03 februāris, 2016

Seal Cosmetics ķermeņa losjoni

Sveiciens!
Vēl laiku atpakaļ pašmāju ražotājs Spodrība man asociējās ar labākajiem veļas mazgāšanas līdzekļiem Kastanis un pāris tīri veiksmīgiem roku krēmiem. Bet pavisam nesen ražotājs savam visai mazajam kosmētikas klāstam pievienoja veselu ķermeņa kopšanas kosmētikas līniju - Seal Cosmetics. Un arī man viss jaunais ir izmēģināšanas vērts - līdz ar to ķēros pie ķermeņa losjonu iemēģināšanas.


Manā rīcībā ir visi četri pieejamie losjoni - Upene, Avene & Vaniļa, Dzērvene un Smiltsērkšķis. Teikšu tā, ka tie cits no cita krasi neatšķiras: tiem ir viegls, tik tikko jaušams aromāts, kas mazliet izteiktāks ir upenei un mazliet īpatnējāks - smiltsērkšķim (ja zini, kā smaržo smiltsērkšķi - tad tāds tas arī ir). Krēmu tekstūra ir viegla un ādā tie uzsūcas labi - bez taukainās vai lipīgās sajūtas. Vienīgais, kas krēmus atšķir - ir to sastāvs. Katram no tiem ir citi dabīgie augu ekstrakti, kas nodrošina mazliet savādākas īpašības (mitrināšanu, atjaunošanu, stimulēšanu, utt.), bet uz reiz teikšu, ka nesajutu radikālu atšķirību un divos vārdos tos raksturotu kā labi mitrinošus.

Ķermeņa losjons Upene.
Sastāvā esošajam upeņu ekstraktam piemīt ādas atjaunošanās procesus aktivizējošas un antioksidējošas īpašības. 

Ķermeņa losjons Avene & Vaniļa.
Sastāvā esošajam dabīgajam augu ekstraktam piemīt dziļi mitrinošas un nomierinošas īpašības.
Godīgi sakot - no šī gaidīju saldu un izteiktu vaniļas - aveņu aromātu, bet nekā. Toties dāmas, kam nepatīk uzbāzīgie aromāti var droši mest groziņā.

Ķermeņa losjons Dzērvene.
Sastāvā esošajam dzērveņu ekstraktam piemīt antioksidējošas un ādas atjaunošanās procesus stimulējošas īpašības. 


Ķermeņa losjons Smiltsērkšķis.
Sastāvā esošajam smiltsērkšķa ekstraktam piemīt ādu atjaunojošas īpašības.

Kā vienmēr - losjoniem ir savi plusi un mīnusi.
Kā lielākie plusi ir vieglā tekstūra, labā mitrināšana un patērētājam draudzīgā cena (zem 4 EUR un šobrīd, kā reiz, Drogās 30% atlaide).
Savukārt mīnuss - sastāvs, kurā ir atrodami arī parabēni.
Bet tā kā es esmu smaržīgo līdzekļu cienītāja, es varētu vēlēties izteiksmīgāku aromātu - bet kādam atkal vieglais aromāts būs tieši laikā.

Produkti nav nekas ekskluzīvs vai ļoti īpašs, bet neskatoties uz to, tie ir pietiekami labi ikdienas lietošanai. Produkti ir tīri ok un man gribās pamēģināt arī kaut ko citu no Seal. Ir lietots roku krēms, kas man patika, taču šobrīd īpaši acis metu uz Eko līniju.

Nopirkt var Rimi un Drogās (iespējams arī citos veikalos, bet neesmu īpaši meklējusi);
Cena - kā jau minēju: zem 4 EUR (šobrīd Drogās 30% atlaide).


8 komentāri:

  1. tie kremi ir briesmigi ar sliktu sastavu. man uz ziemaasvetkiem uzdavinaja roku kremu un losjonu. uzreiz aaraa izmetu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu domā par parabēniem sastāvā? Teikšu kā ir mani baigi parabēni nebiedē. Vairāk mani biedē cilvēki, kas runā par SLS, parabēniem un silikoniem sastāvā malkojot kokakolu :D

      Dzēst
  2. Ar drogu atlaidi nopirku upeņu roku krēmu un arī gaidīju izteiktāku smaržu, jo tas smaržo vienkārši pēc krēma, bet man patīk - labi mīkstina ādu, ātri iesūcas un nav taukains. Priecājos par pašmāju ražotājiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par smaržu es Tev pilnīgi piekrītu - gaidīju izteiktu aromātu, kā jau minēju - jo īpaši avene&vaniļa krēmam :) Bet krēmi labi. Cik lietoti - arī roku krēmi man patīk.

      Dzēst
  3. Ļoti interesanti. Gribās pamēģināt. Eko līnija arī ir? Un ko vēl viņi no tādām lietām ražo? Roku krēmus?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! Ir arī eko līnija. Ražo arī roku krēmus, dušas želejas, arī šampūnus un vannas ekstraktus. Sīkāk var paskatīties http://spodriba.lv/

      Dzēst
  4. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru