06 jūlijs, 2015

Bioderma Sébium AKN

Kopš manā rīcībā ir nonācis Bioderma Sébium AKN krēms problemātiskai ādai, mans ikvakara sejas kopšanas rituāls nav iedomājams bez tā.

Ražotājs saka, ka tas ir attīrošs, nogludinošs krēms ādai ar noslieci uz pinņu (aknes) veidošanos. Krēms bioloģiski regulē tauku kvalitāti, kavējot to sabiezēšanu un poru aizsprostošanos, un līdz ar to - komedonu („melno punktu”) un iekaisīgo bojājumu veidošanos. Tas likvidē esošos komedonus un padara ādu gludāku un smalkāku. Darbojas pret iekaisumu un palīdz neitralizēt baktēriju, kas ir atbildīga par tā rašanos. Samazina apsārtumu, mitrina un atjauno ādas komfortu. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Neveicina poru aizsprostošanos.

Šo krēmu, kā vienu līdzekļiem manai cīņai ar nesaprotamas izcelsmes akni, man ieteica dermatoloģe. Lietoju to apaļu mēnesi un tas ir paguvis iekarot manu sirdi :D
Pats krēms ir diezgan šķidras konsistences, es pat teiktu - gēlveidīgs, tas ir viegls, nav taukains un ļoti labi uzsūcas. Par tā fizikāli ķīmiskajām īpašībām varu teikt, ka tam ir šausmīgi rūgta garša (ja tiek pie lūpām - ir vakara garumā), un tas var kost (vismaz man), ja ir kāda rētiņa vai brūcīte (tas nav gan nekas ārkārtīgs vai nepaciešams - īsu mirklīti var būt kodīga sajūta, bet man pilnīgi netraucē). Par produkta iedarbību varu teikt, ka tas tiešām nogludina ādu un manāmi ir samazinājies gan komedonu, gan arī zem ādas iesprūdušo tauku poru skaits, tāpat tas ļoti labi nomierina apsārtumus un mitrina ādu. Kopumā noteikti palīdz uzlabot ādas stāvokli.
Vēl varu piebilst, ka produkta iepakojums ir diezgan mazs - 30 ml, domāju tas pietiks ne vairāk kā 3 mēnešiem. Tomēr noteikti būs atkārtos pirkums, jo šobrīd tas sniedz manai ādai visu, ko ražotājs solījis un to, kas tai šobrīd visvairāk nepieciešams.


Es iegādājos cocooncenter.co.uk, cena 10,90 EUR.
Tomēr tāda pat cena ir arī interneta veikalā medicinaspreces.lv un nav jāgaida, kamēr atnāks.

Baudām sauli, vēju un Latvijas dabu!

10 comments:

  1. arī esmu lietojusi, bet paraudziņu, prieš manis pārāk sausināja seju, sajūta bija ka sejai trūkst mitruma:( gribētos lielāku mitrināšanu :) Taukainai ādai manuprāt vispār iztrūkst mitruma, tā to labi un ātri atdod..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. p.s tā majas lapa ir interesanta :) daži produkti ir izdevīgi, bet daži baigi dārgi, piem fonendoskops - protams, tas jau visiem nav vajadzīgs, bet atceros, kad studēju visiem nācās pirkt ;))

      Dzēst
    2. Mājas lapā (man veikals netālu no darba) vai veikalā (cenas vienādas) labas cenas ir Bioderma produkcijai, jo viņi ir tiešie izplatītāji Latvijā. Tā vismaz runā. Tā kā es iepērku Biodermu tur, ja netieku pie cocoona.

      Dzēst
    3. jā, izskatās labi ;)) klau varbūt Tu zini kur var nopirkt par labām cenām clinique produktus? Tepat lv vai varbūt ir kāda super izdevīga lapa?

      Dzēst
    4. clinique var paskatīties http://serenity.lv/ viņiem birojs Daugavpilī - ja gadās būt tur - izņemšana bez maksas. Ja ne - sūtīšana ar nav katastrofāli dārga.

      Dzēst
  2. manas pumpas laikam ir imūnas, bet šis (un vēl pāris Sebium līnijas pārstāvji) nedarīja neko. nē, nu āda jau bija mitrināta un apkopta, bet tieši pumpām ne silts, ne auksts. nācās ar smagu nopūtu atmest šo cerību un pievērsies vēl aptiecīgākam sortimentam :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti - šis viens pats nez vai būs cīnītājs. Tādēļ arī rakstīju, ka "Šo krēmu, kā vienu līdzekļiem manai cīņai ar nesaprotamas izcelsmes akni, man ieteica dermatoloģe"

      Kopumā manai ādai tīri labi patīk. Nez kā būtu, ja es nelietotu papildus vēl ārstes izrakstītos aptiekā gatavotos losjonus - varbūt, ka efekts nebūtu tik manāms.

      Dzēst
  3. arī parāvos izķemmēt visu biodermas klāstu taukainai ādai. tagad lietoju hydra no biodermas sebium. sebium praktiski visi produkti vairāk vai mazāk domāti cīņai ar taukainas ādas populārām problēmām. hydra ļoti labi mitrina, taču nezinu, kā būtu ziemā. pumpas gan nav pazudušas, bet arī jaunas nerodas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hydrabio arī ir laba sērija - to es lietoju kaut kad senāk, kad sejas āda bija ļoti atūdeņota. Tagad it kā nav tik daudz dehidratēta, cik tai nepieciešam īpaša aprūpe :D

      Dzēst
  4. Šis būtu mēģināšanas vērts :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru