11 augusts, 2020

IEPAZĪSTOS! EKO kosmētika OLIVAL

Jau kādu laiku atpakaļ pamanīju salīdzinoši jaunu EKO veikalu www.perceko.lv, kur pamatā ir higiēnas lietas, kosmētika un mājas kopšanas līdzekļi - nu tā teikt ejošākās lietas. Tas, kas mani uzrunāja - zīmoli ir tādi, kas nav pieejami teju nekur citur Latvijas eko veikalos, tā teikt, kaut kas jauns un man pilnīgi svaigs.

Acis jau zib un mirdz ieraugot klāstu, bet ar ko sākt? Šoreiz pamēģināju OLIVAL - un vai ziniet, dikti patīkams pārsteigums.

Interesanti, ka zīmolam Olival ir MILZĪGA zināšanu bagāža, jo zīmola radītāja kosmētiku sāka ražot 25 gadus atpakaļ - tiesa gan mājražošanas kārtībā: savas mājas pagrabiņā. Zīmols šo gadu laikā ir ievērojami audzis un nu jau tam ir sava ražotne Zagrebā, Horvātijas galvaspilsētā, kur tiek ražoti vairāk kā 150 dažādi sejas, ķermeņa un matu kopšanas produkti. Ražošanā tiek izmantotas tikai dabīgas un pārbaudītas sastāvdaļas un produkti ir sertificēti ar Ecocert vai Natrue sertifikātiem.

Bet, tas vēl nav viss - pats jaukākais šajā visā, produktu CENAS! Tas ir superīgs budžeta klases zīmols, kur pilnu sejas kopšanas arsenālu varēsi iegādāties par pārdesmit eiro.

Nu, lūk, tāpēc šodien es pastāstīšu par savu pieredzi ar micelāro ūdeni, divu veidu sejas krēmiem, un divām maskām.


Micelārais ūdens ar salmenes eļļu


Micelārais ūdens noņem kosmētiku, attīra, un baro sejas, kakla ādu, ādu ap acu zonu. Pateicoties Itālijas salmenes eļļai, uztur sejas ādas dabisko mitruma līdzsvaru, padara to patīkami maigu.

Šis ir ļoti foršs, maigs un dikti aromātisks micelārais ūdens, kas perfekti tiek galā gan ar ikdienas dekoratīvo kosmētiku (tonālais krēms, tuša, laineris, lūpu produkti), gan arī ar ikdienas netīrumiem (sebums) un vides piesārņojumu (putekļi, netīrumi). Tas ļoti forši attīra ādu, to padara maigu un mīkstu, nesausina to. Pati to lietoju nevis klasiski - ar vates plāksnīti, bet esmu iepildījusi micelāro putu flakoniņā un lietoju putu veidā - un man ārkārtīgi patīk. Un, protams, jāpaslavē MILZĪGAIS 500 ml iepakojums, kas pietiks ilgam laikam un maksā TIKAI 6,5 EUR.

Šis viennozīmīgi ir mans FAVORĪTS!!!


Ekstra mitrinošs sejas krēms 


Īpaši mitrinošs sejas krēms ar Itālijas salmenes ēterisko eļļu. Dziļi mitrina, baro un aktivizē ādas atjaunošanos procesu. Stimulē reģenerāciju un aizkavē krunciņu rašanos. Padara ādu maigu, mīkstu, patīkami līdzenu, zīdainu un stingru. Ātri absorbējas.

Arī šis viennozīmīgi ir favorītu pulciņā - ļoti patīkams sejas krēms, ar mazliet biezāku tekstūru, taču tā tik patīkami klājas un perfekti uzsūcas, padarot ādu mitrinātu un zīdaini maigu. Es nebaidos teikt, ka krēma tekstūra ir uz ādas kūstoša, ar viegli matētu finišu. Patīkami, ka krēms nepadara ādu smagnēju vai taukainu. Tas lieliski noderēs gan vienkārši ādas palutināšanai, gan arī kā make-up bāze. Un tam ir jauks, maigs un svaigs aromāts.

Katrā ziņā tas ir lielisks. Kam patiks? Noteikti kombinētai ādai, domāju - arī normālai un pat sausai ādai. Noteikti patiks jauniešiem un jaunai ādai. Ļoti draudzīgā sastāva dēļ - pieļauju - arī jūtīgai ādai. Bet noteikti tādai ādai, kam nav izteiktas problēmas (domāju - akne, rozācija utt.), jo tas nesola cīnīties ar problēmām un cēloņiem, bet gan palutināt Tavu ādu.


Ekstra barojošs sejas krēms. 


Ekstra barojošs krēms ar salmenes (Immortelle) ekstraktu ar reģenerējošu un relaksējošu efektu, piemērots sejas ādas vakara kopšanai. Olīvu, sezama un aprikožu eļļas baro un dziļi atjauno ādu, padara to elastīgu un maigu. Kumelīte un alveja atjauno bojātu ādu.

Šis krēms ir stipri biezāks, līdz ar to noteikti patiks sausākai ādai, varbūt arī normālai. Es to lietoju nakts krēma vietā, jo gan struktūras ziņā nakts krēmi, ko parasti izvēlos, ir krietni biezāki, gan arī sastāva ziņā - barojošāki. Tomēr krēmam labā īpašība - tas ātri uzsūcas un tiešām forši pabaro un atjauno ādu - to piepilda un izlīdzina.


Aktīva sejas maska ar ogli un Itālijas salmenes eļļu. 


Aktīva sejas ādas maska ar sezama, makadāmijas un olīvu eļļām ir bagātināta ar aktivēto ogli un zaļajiem māliem, kas efektīvi absorbē netīrumus un samazina ādas oksidatīvo stresu. Alveja un kumelīte to nomierina, baro un veicina atjaunošanos. Alvejas lapu sula dziļi mitrina ādu. Pēc maskas uzklāšanas āda kļūst gluda, mirdzoša un samtaina.

Šī ir viennozīmīgi forša attīrošā maska, kas labi attīra ādu, normalizē sebuma izdalīšanos un matē taukaino T-zonu. Man ļoti patīk, ka, lai gan maska ir ar māliem un aktivēto ogli, tā ir krēmveda un nožūstot tā nesakalsts - līdz ar to netiek savilkta, sausināta un kairināta āda. Noņemšana visērtākā ir ar kosmētisko salveti vai kādu sejas dvielīti. 

Šī viennozīmīgi ir must-have maska kombinētai vai taukainai ādai!


Mitrinoša sejas maska ar Itālijas salmenes eļļu. 


Dziļi mitrinoša maska baro un mazina sejas ādas bojājumus, vienlaicīgi veic maigu pīlingu, noņemot atmirušās ādas šūnas un savelk augšējo ādas slāni. Sastāvā ietilpst kumelītes, kas nomierina ādu, kaolīns – baltais māls attīra ādu no atmirušajām šūnām un savelk ādas augšējo slāni. Itālijas salmenes un kliņģerītes ēteriskā eļļa tonizē ādu un novērš grumbu veidošanos, alvejas sula dziļi mitrina ādu. Pēc maskas lietošanas āda kļūst gluda un mirdzoša.

Šī ir tāda interesanta maska - kur apvienojas bagātīgas eļļas ar mālu attīrošo spēku. Maska ir dziļi barojoša un mitrinoša - noteikti ideāla sausai ādai, taču kā papildus kopšana (īpaši pēc dziļas attīrīšanas un tīrām mālu maskām) - būs lieliska arī kombinētai ādai. 

Protams, katram individuāla patikšana, bet domāju, ka šī maska ir mēģināšanas vērta.


Tāda, lūk, mana pieredze ar OLIVAL zīmolu! Manuprāt, iepazīšanās ir bijusi ļoti daudzsološa un nu dikti patīkama. Noteikti rekomendēju, ja ir vēlme iepazīt dabisko-eko kosmētiku, bet īsti nav zināms ar ko sākt un vai patiks, jo vienkāršie un labie sastāvi priecē, bet cena noteikti neliks vilties!

Varu atzīmēt to, kas man dikti patīk: patīk produktu tekstūras, patīk kā tie strādā (un tiešām arī strādā), patīk vieglie un neuzbāzīgie, bet jaukie aromāti. Man patīk pārdomātie sastāvi un Natrue sertifikāts (šiem visiem ir tieši šis). Un, visbeidzot - cenas. Jā! Cenas nu ir vairāk kā jaukas. Mans rezumā - IESAKU! 

Tad nu par cenām:
Micelārais ūdens - 6,50 EUR | 500 ml
Mitrinošais krēms - 8,65 EUR | 50 ml 
Barojošais krēms - 8,65 EUR | 50 ml 
Aktīvā maska ar ogli - 5,40 EUR | 75 ml 
Mitrinošā maska - 4,75 EUR | 75 ml 

Kur meklēt? Eko veikalā www.perceko.lv vai uz vietas viņu birojā-veikaliņā A. Deglava ielā 7-24 (3.st), Rīgā.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru