23 februāris, 2016

Jauna iepazīšanās - Rau Cosmetics

Hei, mīļie, jaukie!
Kādu laiciņu man bijusi jauna iepazīšanās un šodien esmu gatava par to pastāstīt plašāk.

Rau Cosmetics ir Vācijā izstrādāta un ražota augstas kvalitātes kosmētika. Lai gan ražotājs nav ar ļoti senu vēsturi un desmitiem gadu ilgu pieredzi, tas pierādījis savu kvalitāti un produkciju piedāvā gan daudzās Eiropas valstīs, gan arī ārpus tās robežām. Pavisam nesen tā ienāca arī Latvijas tirgū un līdz ar to arī manā redzeslokā. Eksperimenti turpinās, jo man patīk izmēģināt jaunas lietas :)


Pētot ražotāja mājas lapu acis zib un gribās izmēģināt itin visu. Bet tā kā visu nepaņemsi, ar kaut ko jāsāk, un pēc ilgām pārdomām nonācu pie trim produktiem Tre-peeling, BB Cream Perfect Care un Hyaluron Plus un bonusā tiku pie Collagen & Hyaluronic Acid Fleece Mask un diviem paraudziņiem - Hyaluron 24H Cream un Silvercream.

Tre-peeling augļskābes pīlings ar papaju un balto tēju.
RAU Tri-Peeling ir dziļi attīroša augļskābes pīlinga želeja, kas, pateicoties maigajai augu fermentu iedarbībai, ir piemērota visiem ādas tipiem, pat kuperozai (apsārtušai) ādai. Sastāvā esošie augļskābes enzīmi (papajas enzīmi) dziļi attīra ādu no atmirušajām šūnām maigi, netraumējot un nekairinot to, Baltās tējas ekstrakts nodrošina anti-age efektu, bet pantenolu un Indijas vīraks veic pretiekaisuma un dziedējošas funkcijas. 
Pīlings ir caurspīdīgas želejas formātā, tam piemīt viegli skābs pH (ņemot talkā pH stripus noskaidroju, ka tas ir ap 4). Lietošana ir maiga un diskomfortu nerada, vienīgi var just kņudināšanu, ja uz ādas ir kāda neliela brūcīte (kas ir loģiski skābā pH dēļ). Pīlings nav paredzēts biežai lietošanai, līdz ar to šis produkts ir lietojams pamatīgākai ādas attīrīšanai pāris reizes mēnesī, kas pie viena nodrošinās arī ādas krāsas izlīdzināšanu un pigmentācijas samazināšanu. šis ir viens no maniem favorītiem.

Hyaluron Plus koncentrāts sejas ādas kopšanai.
Domājams, ka hiāluronskābes mitrinošās un ādas tvirtumu atjaunojošās īpašības vairs nav nekāds noslēpums. Un neviļus tā ir kļuvusi par vienu no populārākajām kosmētikas sastāvdaļām. Jāsaka - arī es esmu absolūts hiāluronskābes fans jebkādā tās formātā, tādēļ izvēle par labu šim produktam nav nekāda nejaušība.
Hyaluron Plus ir uz ūdens bāzes radīts, absolūti vieglas konsistences caurspīdīgs gēls, kas uzsūksies nekavējoties un sniegs pamatīgu mitrināšanu. Šo es lietoju nakts krēma vietā, jo man šķiet, ka šādi efektīvie līdzekļi labāk iedarbojas miega laikā, kad ķermenis ir atbrīvots un labāk spēj ņemt pretim, ko tam dod. Tā kā man patīk hiāluronskābes produkti, varbūt būšu subjektīva, bet šis man ir kļuvis mīļš produkts.

RAU BB Cream Perfect Care tonējošs sejas krēms
Pēdējā laikā ikdienā atsakos no tonālā krēma lietošanas un vairāk pievēršos dažādu BB krēmu atklāšanai. RAU BB krēms, pateicoties sastāvā esošajai mandeļu un vīnogu kauliņu eļļai, kā arī bišu vaskam, ir salīdzinoši biezas konsistences un ļoti labi sedzošs (pat labāk kā daži labi tonālie krēmi), līdz ar to tas teicami izlīdzina ādas toni un labi nomaskē nepilnības, taču neaizsprosto poras un nerada maskas sajūtu uz ādas. Ražotājs norādījis, ka BB krēmam sastāvā ir dabiskie minerāli un E vitamīns, kas nodrošina ādas aizsardzību no UV starojuma, atzīmēšu gan, ka nav norādīts SPF.
Kopumā produkta īpašības mani apmierina, taču domāju, ka BB krēmam būtu jābūt ar vairāku toņu izvēli. Šobrīd ražotājs piedāvā vienu toni un norādījis, ka tas pielāgojas sejas ādas tonim. Ok - es saprotu, ja ir kādi apsārtumi vai āda ir ar konkrētu nokrāsu - tad tas noteikti var pielāgoties ādai un izlīdzināt toni, taču ja tas pašā saknē ir pa tumšu - diemžēl nekāda pielāgošanās šajā brīdī vairs nav iespējama. Tā kā es neesmu no tumšajām meitenēm - man BB krēms ir uz robežas - es teiktu, ka ziemas periodam tas ir mazliet pa tumšu (protams, ja to klāj arī uz kakla un sapludina līdz dekoltē - tik tumšs tas nav, un izskatīsies ok, taču, ja klās tikai uz sejas un žokļa apakšas, būs manāma robeža). Pagaidām varu teikt, ka šim jāgaida pirmās saules peldes.
Bet patīk, ka tonis ir neitrāls (t.i. nav izteikti rozā vai dzeltens apakštonis).

Izskatās šādi - koncentrēts.

Izpludināts.

Un īsumā par bonusa produktiem - Hyaluron 24H Cream un Silvercream paraudziņi un Collagen & Hyaluronic Acid Fleece Mask.
Hyaluron 24H Cream ir intensīvi mitrinošs krēms ar hialuronskābi, Šī sviestu, avokado eļļu un skvalēnu, kas īpaši paredzēts sausai un jūtīgai ādai. Mani kombinētai būs mazliet pa treknu.

Silvercream krēms ar sudraba mikrodaļiņām, cinku, salicilskābi un salvijas ekstraktu, kas efektīvi cīnās ar pinnēm uzlabojot problemātiskas ādas stāvokli. Šis mani ieinteresējis, iekļauju vēlmju sarakstā.

Collagen & Hyaluronic Acid auduma maska. Bieza, bet maiga auduma pamatne, kas bagātīgi piesūcināta ar vērtīgajām sastāvdaļām - hialuronskābi, kolagēnu, romiešu kumelītes ziedu ekstraktu, pantenolu un alveju. Nomierinoša un mitrinoša maska. Tikai cenu par 1 masku varētu vēlēties zemāku, bet kopumā, ja šāda tipa maskas patīk - tad noteikti rekomendēju izmēģināt.


Kopsavilkumā varu teikt, ka Tri-peeling un Hyaluron Plus ir noteikti tas, ko būtu vērts iegādāties iepazīstoties ar ražotāju. Par BB krēmu - ieteiktu sākt ar mini iepakojumu un tad jau lemt par pilna produkta iegādi.

Iegādāties var Rau Cosmetics mājas lapā.

Cenas:
  1. RAU Tri-Peeling (50 ml) - 16,50 EUR;
  2. Hyaluron Plus (30 ml) - 24,80 EUR;
  3. BB Cream (75 ml) - 29,80 EUR;
  4. Maska (1 gab) - 4,50 EUR.
Varbūt, ka kāda ir šo to pamēģinājusi no Rau Cosmetics? Priecāšos, ja padalīsies.

Cheers!

P.S.
Pētot informāciju par ražotāju - man ir iepatikusies tā koncepcija no vairākiem viedokļiem:
  1. tiek piedāvāta bezmaksas sūtīšana pa Latvijas teritoriju;
  2. ražotājs piedāvā iegādāties mini iepakojumus (5ml) vai pat testeru komplektus, lai sākotnēji iepazītos ar produkciju un tad lemtu par pilnu produktu iegādi;
  3. produkcijas klāsts ir ļoti plašs - vairāk nekā 80 dažādi produkti. Ir no kā izvēlēties.
  4. piedāvātie produkti nesatur visādus lielos bubuļus kā minerāleļļas, silikoneļļas, parabēnus, PEG (polietilēna glikolus) un mākslīgās krāsvielas.

2 komentāri:

  1. ļoti patīk iespēja iegādāties testerus!:) manuprāt, tas nozīmē, ka brens ir pārliecināts savas produkcijas kvalitātē:) laikam, būs kkas jāizmēģina :)

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā- man ar šī iespēja iet pie sirds. Jo ne vienmēr jau var zināt vai produkts patiks un vai būs tas, ko esi gaidījis. Atkārtošos, ka Tri-peeling un Hyaluron Plus no manis mēģinātajiem es rekomendēju. Tagad skatos vēl uz Silver līnijas Silvercream un sejas mazgājamo līdzekli.

      Dzēst

Ievadiet komentāru