11 jūnijs, 2015

Pirmā pieredze - Bioderma pašiedeguma aerosols

Laiks ar katru dienu paliek aizvien siltāks un drīzi, drīzi būs tas mirklis, kad ļaudis laiski zvilnēs mūsu zeltainajās pludmalēs un bālās miesas tvers saules starus.

Lai gan es tīri labi mīlu pasauļoties, man tas prieks netiek pārāk bieži, jo tomēr esmu biroja cilvēks. Ir jau arī brīvdienas, kas lielākoties tiek vadītas dabā - tomēr laiska zvilnēšana un bezbēdīgas saules peldes galīgi nav man. Man vajag kustību, vajag jaunus notikumus, vajag lai viss griežas. Tāpēc pirmo reizi izmēģinu paštonējošo (pašiedeguma) līdzekli. Zīmols Bioderma Photoderm.


Tā kā man īsti nav bijusi pieredze ar šādiem līdzekļiem (ziemā vienkārši esmu bāla un vasarā jau pamazām pie tumšāka toņa kaut kā tieku), tad salīdzināt ar citiem īsti nevaru, taču varu izteikt savas sajūtas par šo konkrēto līdzekli.

Ražotājs saka, ka tas ir mitrinošs pašiedeguma aerosols pakāpeniskai iedeguma toņa veidošanai. Tas ir piemērots jūtīgai ādai. Nožūst nekavējoties. Neveicina ādas poru nosprostošanos un nenotraipa ādu un apģērbu.
Es varu teikt, ka tiešām tas pilda pilnīgi visu ražotāja solīto. To lietoju pēc dušas, kārtīgi noskrubējot ķermeni, lai vienmērīgāks klājums. Ar aerosolu nopūšu visu ķermeni. Tas ir pilnīgi caurspīdīgs, tādēļ ir grūti noteikt vai klājums ir vienmērīgs. Jābūt gan uzmanīgam, lai neveidotos kādi tumšāki apgabali, ja līdzeklis tiek uzpūsts pārlieku daudz. Toni tas dod ļoti skaistu, jau ar pirmo piegājienu ir gana viegls un dabisks iedeguma efekts, kas parādās gan tik nākamajā rītā (līdzekli lietoju vakarpusē). Jāpiebilst, ka to lietot var gan ķermenim, gan arī sejai.
Gluži kā ražotājs solījis - tas ir mitrinošs, tiesa gan ar mazliet lipīgu sajūtu, bet tā sajūta pēc laika pazūd. Drēbes vai ādu nenotraipa, tomēr nomazgājas arī salīdzinoši ātri (turējās +/- nedēļu). Nekādu ādas reakciju neizsauca, poras neaizdambēja, krāsa dabiski brūngana - nav nekāda oranžā burkānkrāsa vai solārijzaķa paskats - viss izcili.
Žēl ka nevaru uzķert kāds izskatās iegūtais iedeguma efekts (tad būtu jāpūš tikai viena rokas puse, kas noteikti neizskatītos pārāk skaisti), bet tā kā saņēmu izbrīnu un komplimentus par skaisto iedegumu - saprotu, ka darbojas teicami. Un pats galvenais, ka tiešām efekts ir ļoti dabīgs, ar trim lietošanas reizēm tonis tika panākts jau diezgan tumšs, bet noteikti ne pārspīlēts.
Iepakojumā ir 150 ml. Domāju, ka kopumā pietiks kādām 10 visa ķermeņa apstrādes reizēm. Nevaru pateikt vai tas ir ekonomiski vai nē - bet domāju, ka ir tā vērts.

Rezumē - viennozīmīgi REKOMENDĒJU.
Pati jau skatos, ka jāiepērk krājumi, jo tiešām ērti un teicams iedeguma efekts. Varēšu mierīgi doties peldkostīmā uz pludmali nebaidot cilvēkus ar savu bālumu :)

Cena: 9,90 EUR, cocooncenter.co.uk (cik iemetu acis Latvijas web aptieku lapās - izskatās, ka cena pie mums ir krietni augstāka).

Kāda Tev ir pieredze ar paštonējošajiem līdzekļiem? Varbūt ir kaut kas labs iesakāms?

Prieku, sauli, mīlestību!

1 komentārs:

  1. No šī aerosola nav nekāda efekta. Pūšu daudz, bet nekas nav. Taisīju ekaperimentu, 1 kāju nopūtu un otru ne. Atšķirības nav. Žēl, ka par šādiem produktiem naudu neatgriež.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru