07 marts, 2017

Kardashian Beauty matu kopšanas produkti

Priecājos, ka veikalu Drogas plauktus papildina jauni produkti, un bieži vien jaunumi kļūst arvien interesantāki. Tā, piemēram, samērā nesen plauktus papildināja Kardashian Beauty produktu līnija un, lai gan man nepatīk nosaukums (ak es 😆), jāatzīst, matu kopšanas līdzekļi ir lieliski.


Veikalu Drogas plauktos no Kardashian Beauty no matu kopšanas līnijas ir pieejams šampūns, kondicionieris, sausā eļļa matiem, maska, sausais šampūns un ieveidošanas līdzeklis Blow Dry Cream, ja ir interese par vēl kādu produktu - plašāks piedāvājums ir Douglas un Stockmann plauktos. vai jāmeklē internetā, piemēram, feelunique.com. Atzīmēšanas vērts ir tas, ka visu matu kopšanas līnijas produktu noslēpuma atslēga ir melno ķimeņu eļļa, kas ir zināma ar savām bagātīgajām ārstnieciskajām īpašībām un palīdz atdzīvināt matus, padarot tos mīkstus, gludus un spīdīgus.

Tad nu kādu laiciņu no matu kopšanas līnijas lietoju šos trīs: šampūnu, atjaunojošo kondicionieri un mitrinošo masku, visi, protams, ar ķimeņu eļļu sastāvā. Un tālāk mazliet par katru no tiem.

Kardashian Beauty Black Seed Oil Rejuvenating Shampoo


Atjaunojošs šampūns ar melno ķimeņu eļļu, kas viegli attīra matus, vienlaicīgi nodrošinot būtisko taukskābju, vitamīnu un antioksidantu barošanas kompleksu, lai nostiprinātu, mitrinātu un atjaunotu matu dabisko mirdzumu.
Kā vienmēr - šampūnu vienu pašu novērtēt ir ārkārtīgi grūti. Mani galvenie priekšnoteikumi - lai labi attīra matus un galvas ādu, matus nogludina un nesaveļ pinkās, kuras par kondicionieris nevar izglābt. Skatoties no šī aspekta - šampūns labi izpilda visus nosacījumus. Bonusā -  šampūns nesatur parabēnus un sulfātus un ir krietni milzīgā 355ml iepakojumā.

Kardashian Beauty Black Seed Oil Rejuvenating Conditioner 


Ja komplekts - tad komplekts, ka vienmēr :). Tāpēc arī lietoju šampūnu kopā ar kondicionieri, lai izspiestu maksimumu no konkrētās matu kopšanas sērijas. Tā pat kā šampūns un pārējie matu kopšanas produkti - arī kondicionieris satur melno ķimeņu eļļu. Tā kā kondicioniera pamata uzdevums ir aizvērt matu zvīņas un tos nogludināt, padarot matus koptus un spīdīgus, tad arī Kardashian Beauty kondicionieris nekādus brīnumus nesola, vien to, ko tam būtu jāpaveic. Un jāsaka, ka kondicionieris savu darbiņu padara teicami - pēc matu mazgāšanas tie ir gludi, spīdīgi, viegli ķemmējami. Tie ir viegli savaldāmi un nespurojas uz visām pusēm. Arī te jāpiebilst, ka kondicionieris, gluži kā šampūns, nesatur parabēnus un sulfātus un ir patīkamā 355ml iepakojumā.

Noteikti pamanījāt, ka šampūns un kondicionieris ir vienāda dizaina iepakojumā un šķiet, kā tad ātrumā, nepētot iepakojumu, var saprast kurš ir kurš? Jāsaka, ka ražotājs ir par to padomājis - šampūna un kondicioniera korķīšus iekrāsojot dažādās krāsās.

Pa kreisi ir šampūns (ar melno korķīti) un pa labi - kondicionieris (ar rozā zelta korķīti). Tā kā man visi dušas līdzekļi atrodas dušā uz grīdas - man ir ļoti ērti tikt pie īstā :)

Visbeidzot - Kardashian Beauty Black Seed Oil Liquid Hydrating Masque


Tā kā laiku pa laikam mīlu savus matus palutināt arī ar kādu masku un šobrīd mani mati ir kļuvuši ļoti sausi, tad izvēlējos Kardashian Beauty mitrinošo matu masku. Ražotājs saka, ka mitrinošā matu maska dziļi iesūcas sausos, mirdzumu zaudējušos vai bojātos matos, piepildot tos ar mitrumu un bagātīgu barojošās melno ķimeņu eļļas devu.
Nevarēšu pateikt, cik dziļi matos maska iesūcas, taču tā gluži labi atdzīvina apkures sistēmas un laikapstākļu nogurdinātos matus, padarot tos dzīvīgus, spīdīgus un gludus. Teikšu - lieliski darbojas un ir lieliska maska. Un kā man patīk šāds maskas iepakojums (ja esat ievērojuši - parasti ražotāji maskas mīl iepakot skrūvējamos ķobīšos :D )

Kā jau minēju - Kardashian Beauty produktus var iegādāties veikalos drogas, Douglas, Stockmann un šur tur interneta veikalos. Veikalos Drogas Kardashian Beauty matu kopšanas produktiem kā reiz  šobrīd ir 20% atlaide. Tā kā ir iespēja izmēģināt (ja tas vēl nav izdarīts).

Sveiciens ziemā, izbaudāt to, jo pavasaris būs pavisam drīz :)


2 komentāri:

  1. Man arī no sākuma bija tāda neīpaši labvēlīga attieksme pret nosaukumu, bet produkti izrādījās tiešām lieliski ! Iepriekšējā sērijā bija ļoti labs krēms čirkainiem matiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oho - ir bijusi arī iepriekšējā sērija? Nemaz nezināju :D Bet jāatzīst - produkti ir labi :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru