01 jūlijs, 2015

Made in LV: Ideālais Mossa sejas kopšanas komplekts

Ilgu laiku Mossa produkcija man bija ierindota vēlmju sarakstā, bet līdz galam nevarēju saprast vai man maz vajag. Sarakstiņa augšgalā kā reiz bija ierindojušies divi - MOSSA attīrošās krēmputas ar jāņogu AHA augļskābēm un BB Nude tonējošs mitrinātājs. Beidzot tie ir nonākuši manās rokās un jāsaka - labi ka tā.

Tad nu tālāk mazliet par katru no tiem.

Sākšu loģiskā secībā ar MOSSA attīrošām krēmputām ar jāņogu AHA augļskābēm. Tās ir paredzētas sejas ādas attīrīšanai. Piebildīšu ka ražotājs saka, ka MOSSA attīrošajām krēmputām piemīt īpaši saudzējoša iedarbība. To dabiskās mazgājošās vielas maigi attīra ādu, noņem kosmētiku, neizjaucot ādas dabisko pH līmeni. Kā rezultātā āda ir efektīvi attīrīta, tā kļūst svaiga un mirdzošāka.

Pats pirmais iespaids pamēģinot šo produktu bija fantastisks - es sapratu ka neko tādu iepriekš nebiju lietojusi. Tās tiešām ir ļoti maigas - stingri krēmīgas putas ar fantastisku atsvaidzinošu aromātu, kas labi attīra ādu to nemaz nevelkot un nesausinot. Noteikti vēlos atzīmēt, ka tās pilnīgi un nemaz nekož acīs. Varu milzīgu kalnu putas pārtraukt  pār seju un acīm, atvērt acis un sajūta ir tāda, ka ūdens ne ziepes būtu lietotas. Šobrīd tās esmu iekļāvusi gan rīta, gan vakara mazgāšanas procedūrās un varu teikt, ka āda ir kļuvusi maigāka, un ieguvusi vienmērīgu krāsu un tekstūru, kā arī mana šīs vasaras lielākā problēma - pumpas ir mazinājušās.

Pēc sejas kārtīgas attīrīšanas, rīta sejas kopšanas procedūras neatņemama sastāvdaļa ir kļuvis MOSSA BB Nude tonējošs mitrinātājs. Tas ir matējošs, viegli sedzošs BB krēms ar bēšīgu, gaišu toni. Paredzēts lietošanai visiem ādas tipiem (šeit uz reiz vēlos atzīmēt, ka mans ādas tips ir kombinēta - ar taukainu T zonu). Lai gan BB krēms ir viegli sedzošs, tas ļoti labi izlīdzina ādas krāsu un veikli tiek galā ar sīkām nepilnībām. Vienlaicīgi krēms tīri labi ādu mitrina un jāsaka gan ka matējošās īpašības uz mani nestrādā - ne ko, nekur nematē. Tomēr tā konsistence ir viegla - nav smagnējs vai poru aizsprostojošs, kā tas var būt ar tonālajiem krēmiem. Par produkta toni esmu sajūsmā - mana āda ir diezgan gaiša (bet ne sniegbaltītes baltumā) un šis tonis ir absolūti ideāls manam dabiskajam ādas tonim.

Kopumā es varu teikt, ka abi produkti ir patiešām pirkšanas vērti. Tie noteikti dara to, ko ražotājs ir solījis un manu ādas stāvokli ir viennozīmīgi uzlabojuši. Jau tagad zinu, kad šie iepakojumi tuvosies neslēgumam - noteikti tiks iegādātas jaunas paciņas. 


Ja kāda vēl šaubās - es varu godīgi teikt, ka par abiem produktiem esmu pilnīgā sajūsmā un tos viennozīmīgi REKOMENDĒJU.


Veiksmi!

4 komentāri:

  1. man tas Bb krēms zolīdi rulējas nost no sejas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varu mēģināt ieteikt =- varbūt līdz:
      1) nelikt pārāk daudz
      2) nelikt zem tā nekādu krēmu
      3) Nevis smērēt krēmu, bet to uzlikt ar pliķējošām kustībām (vismaz es tad es varu uzlikt biezākā slānītī un tad BB krēms ir mazliet sedzošāks).

      Ja nekas tāpat nemainās - tad Tava āda vienkārši neņem pretim.

      Manai ādai strādā teicami. Tiešām beidzot esmu atradusi tādu līdzekli, ko sen meklēju - viegls, mazliet pietušē nepilnības, neaizsprosto poras, nenotek, mitrina, neizraisa nekādas alerģiskas reakcijas.

      Dzēst
  2. Āttīrošās krēmuputas ir vienkārši perfektas! :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru