21 marts, 2016

The Body Shop Britu Roze

Ja esat manījušas - pavisam nesen The Body Shop plauktos parādījās jauna ķermeņa kopšanas sērija - British Rose (tulkojumā - Britu Roze), ko zīmols radījis sagaidot savu 40 gadu jubileju. Noslēpumaina, sievišķīga un bezgala izsmalcināta - tāda ir Britu Roze un tāda ir šī sievišķīgā kosmētikas sērija.


Kosmētikas pamatā tiek izmantota rožu esence, iegūta no angļu rozēm, kas īpaši audzētas The Body Shop vajadzībām pašā Anglijas sirdī. Rozes tiek vāktas ar rokām un saudzīgi apstrādātas, tādējādi ļaujot iegūt augstas kvalitātes rožu esenci, kas tad arī tiek izmantota sievišķīgās Britu Rozes sērijas kosmētikā piešķirot tai maigu, bet piesātinātu rožu aromātu.
Sērijas ķermeņa kopšanas produktu līnijā ietilpst vairāki smaržīgie nieciņi: skrubis, mitrinoša esence ādas mirdzumam, sviestkrēms, dušas želeja, vannas putas, roku krēms, skrubja ziepes un aromātisks tualetes ūdens. Papildinot ķermeņa kopšanas līniju ir radītas arī lūpu un vaigu lakas (kas Latvijā gan nav pieejamas) un acu un vaigu ēnu palete.
Taču šoreiz par trim produktiem no ķermeņa kopšanas līnijas - skrubi, mitrinošo esenci ādas mirdzumam un sviestkrēmu.

Kā jau minēju - viens no produktiem ir želejveida ķermeņa skrubis, kas bagātināts ar īstām rožu ziedlapiņām.
Skrubis ir vieglas, želejveida tekstūras ar ļoti maigām skrubējošajām valrieksta pulvera daļiņām un sīkiem rožu ziedlapiņu gabaliņiem. Tas ir patiešām maigs, es teikšu, ka man ķermenim pat prasītos ko pamatīgāku (tādā ziņā man saldās plūmes sērijas skrubis patika labāk). Taču tas ir ar tik fantastisku rožu aromātu, ka kalpo ne vien kā skrubis, bet arī nomierinošai aromterapijai nesteidzīgām mājas SPA procedūrām.

Ķermeņa kopšanas līnijā ietilpst arī The Body Shop klasika un šedevrs - ķermeņa sviests.
The Body shop ķermeņa sviesti man asociējās ar tīņu gadiem, kad ciemojoties pie mammas radiem - tantei vienmēr mājās bija TBS ķermeņa krēmi, un es ar lielu baudu tos vienmēr pasmaržoju un zināju, ka reiz arī manos plauktos būs šie fantastiskie ķermeņa produkti. Un viss notiek. Jau pagājušā gada nogalē rakstīju, cik ļoti esmu sajūsmā par saldās plūmes sērijas ķermeņa sviestu. Šis gandrīz beidzies un saldās plūmes vietu steidz ieņemt pavasarīgāk noskaņotā Britu Roze.
Lai gan ķermeņa sviests šķiet bagātīgs un biezas konsistences, taču uz ādas tas ir viegli kūstošs un tas iesūcas patiesi ātri. Tas ir lieliski mitrinošs un piešķirs ādai samtainu maigumu un burvīgu rozes aromātu. Īsts baudījums ādai un degunam (ja vien spēj izbaudīt rozes aromātu).

Visbeidzot par interesantāko produktu - mitrinošu losjonu-esenci ādas mirdzumam.
Tas ir vieglas, šķidra pieniņa tekstūras mitrinošs un izgaismojošs losjons, kas ātri uzsūcas un padara ādu ne vien mitrinātu, bet arī tai piešķir viegli mitras un dzīvīgi mirdzošas ādas izskatu. Ādai starojošu izskatu piešķir sastāvā esošie pērļainie mirdzumiņi, kas atstarojās gaismā un atkarībā no gaismas krišanas leņķa maina nokrāsu (t.s. hameleoni). Uz ķermeņa tie nebūs manāmi vien tik daudz kā piešķirot dabiski dzīvīgu mirdzumu. Ziemai, zem biezajiem apģērbiem, mirdzuma efekts nebūs tik pamanāms, bet pavasarī (un, protams, arī vasarā), kad pārejam no biezajiem adījumiem un vieglākiem apģērba gabaliem - šis būs tieši, tas kas nepieciešams skaistas un starojošas ādas papildināšanai.

Par cenām:
Skrubis - 20,50 EUR;
Sviestkrēms - 18,90 EUR;
Losjons/esence - 22,50 EUR.

Man viena gudra dāma teica tā, ka līdz rozes aromātam esot jāizaug. Tagad nevaru īsti saprast tas tā kā labi, vai nē, jo man nu ļoti, ļoti patīk rozes aromāts.
Un kā ir Tev ar rozi?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru