07 februāris, 2017

Douglas Make-up

Šodien blogā ilgi nebijusi tēma - dekoratīvā kosmētika. Šoreiz atrādīšu ilgāku laiku testētos labumus no Douglas Make-up kolekcijas.



No Douglas ekskluzīvās Make-up kolekcijas manā testēšanā ir daži jaunumi (varbūt vairs ne paši jaunākie jaunumi), un šis tas jau no pārbaudītām vērtībām.
Tik daudz produktu, ka īsti pat nezinu no kura gala, lai ķeras klāt :D

Te ir teju viss pilnam make-up nepieciešamais - acīm, lūpām, sejai un vēl fiksators, lai make-up saglabājas visas ballītes garumā :)


Mēģināšu no viena gala un sākšu ar acu make-up:


Jau esmu stāstījusi par fantastisko Douglas Kiss & Curl skropstu tušu. Manas domas nav mainījušas itin nemaz un melnajai tušai ir pievienojusies jauna krāsa - zilā tuša. Viss ir skaisti - ir tikai viena problēma - uz manām skropstām zilā tuša praktiski neatšķiras  no melnās. Nu pat ieskatoties nevar īsti redzēt, ka tonis ir zils. Vajadzētu iepirkt kādu balto bāzes tušu. Varbūt ir kāda pārbaudīta un man kāda var ieteikt, kur meklēt? Par spīti visam šī tuša ir mans ikdienas sabiedrotais, jo ar šo manas skropstas izskatās garākas, kuplākas un atliektas bez skropstu lokotāja. Ideāli.

Mans subjektīvais viedokllis - pie acu make-up ir viens, manuprāt, ne pārāk veiksmīgs produkts - mono toņa acu ēnas #60 Stellar Brown. Apakštonis ir melns, kurš ir praktiski caurspīdīgs. Un pāri visam ir lērums gliteru. Pie tam acu ēnas ir diezgan pūderīgas. Varbūt kādam super spīguļojošam svētku/balles grimam būtu ok, bet ikdienai īsti nederēs.

Visbeidzot acīm - ilgnoturīgais laineris. Melns šķidrais acu laineris ar ļoti smalku un ērtu otiņu. Noturība laba, pēc nožūšanas neizplūst un nesmērējas. Manuprāt tāda pamatīga klasika un teicams palīgs gan ikdienas, gan svētku make-up.

Turpināšu ar make-up sejai.


Šajā kategorijā ietilpst Chic & Shine Highlighter - zīmuļveida izgaismojošs korektors kontūru akcentēšanai.Tam ir ļoti mīksta un krēmīga struktūra, tas labi pludinās un izskatās dabiski. Ļoti ērti lietojams. Teikšu tā, ka man patīk labāk kā pūderveida izgaismotāji. Tonis ir gaišs un labi pielāgojas ādai.

Otrs - nedaudz līdzīgs produkts ir Illuminator & Corrector Stick, kur vienā galā slēpjas izgaismotājs, kuru var uzklāt ar aplikatoru (gluži tādu, kāds ir lūpu spīdumiem) un otrā galā iz zīmuļveida korektors, ar kuru veiksmīgi var paslēpt sīkus defektiņus. Zīmulim ir uzgalis ar rullīti produktu uzklāšanai un sajaukšanai, bet man tas rullītis šķiet ne pārāk ērts, tāpēc izlīdzināšani ņemu talkā BB sūklīti.

Vēl viens, manuprāt, ne pārāk veiksmīgs produkts - Cameleon all over tonī #4 Violet Cameleon. Pēc apraksta tas ir sejas un acu "TOP coat" ar brūnu pamatu, kam pāri ir zaļgani-violeti-zili gliteri. Uz acīm šo noteikti var klāt kā gliterus, bet uz sejas būs baigā Ziemassvētku eglīte. Teiksim tā - manā kosmētikas somiņā šis ir tāds eksperimentāls produkts, kuru ikdienā nelietoju, taču kādreiz kādā vakara pasākumā uzklāju mazliet acu mirdzumam.

Pie sejas produktiem kā pēdējais - Invisiloose Powder caurspīdīgs birstošais pūderis matēšanai un make-up fiksēšanai. Tas ir viegls un nemanāms - matē tonālo krēmu un piefiksē uzklāto make-up. Lietoju kā pēdējo virs pārējās dekoratīvās kosmētikas un pirms izsmidzināmā make-up fiksatora. Strādā lieliski - nav man nekā ko pielikt vai atņemt.

Trešā lielā kategorija - lūpu make-up.


