16 aprīlis, 2017

Eliēr BB krēms

Meklējot ideālo BB krēmu izmēģinu daudz dažādu ražotāju piedāvājumus - šobrīd manos plauktos varētu būt pāri pa 10 dažādiem BB krēmiem. Un viens no tiem, kas lietots jau kādu laiciņu - ir Eliēr Cellfood BB krēms. Vajadzētu jau kādreiz salīdzināt tos savā starpā, bet tas citreiz, šoreiz - par šo.


Kā jau visi BB krēmi - arī šis ir paredzēts ādas toņa vieglai korekcijai - vairāk tāds izlīdzinošs un ļoti, ļoti minimāli sedzošs. Interesanti, ka krēmam ir viens tonis, kas, pēc ražotāja teiktā, pielāgojas jebkuram ādas tonim. Tā kā manam ādas tonim tas atbilst ideāli - es nevaru pateikt vai tas tiešām pielāgosies visiem - arī pavisam tumšai vai tieši pretēji ļoti gaišai ādai. Vajadzētu uztaisīt testu :)
Kā jau teicu - manam ādas tipam tonis ir ideāls :) Teikšu tā - tonis ir vairāk neitrāls ar tādu pelēkbrūnu apakštoni - nav ne oranža, ne rozā - tāda riktīga gaišās miesas krāsa :)

Sastāvā ir atrodamas vairākas aktīvās vielas - dūņu Peloid Complex®, kā arī šī sviests un aļģu ekstrakts. Kopumā ražotājs ir atzīmējis, ka 93,85% ir dabīgu sastāvdaļu. Atgādināšu, ka dabīgā kosmētika nav tas pats, kas eko kosmētika - neviena sertifikāta uz iepakojuma nav. Un dabīgās kosmētikas ražošana Latvijā šobrīd netiek kaut kā īpaši reglamentēta, līdz ar to atliek uzticēties ražotājam un cītīgi lasīt sastāvu (vismaz tiem, kas kaut ko saprot no mistiskajiem apzīmējumiem).


Bet, ja par lietošanu - tad šo BB krēmu var lietot gan vienu pašu - kā dienas krēmu ar mitrinošām un tonējošām  īpašībām, gan pēc dienas krēma. Bet teikšu tā - lai to uzklātu ideāli - ir jāpiešauj roka. Sākumā man tas ļoti vēlās un klājās pleķaini, jo zem tā lietoju matējošo krēmu. Tad izvēlējos ļoti mitrinošu dienas krēmu un situācija jau krietni uzlabojās. Esmu mēģinājusi klāt vienu pašu - bez krēma, bet tad ādai jābūt gana labā stāvoklī - jo arī uz ļoti sausas ādas krēms neklāsies labi. Veiksmīgs risinājums ir arī krēma klāšana ar sūklīti. Tomēr pats veiksmīgākais risinājums, ko esmu atradusi, lai krēms uzklātos perfekti - ir klāt to ļoti nelielā daudzumā un vairākās kārtiņās. Vispirms ļoti plānā kārtiņā pa visu seju - un tad skatoties, kur vēl vajag piekoriģēt tonīti, klāju vēl vienu kārtiņu, maigām, pliķējošām kustībām.

Manā gadījumā ideāli ir tas, ka krēma tonis ir perfekts. Tieši tāpēc esmu gatava eksperimentēt un cīnīties ar krēma nepaklausīgo tekstūru, jo iegūtais finišs ir to vērts - dabisks, izlīdzināts tonis un viegli matēta, bet dzīvīga āda.

Te arī tonis uz manas ādas.


Pilnā cena Eliēr veikalā - €39,27,skatos, ka šobrīd ir akcija - €27,49

Vispār, ja ir vēlme iegādāties kaut ko no Eliēr - šobrīd ir īstais laiks, laki to darītu, jo ražotājs mēģina paplašināt klientu loku un nemitīgi ir kādas izdevīgas akcijas.

Teikšu tā, produkcija man patīk, tāpēc ir vērts kaut ko foršu noķert uz atlaidēm.

Protams, priecīgus svētkus, mīļie :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru