09 februāris, 2016

Dove Summer Revived - gaidot saules pieskārienus

Klasiski oktobra otrajā pusē es kļūstu par aristrokrātiski bālo jaunkundzi un šādā statusā arī sagaidu pirmās saules peldes. Taču līdz ar paštonējošo līdzekļu apgūšanu, beidzot ir iespēja arī ziemā būt (nu ja ne gluži būt, tad vismaz izskatīties) saules noskūpstītai.



Esmu izmēģinājusi vairākus paštonējošos līdzekļus gan ķermenim, gan sejai un šobrīd aktīvi lietoju Dove jaunās DermaSpa līnijas Summer Revived ķermeņa losjonu, gaišai līdz vidēji iedegušai ādai. Kaut kā biju palaidusi garām, ka Summer Revived losjoni ir pieejami divos stiprumos - biju pilnīgi pārliecināta, ka ir tikai viens vienīgs. Nu manā lietošanā ir gaišākais variants. Tā kā esmu lietojusi Dove paštonējošā līdzekļa iepriekšējo paaudzi, jāsaka, ka nekādu atšķirību starp tiem nejūtu - tik daudz, ka mana āda pa ziemu ir kārtīgi pabalojusi un vismaz redz toņa izmaiņas. Papētot sastāvus atšķirības ir manāmas, tā kā formula ir pamainīta.

Sastāvs interesentiem:
Dove Summer Glow / Dove Summer Revived

Kopumā arī par Summer Revived losjonu manas domas ir līdzīgas kā par Summer Glow: sauli neredzējušai ādai tas piešķirs vieglu, dabisku tonīti (varbūt gan ne gluži ar pirmo reizi, bet pēc trešās noteikti) un vienlaicīgi mitrinās ādu, tomēr tumšākas ādas īpašniecēm noteikti jāņem tumšākais variants. Losjona klājums ir vienmērīgs un pleķi nepaliek, drēbes tas nesmērē un smarža - viegli saldena, bet ne uzbāzīga. Losjons neuzsūcas tik ātri, kā varētu vēlēties un tūlīt pēc uzklāšanas uz ādas ir mazliet lipīga sajūta, kas pazūd pēc ~5 minūtēm, kad arī krēms ir pilnībā uzsūcies.

Jāsaka, ka līdz šim mans absolūtais favorīts ir bijis Bioderma aerosols, tomēr ērtāk šķiet lietot losjona formāta līdzekļus uz reiz pēc dušas, līdz ar to šobrīd manas simpātijas pieder Dove Summer Revived.

Nopirkt var veikalos Drogas, kā arī lielākajos Rimi un Maxima.
Cena bez atlaides: 7,99 EUR


Kā ir ar Tevi? Esi ziemas cilvēks vai gaidi vasaru?
Bučas!


Atkāpei
Mans suvenīrs un foto rekvizīts no brīnišķīgās Margaritas salas gaida kādu neprātīgu piedzīvojumu vai vismaz vasaru :D

2 komentāri:

  1. O! Man kā "pagraba bērnam" šis varētu derēt. Bail palikt dzeltenai vai oranžai tikai..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz manas ādas krāsa ir dabīga - zeltaini brūna. Bet grūti pateikt kāds efekts būs citai ādai.

      Dzēst

Ievadiet komentāru