Šeit ietilps divi man ļoti interesanti produkti - Praimer lips jeb lūpu bāze un neredzamais lūpu zīmulis. Pirmajā mirklī man likās - priekš kam tie nepieciešami, bet kad iesāku tos lietot - nevaru vairs citādi uzklāt lūpu krāsu.

Bezkrāsains un neredzams lūpu zīmulis, kas lūpas padara pilnīgākas aizpildot sīkās krunciņas, tas uzlabo arī lūpu krāsas noturību un tai neļauj izplūst sīkajās lūpu rieviņās. Zīmulim ir ļoti mīksta krēmveida tekstūra un klājas teicami. Galvenais - nav jāsatraucas, ja nodreb roka, jo tam nav tonis :D

Otrs - lūpu krāsas bāze Primer Lips. Bāze ir ļoti krēmīga un bieza, bet klājas labi. Tā jāklāj ar vieglām kustībām, lai nebūtu pa daudz. Bāze izlīdzina lūpu tekstūru un padara tās gludas un matētas, tā, ka klājot lūpu krāsu, tās tonis ir pilnīgs un izteiksmīgs, lūpu krāsa nesakrājas lūpu rieviņās un noturība ir teicama - pat vieglas uzkodas un pāris malki dzēriena nenodarīs kaitējumu lūpu make-up. Bet tajā pašā laikā lūpas tiek pabarotas un pasargātas no lūpu krāsas iedarbības, jo īpaši matētajām lūpu krāsām, kurām ir tieksme sausināt lūpu ādu. Šis noteikti ir pats labākais guvums no visas gūzmas :)

Lūpu make-up var pabeigt ar Extra Durable Gloss lūpu spīdumu. Spīdumam vienā galā ir piesātināts lūpu krāsas tonis un otrā - spīdums, kuru var pēc izvēles klāt virs lūpu krāsas, lai iegūtu super glossy efektu vai var arī neklāt, tad lūpas būs viegli matētas (jo īpaši, ja apakšā paklās praimeri). Lūpu spīduma noturība ir pieklājīga, bet dienas gaitā tas noteikti būs jāatjauno.

Visbeidzot - uzklāto make-up var nofiksēt ar fiksatoru.


Fiksējošais sprejs uzklāto grimu perfekti notur savā vietā un arī pārvelkot apģērbu tas neļauj grimam nokļūt uz drēbēm. Esmu lietojusi diezgan daudz dažādus fiksējošos līdzekļus un šis notiki jāpaslavē, jo pēc uzklāšanas tas grimu nepadara par masku un nesavelk ādu. Tas teicami nostiprina make-up tur kur tam jābūt, vienlaikus saglabājot dabisku izskatu. Man grūti pateikt kā šis uzvedas uz taukainas ādas, jo mana nu raksturojama kā normāla. Jo parasti jau taukainas ādas īpašniecēm ir lielākā bēda ar kosmētiku, kas karstākās telpās vai vasaras svelmē sāk peldēt pa seju. Katrā ziņā ražotājs norādījis, ka fiksators piemērots visiem ādas tipiem, tā kā ja kāda taukainas ādas īpašniece ir mēģinājusi - priecāšos, ja padalīsies ar iespaidiem :)

Esam tikuši arī līdz galam - šoreiz dikti gari, bet ceru, ka nenogurdināju :) Te arī krāsaino produktu swatch.



Cenas Douglas veikalos:

Kiss & Curl Skropstu tuša: 14,95 €
Eyeshadow: 7,99 €
Long Lasting Eyeliner: 9,99 €

Highlighter Chic & Shine: 12,99 €
Illuminator & Corrector Stick: 14,99 €
Invisiloose Powder: 14,99 €
Cameleon All Over: 14,99 €


Invisible Lip Liner: 7,99 €
Primer Lips: 9,99 €

Extra Durable Gloss: 12,99 €


Make Up Fixer: 19,99 €


Saulainu nedēļu, mīļie!

3 komentāri:

  1. Man ar lūpu praimeri tāds pats stāsts - no sākuma domāju, kam tas vajadzīgs, bet tagad vairāk nevaru bez tā :D

    AtbildētDzēst
  2. Par makeup-fiksatoru man ir tādas so/so domas, jo tiešām nofiksē, dod ādai papildu starojumu, es pat tā teiktu. Bet tā cena? Paskatoties, ka slavenais Urban Decay vai Mac maksā dažus eiro vairāk, uzreiz gribas salīdzināt, un lūk, tad jau saprotu, ka Douglas fiksators nav tik ļoti radīts ilgstošam grimam.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru