26 jūnijs, 2016

Dr. Hauschka sejas kopšanas kosmētika

Sveiciens, mīļie!
Svētku pavadīti godam. Laiks bijis brīnišķīgs. Beidzot varu arī mazliet padarboties blogā.
Šodien gribu pastāstīt par dabisko Dr. Hauschka sejas kopšanas kosmētiku, kas manā vannas istabā ir krietnu laiciņu, taču par tiem vēl īsti neesmu jums pastāstījusi.

Rūpīgi iepazīstoties ar produktiem Dr. Hauschka mājas lapā un atlasot tos, kas manai ādai ir vispiemērotākie tika izvēlēti šie trīs no Dr. Hauschka sejas kopšanas kosmētikas klāsta. Jāsaka, ka ražotāja mājas lapa ir tiešām ērti izveidota - man patīk, ka var pasērfot pa produktiem un aizpildot tiešsaistē ādas testu (atbildot uz vairākiem jautājumiem) var noteikti sev vispiemērotākos produktus. Tā es tiku arī līdz šo produktu izvēlei. Manuprāt ērti. Ne?



Lūk, tālāk pastāstīšu mazliet vairāk par attīrošo toniku, melisas dienas krēmu un nakts serumu.

Aprīļa beigās rakstā par kosmētikas rituāliem jau atrādīju vienu no labākajiem tonikiem, kas ir lietots - Dr.Hauschka attīrošo toniku.

Jāsaka - nekas daudz nav mainījies. Atkārtošos un teikšu, ka pirmkārt esmu sajūsmā par izsmidzinātāju - nav jācīnās ar vates plāksnītēm, otrkārt tās patīkami atsvaidzina un nomierina ādu un treškārt tā smarža ir īsts baudījums manām maņām. Vienīgais, kas ir mainījies - tonika daudzums pudelītē, kas ir krietni pietuvojies noslēgumam.
Piebildīšu vien, ka šis konkrētais toniks ir vairāk piemērots kombinētai un taukainai ādai, taču  ir arī versija normālai un sausai ādai.

Šajā pašā kosmētisko rituālu rakstā, ļoti skopi, bet stāstīju arī par melisas dienas krēmu. Tad nu šoreiz būs mazliet vairāk.

Ražotājs atzīmējis, ka dienas krēms ar melisu nodrošina sebuma izdales un mitruma līmeņa normalizēšanu ādā, piešķir tai veselīgu toni, matē, mazina apsārtumu un uzlabo ādas struktūru kopumā.
Tādēļ arī izvēlējos šo krēmu - savas problemātiskās ādas kopšanai. Krēms ātri iesūcas ādā, mitrina un vienlaicīgi padara to viegli zīdaini matētu. Uz taukaino T-zonu gan krēms lielu iespaidu neatstāj. Jāsaka, ka krēms ir ideāls gan ikdienas mitrināšanai, gan arī kā dekoratīvās kosmētikas bāze.
Krēmam ir patīkama citronmelisas smarža - jūtams gan mazliet citrons, gan mazliet piparmētra: ideāla svaiguma buķete.

Un pēdējais, par ko šovakar gribu pastāstīt - ir nakts serums.


Kā jau serums - tas ir ļoti vieglas konsistences, tā sastāvā arī nav atrodamas eļļas, līdz ar to  uzsūkšanās ir zibenīga. Serums pamatā nodrošina dziļu ādas mitrināšanu un stimulē ādas dabiskos ādas atjaunošanās procesus. Parasti serumam pa virsu klāju vēl kādu nakts krēmu, jo tas ir tiešām ļoti viegls un man, bez mitrināšanas, uz nakti prasās arī ādu mazliet pabarot, jo dienas laikā, taukainās T-zonas dēļ, to nevaru atļauties.

Dr.Hauschka kosmētiku var nopirkt biotēkas interneta veikalā, t/c Stockmann un veikalā Debenhams (t/c Spice).
Cenas (biotēkā):
Toniks 26,20 €
Krēms 22,20 €
Serums 29,90 €

Pie tam veikalā Debenhams līdz 30.09.2016. ir spēkā akcija - iegādājoties sešus pilna izmēra produktus, septītais dāvanā vidējās pirkuma summas vērtībā!

Raženu nedēļu!

4 komentāri:

  1. visvairāk ieinteresēja toniks - vai tās, savas formas dēļ, nav mazāk iedarbīgs nekā parastie?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Toniks ir mans viennozīmīgs mīlulis. Bet nē - iedarbība noteikti nav mazāka. Tas ļoti labi nomierina un mitrina. Un man tieši šis formāts liekas reāli ērts :)

      Dzēst
    2. skaidrs:) tad būs jāņem vērā šis toniks, kad mans no Mossas ies uz beigām :)

      Dzēst
    3. Tērējas ar diezgan ekonomiski - lietoju 2x dienā kopš marta un vēl nav beidzies.

      Dzēst

Ievadiet komentāru