18 jūnijs, 2016

Bioderma Atoderm dušas eļļa

Šodien tāda diena, ka ārā līst nu nemaz negribas. Tādēļ baudu karstu piparmētru tēju, zemenes un nerimstošo koku trakošanu aiz loga.

Tā, ar tējas krūzi klēpī, šodien pastāstīšu par vienu no šī gada Bioderma jaunumiem Latvijā - Atoderm Huile de douche dušas eļļu.


Jāatzīstas, ka dušas eļļa man ir salīdzinoši nesens atklājums. Šķiet ar pirmo dušas eļļu iepazinos gadus 5 atpakaļ - un man likās, kā gan eļļu var izmantot dušā? Eļļu taču pat ar ziepēm nav iespējams nomazgāt, kur nu vēl mazgāties ar to. Pilnīga mistika.

Bet pārkāpjot pāri neziņai, iegādājos savu pirmo dušas eļļu no Eucerin zīmola. Un kopš tā mirkļa šāds dušas produkts manā vannas istabā ir biežs viesis.

Un viss jaunais man ir jāizmēģina!

Tā, lūk, manos plauktiņos ir nonākusi arī Bioderma jaunā dušas eļļa.


Dušas eļļas tekstūra ir tieši tāda, kāda tā ir jebkurai normālai eļļai - šķidra un plūstoša. Sākotnēji tā ir eļļaina, taču saskaroties ar ūdeni rada ļoti maigas, bet stingras un bagātīgas putas. Tā ir viegli noskalojama un neatstāj taukainu sajūtu.

Ražotājs ir atzīmējis, ka Atoderm dušas eļļai ir izmeklēts sastāvs: 1/3 lipīdus papildinošu un mitrinošu vielu, 2/3 maigi tīrošu vielu. Turklāt tā satur patentēto Skin Barrier Therapy® kompleksu, kas bioloģiski un noturīgi atjauno veselai ādai raksturīgo barjerfunkciju. Dušas eļļas sastāvs ir bez parabēniem, konservantiem, ziepēm, sulfātiem un krāsvielām. Tādēļ tā ir piemērota pat sausai, ļoti sausai vai atopiskai un jutīgai ādai, taču vienlīdz komfortabli pēc tās jutīsies arī normāla āda. Viens kritērijs, kā es kādreiz izpētu vai kosmētika ir potenciāli kairinoša vai nē - skatos: ja to var lietot arī bērniem un pat zīdaiņiem - tātad ar to visam būtu jābūt kārtībā. Un arī šo eļļu bez lielas bēdas var lietot kā lieli, tā mazi un pat paši mazākie.

Jāsaka - man tiešām ļoti patīk Bioderma dušas eļļa, tā nesavelk un nesausina ādu - tieši pretēji - mīkstina un baro to. Arī iepakojums ir ērts - ar pumpīti un patēriņš ekonomisks. Tā kā ja nu kāds kā reiz meklē labu dušas eļļu - varu ieteikt sākt ar Bioderma Atoderm Huile de douche.

Pačukstēšu, ka eļļu var lietot arī kā skūšanās želeju, jo tās sastāvā esošās aktīvās vielas mazina kairinājumu un nomierina ādu.

Bet šādi, lūk, dušas eļļa notek uz leju pa manu roku.


Dušas eļļu var nopirkt aptiekās. Cena (atkarībā no aptiekas) ir ap 9 EUR (200 ml). Runā, ka būšot pieejami arī lielie iepakojumi - un tas varētu būt ļoti izdevīgs darījums.

Padalies kura ir Tava mīļākā dušas eļļa. Varbūt pat šī?

Jaukas brīvdienas!

4 komentāri:

  1. Dušas eļļas vēl nav sanācis līdz šim izmantot. Dušas želeju krājumi un sirdsapziņa neļauj neko vairs pirkt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Godīgi sakot dušas eļļu un dušas želeju īsti nevar salīdzināt. Cik maiga āda paliek pēc eļļām... Kad krājumi patukšojas - iesaku pamēģināt :)

      Dzēst
  2. Man ir līdzīgi ar tiem dušas želeju krājumiem. Taču tu Zane mani ieinteresēji. Nākamreiz veikalā ja ne nopirkšu, tad vismaz noteikti pievērsīšu šai eļļai lielāku uzmanību. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vajadzēja, kamēr bija mega atlaides AAptiekās - vai arī jāvaktē nākamais izdevīgais piedāvājums, jo iesaku uzreiz ņemt lielo pudeli. Ja ir - ta ir.

      Dzēst

Ievadiet komentāru