildīt ādu, to izlīdzināt un nogludināt, bet nepadara to taukainu un smagnēju, kas manai kombinētajai ādai, ar tendenci taukoties, ir tiešām lieliska izvēle. Vēl šī mitrinošā maska lieliski noder atjaukt mālu maskas, tad tās nesakalst un netraumē ādu, toties attīrošo funkciju paveic teicami. Tāpēc manā sortimentā mitrinošās maskas ir vienmēr - tās lieliski noder gan tad, kad āda ir izslāpusi, gan arī tad, kad pavisam maigi gribās ādu attīrīt.


Maskas meklē internetā lavandas.lv vai uz vietas veikaliņā - Rīgā, Elizabetes ielā 25.

Cenas:
Mitrinošā maska - 25,30 EUR | 75ml
Nomierinošā maska - 25,30 EUR | 75ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru