05 maijs, 2015

Pavasara jaunums - Essence gēla nagu lakas

Sveiciens šajā pavasarīgajā dienā.
Mans atvaļinājums ir paskrējis. Itālijas romantika ir izbaudīta. Esmu atgriezusies realitātē.

Dāmas, kas lasa populārākos LV skaistuma blogus varbūt būs pamanījušas, ka izaicinot savu veiksmi uzvarēju Beātes no femmefarfalle rīkotajā giveaway un balvā ieguvu prāvu kaudzīti ar Catrice un Essence pavasara jaunumiem.


Šis un tas jau ir pamēģināts, un šis tas jau ierindojies must-have sarakstā.
Tā kā pie labumiem tiku pirms paša atvaļinājuma - nebija ļoti daudz laika visu apčamdīt, tomēr  noriskēju izmēģinot Essence jaunās gel lakas un piešķīru nagiem dzīvīgi sārto toni.
Nebija ne jausmas cik ilgi laka izvilkts, tāpēc nodrošinājos ar nagu lakas noņēmēju - tā sakot ja nu kas.
Bet par lielu pārsteigumu - ar ļoti nesaudzīgu apiešanos, nagi noturējās praktiski visas deviņas dienas. Nobružājās mazliet paši nagu galiņi, taču kopumā skats ciešams. Esmu sajūsmā un metu acis jau uz citiem toņiem.

Sarkanajam manikīram - lietošanas secībā:
  1. Essence the gel base coat. Bieza želejas konsistences bāzes kārta, kas labi klājas un ļoti ātri žūst.
  2. Essence the gel nail polish tonī 11 "4 ever young". Sarkana laka ar zilgani violetu apakštoni. Konsistence ir krēmīga, otiņa plakana un bieza - ļoti parocīga. Klājas labi, sedzamība izcila - pietiek ar vienu kārtu. Žūst samērā āri, tomēr līdz virskārtas uzklāšanai jāuzmanās, lai to nesabojā.
  3. Essence the gel top coat. Šis ir visa pasākuma glābiņš. Nožūst pārdesmit sekunžu laikā (tiktāl, ka laka vairs nav lipīga - traukus šajā brīdī nevajadzētu mesties mazgāt) un piešķir krāsai spīdumu. Tomēr vēl kādas 30 min. jāuzmanās, lai nesabojā klājumu. Ja nagus krāso vakarā - nav nekādu problēmu - segas rakstus no rītas uz tiem neatradīsiet.
Šādā kombinācijā rezultāts izskatās lieliski, noturība vairāk kā pietiekama, ja būt jādod cepumiņi - šī laka dabūtu 10 no 10.

Jāpiebilst - visas šīs lakas strādā bez LED vai UV lampām.

Drīzumā noteikti sekos atsauksmes arī par citiem spožajiem trauciņiem.

Lai forši!


Un te mazs gabaliņš no manas Itālijas...
P.S. Varbūt ir vēlmes dzirdēt arī ceļojuma stāstu?

4 komentāri:

  1. Ir ir brinums ne laka:)) ari es par to rakstiju pirms mirkla:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepriekš biju lietojusi Essence parastās lakas - tās uz maniem nagiem saplaisāja un palika absolūti neglītas jau tās pašas dienas vakarā. Šīs ir īstas končas.

      Dzēst
  2. Dzirdu tik labas atsauksmes par šīm nagu lakām, diemžēl toņu izvēle gan maza :( ļoti interesē catrice highlighter, būs jāapskata Drogās :)
    Jauku dienu vēlot,
    Kristīne (www.9ninekit.blogspot.com)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau liekas, ka nagu lakām izvēle ir diezgan plaša (vismaz priekš manis). Tas, ka veikalos lielākā daļa krāsu jau izķertas - tā gan taisnība.

      Dzēst

Ievadiet komentāru