25 janvāris, 2015

Made in LV: Mádara mitrinošs ķemeņa losjons

Mádara Latvijas dāmu vidu ir ieguvusi lielu popularitāti. Un arī es esmu iemīļojusi daudzus tās produktus. Man bija liels pārsteigums redzēt Mádara produkciju arī feelunique.com sortimentā. Tā kā varbūt arī citu pasaules valstu dāmas ir iemīļojušas šo zīmolu.




Bet atgriežoties pie Mádara mitrinošā ķermeņa losjona pirmkārt - ko saka pats ražotājs ...

Ražotājs: Patīkams ikdienas ķermeņa losjons ar augu mitrinošo kompleksu, kas iegūts no Ziemeļu kumelītes, kliņģerītes un ceļmallapas. Losjons viegli iesūcas ādā, veic tūlītēju mitrināšanu un sniedz aizsardzību. Āda kļūst zīdaini maiga, atsvaidzināta un tvirta. 

Ko es varu teikt par šo līdzekli:
Pirmkārt es augstu novērtēju tā ļoti ērto iepakojumu. Man tiešām patīk airless trauciņi - nu es tur neko nevaru padarīt :) Otrkārt - produkta smarža - es pieļauju, ka daudzas dāmas varētu nesaprast šo savvaļas smaržu - bet man tā atgādina bērnību - laukos svaigi saplūktu gārsu un pieneņu smaržu, kad tās, sapītas nevīžīgā vainadziņā, sāk pamazām vīst. Smarža pārņem. Bet bez bērnības smaržas tas ir arī gana labi mitrinošs un lietošanā pietiekami ekonomisks. Kopumā ļoti labs produkts. Noteikti atkārtota pirkuma vērts.

Pirkts: madaracosmetics.lv, cena standartā 14,95 EUR, uz atlaidēm lētāk.

Kādi ir Tavi Mádara mīluļi?

Z!

1 komentārs:

  1. Piekrītu Tev, šis bija tiešām pasakains! Ja izdosies noķert atlaidi, pirkšu vēlreiz :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru