28 marts, 2017

Dermosil jaunumi un ogu smarža

Sveiciens pavasarī. Beidzot tas ir noticis - pulksteņi pārgriezti, saulīte aiz loga, sniegpulkstenītes plaukst, un pavisam drīz jau būs ārā zaļš. Pavasaris - pats foršākais gada laiks.
Bet es mazliet vēl aizķērusies ziemā - atrādīšu savu Dermosil februāra paciņu un pastāstīšu par savu foršo sūtījumu :)


Šoreiz manā paciņā šis tas no ziemas jaunumiem. Kamēr es vēl priecājos par ziemas jaunumiem - nu jau skatos, ka ir daudz interesantu pavasara jaunumu. Lēnām jau gatavoju savu vēlmju sarakstiņu, jo daži izskatās patiešām labi.

Bet tikmēr pastāstīšu par Dermosil smiltsērkšķu dušas krēmu un pīlinga želeju, dušas ķermeņa krēmu, multifunkcionālo balzamu un pats galvenais - masāžas rīku :)

Bet sākšu no viena gala - ar smiltsērkšķu līnijas labumiem: dušas krēmu un pīlinga dušas želeju pavasarīgi oranžajā iepakojumā.


Man šķiet, ka pirmais, kas mani uzpirka skatoties, ko varētu pasūtīt ir tieši dzīvīgie iepakojumi. Vispār man ļoti patīk Dermosil ogu līnijas iepakojumi - skaisti un koši :) Arī paši produkti ir forši. Dušas krēms ir tāds mazliet biezāks kā dušas želeja, bet es teiktu, ka maigāks un krēmīgāku konsistenci, un tas mazāk saputojas, taču pietiekami, lai būtu komfortabla dušošanās.
Savukārt pīlinga dušas želeja ir kā parastā dušas želeja, kurai pievienotas maigas skrubējošās daļiņas. Ja patīk kārtīgi skrubji, tad šī būs ļoti pa maigu, taču ja patīk maigs skrubis apvienojumā ar stingrām putām, tad šis būs īstais. Man patīk arī pīlinga želejas atvāžamais korķītis - dikti ērti :) Un abiem produktiem ir fantastiska smarža. Teikšu tā - vienkārši, bet forši produkti, ja gribās pārmaiņas vannas istabā :)

Vēl viens no krāsaino burciņu klāsta - un ziemas jaunums: In-shower ķermeņa losjons.


Varbūt kāda atceras, ka reiz Nivea bija šāds produkts. Liku baigās cerības, bet līdz galam mani "nepaņēma". Nezinu vai Nivea šādu vēl piedāvā, nezinu arī vai kāds cits zīmols ko šādu piedāvā - bet Dermosil ir iekļāvis šo savā ziemas produktu jaunumu klāstā. Tad nu man vajadzēja to izmēģināt. Sākšu ar to, ka in-shower ķermeņa losjons ir lietojams kā pēdējais solis mazgājoties - uzklājams uz tīras un mitras ādas, un pēc tam tas kārtīgi noskalojams. Teikšu tā ir interesants produkts eksperimentiem un ienest dušas rituālos kaut ko jaunu, tomēr nav tā, ka losjons būtu mans super jaunatklājums. Man patīk tā ideja, ka sasmērēt ķermeni jau dušā un noskalot visu lieko, padarot ādu gludu un mitrinātu, un pēc nosusināšanās apģērbties negaidot, kamēr krēms uzsūksies. Taču realitātē mitrināšana ir ļoti minimāla un ādas pabarošana nav vispār. Āda paliek maigāka, gludāka un ir jūtama neliela mitrināšana, taču man prasās papildus kārtīgu ķermeņa sviesta devu. Rezultātā jūtas dalītas - tā kā patīk, tā kā nē :D

Bet ir viens man absolūtais favorīts no šī sūtījuma - masāžas rīks (man labāk patiktu, ja to sauktu par masāžas spilventiņu).


To labprāt lietoju kopā ar dušas pīlingu - vispirms attīrot ādu, atstājot putas un tad ar šo kārtīgi izmasējot problēmzonas - augšstilbus, gurnus un vēderu.
Masāžas spilventiņš ir plaukstas lielumā, tam no vienas puses ir rokturītis un otrā pusē - masāžas "pumpiņas", tās ir no gumijas un noapaļotas - stingras, bet maigas.Man patīk, ka šis ļoti ērti ieguļ rokā, un neslīd no tās ārā arī tad, ja rokas ir ar dušas želejas putām :) Vēl forši, ka masāžas rīks nāk tādā elegantā baltā maisiņā, kuru izmantoju dažādu nieciņu turēšanai.


Šis rīks ir ļoti patīkams. Masējos katru dušošanās reizi, nezinu vai ir super rezultāts, bet ir patīkami, āda ir maigāka un pēc dušas krēms uzsūcas labāk :) Ceru, ka pret pludmales sezonas iestāšanos būs arī rezultāti :)

Visbeidzot - ādas un lūpu balzams, ko es labprāt apsauktu par multifunkcionālo balzamu :D


Multifunkcionāls, jo lietojams ne tikai lūpām, bet arī elkoņiem, ceļgaliem, vaigiem un citām sausām ķermeņa vietām. Balzāms ir uz kokosriekstu un mandeļu eļļu bāzes, papildināts ar šī sviestu un bišu vasku. Līdz ar to balzāms ir tiešām barojošs, mīkstinošs un aizsargājošs. Tā kā sastāvā nav ūdens - to var lietot arī sala laikā. Lietoju to uz lūpām - un tas ir ideāls, lūpu āda ir mīkstāka, tā nelobās, neplaisā un nepaliek sausa. Prieks arī, ka balzama sastāvs ir absolūti dabisks - vienīgā aizdomīgā viela ir smaržviela. Lai gan lietojot to smarža šķiet ļoti dabiska un patīkama.

Un prieciņš klāt sūtījumam - kastīte ar čupu paraudziņiem :)


Kopumā tiešām foršs sūtījums :)

Cenas:
Dušas krēms: 5,90 €
Pīlinga dušas želeja: 5,90 €
In-shower losjons: 7,00 €
Masāžas rīks: 10 €
Balzams: 5,90 €

Saulainu dienu, mīļie!

2 komentāri:

Ievadiet komentāru