09 marts, 2016

Laura Mars tonālais krēms

Par Dzintars kosmētiku esmu rakstījusi jau iepriekš šeit, šeit un šeit. Jāsaka līdz šim nekas nav licis vilties, līdz ar to ir iedvesma izmēģināt kaut ko jaunu no šī ražotāja. Šoreiz iepazīšanās ar Dzintars Laura Mars sērijas jaunāko produktu - tonālo krēmu.

Laura Mars tonālais krēms ir pieejams trīs dažādos toņos - #01 Light Beige, #02 Sand un #03 Dark Beige.


No toņiem #01 Light Beige un #02 Sand ir ar pavisam minimālu atšķirību -  #02 Sand ir ar mazliet tādu kā rozīgāku apakštoni, taču uz sejas atšķirība nebūs manāma. Savukārt #03 Dark Beige ir par toni tumšāks.

Toņi "dzīvajā" izskatās šādi:
#01 Light Beige, #02 Sand un #03 Dark Beige
Vēl par toņiem varu piebilst, ka tiem nav izteiktu oranžu vai rozā apakštoņu - tie ir vairāk neitrāli/bēši un labi pielāgojas sejas ādai, kas, protams, ir ļoti jauki. Toņi ir salīdzinoši gaiši - man šķiet lieliski piemēroti ziemeļu (arī Latvijas) dāmu gaišajai ādai. Ja kāda laimīgā ir apveltīta ar tumšāku ādas tipu, tad iespējams šie varētu būt mazdrusciņ pa gaišu. Varbūt pašām gaišākajām sniegbaltītēm arī toņi nebūs īsti piemēroti, tomēr vispirms jāpamēģina un tad jāsaka "hop".

Tik tālu par toņiem. Runājot par pašu tonālo krēmu, jāsaka, ka tas pēc konsistences man atgādina vairāk BB krēmu, nekā tonālo krēmu, jo tas ir salīdzinoši vieglas konsistences un labi mitrinošs. Tas ir vidēji sedzošs - labi maskēs nelielus defektiņus un izlīdzinās sejas toni, lielākiem defektiem vai apsārtumiem vajadzēs papildus kādu korekcijas līdzekli. Ļoti patīk arī tonālā krēma finišs, kas ir ar mazliet matēta satīna efektu, tomēr piešķir sejai tādu vieglu svaigumu, uzreiz jāsaka - tas nebūs pūderētas sejas efekts. Ražotājs atzīmējis, ka tonālajiem krēmiem piemīt arī ādas elastības atjaunojošs un anti-age efekts rakstot, ka "tonālais krēms uzlabo svarīgas ādas funkcijas, atjauno tai dabisko spēku un kavē ādas novecošanās pazīmes". Ādas novecošanās aizkavēšana un anti-age parasti ir diskutabls jautājums. Krēmam piemīt tipiskais Laura Mars sērijas līdzekļu aromāts - mazliet saldens, diezgan izteikts, bet, personīgi man, ļoti patīkams.

Jāsaka, ka kopumā produkts ir labs - viegls ikdienas krēms, kas nerada maskas efektu un nenosprosto poras un labi izlīdzina sejas toni, kad nekas vairāk arī nav nepieciešams. Ja trāpa vēl uz atlaidēm - man šķiet, ka ir grēks neņemt ciet.

Nopirkt var Dzintars veikaliņos visā Latvijā.
Cena bez atlaides ir 14,90 EUR.
Atlaižu laikā (varbūt tās ir joprojām) -75% un cena bija vairāk kā fantastiska - 3,72 EUR.

Pastāsti, kas Tev ikdienā ir make-up pamatā kāds viegli sedzošs BB krēms, tonēts mitrinošais krēms vai kārtīgs tonālais krēms?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru