18 maijs, 2017

BIOK Dermatology kosmētikas līnija

Kādu laiciņu atpakaļ pie manis atceļoja paciņa no kaimiņzemes - Lietuvas, ar dažiem labumiem no UAB "BIOK Laboratorija" produktu līnijas BIOK Dermatology.


UAB "BIOK Laboratorija" varētu šķist jaunums, taču patiesībā tā nav - dažiem šis ražotājs varētu būt pazīstams ar zīmoliem Margarita un Ecodenta, kas pie mums nopērkams aptiekās. Tagad produktu klāstam pievienojusies arī BIOK Dermatology kosmētikas līnija. Un kas mani iepriecina visvairāk - šajā līnijā ietilpst tikai 100% dabiska kosmētika.


Kā jau minēju - produktu sastāvā tiek izmantotas tikai 100% dabīgas aktīvās sastāvdaļas un pie tam tādas, kas ir tuvas veselas ādas fizioloģiskajai struktūrai, t.i., keramīdi, lipīdi vai dabīgas izcelsmes botāniskās vai probiotiskās aktīvās vielas. BIOK Dermatology kosmētika izstrādāta ciešā sadarbībā ar Francijas laboratoriju GREENTECH, kas izgatavo kosmētikā lietojamās dabīgās aktīvās sastāvdaļas visā pasaulē. Tā teikt - tiek izmantotas jau pārbaudītas vērtības. Tāpat arī kosmētika ir dermatoloģiski testēta un atzīta par hipoalerģisku, tādējādi tā ir piemērota pat visjūtīgākajai ādai.
Ieinteresēja viena no aktīvajām sastāvdaļām - BIOTILYS® (kas iegūta no probiotiķa Lactobacillus pentosus), kas ir izmantota jutīgai un dehidrētai ādai paredzētajā sērijā. Tādēļ ar īpašu uzmanību izmēģināju tieši šos produktus.

BIOK Dermatology kosmētikas līnijas klāstā ietilps sejas, matu un ķermeņa kopšanas kosmētika, pie tam to iespējams izvēlēties atbilstoši ādas/matu tipam. Respektīvi piedāvātais kosmētikas klāsts ir gana plašs.

Bet manā paciņā ietilpa no katrs pa vienam - micelārais ūdens sejas ādai, krēms ķermeņa ādas kopšanai un šampūns matiem.


Te arī visi trīs izmēģinātie produkti.


Micelārais ūdens no zilās kosmētikas līnijas - paredzēts jūtīgai un sausai ādai.


Micelārais ūdens paredzēs gan ādas attīrīšanai no netīrumiem, gan arī dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Micelārais ūdens kalpo labi - kosmētiku noņem apmierinoši: tiek teicami galā ar BB krēmiem vai tonālo, pūderi, vaigu sārtumu un parastu tušu, taču spīdīgajiem/mirdzošajiem produktiem (piemēram acu ēnām) prasās ko pamatīgāku (jo īpaši ēnām ar mirdzumiņiem vai metālisko spīdumu). Micelāro ūdeni lietoju arī tad, ja kosmētiku neesmu lietojusi. Patīk tā svaigais aromāts, ādas nomierinošās īpašības un maigā mitrināšana. Attiecībā uz micelārajiem ūdeņiem, kosmētikas pasaulē ir divas frontes - vieni, kas uzskata, ka micelāro ūdeni nevajag noskalot, jo tas no sejas aizvāc visus netīrumus un otra puse, kas uzskata, ka tas jānoskalo. Esmu tajā otrajā un pēc lietošanas vienmēr ādu noskaloju ar tīru ūdeni. Bet tas nemaina to, ka man patīk šāda metode ādas attīrīšanai.

Ķermeņa krēms sausai un ļoti sausai ādai.


Šis no visiem trim ir mans mīļākais produkts, tāpēc par šo nebūs gari un plaši. Patīk, ko tur vēl :D. Tā kā mana ķermeņa āda ir kļuvusi diezgan sausa - no krēmiem sagaidu pamatīgu mitrināšanu, nelielu barošanu un maigu ādas nogludināšanu. Un šis ir teicams šajā jomā. Krēms izcili labi uzsūcās ādā, padarot to zīdaini gludu, taču nepadara to taukainu. Tam tik pat kā nav aromāta, kas man šobrīd ir ļoti aktuāli. Un āda pēc krēma lietošanas ir maiga un patīkama pieskārieniem. Teikšu tā - šis ir viens no labākajiem ķermeņa krēmiem, kāds ir lietots.

Visbeidzot - šampūns, kas piemērots jūtīgai galvas ādai.


Ļoti maigs šampūns, kas īpaši piemērots jūtīgas galvas ādas kopšanai. Šampūns maigi attīra galvas ādu, to nomierina un mitrina. Papildus tam, sastāvā atrodamas dažādas dabiskas matus kondicionējošās vielas.
Šampūns pats par sevi ir labs - teicami attīra galvas ādu, to nekairinot, tas nesapiņķerē matus un tam ir ļoti patīkams aromāts. Taču lai mani mati būtu smuki krītoši, nepūkotos un būtu viegli ķemmējami, bez kondicioniera, matu balzāma vai maskas neiztikt, taču preču klāstā kondicionieri nemanīju (par to žēl, ja tāds būtu, papildinot foršo šampūnu noteikti to iegādātos.).

Nopirkt BIOK Dermatology var lielajos RIMI veikalos (piemēram Alfā) vai ražotāja interneta veikalā.

Cenas (Rimi lielveikalos):
Micelārais ūdens: 9,49 € | 250 ml
Ķermeņa krēms: 8,19 € | 250 ml

Šampūns: 9,99 € | 200 ml

Saulainu nedēļas otro pusi :)

2 komentāri:

  1. Pilnīgi piekrītu par ķermeņa krēmu! Mans favorīts! Un tiešām varētu būt labākais ko esmu lietojusi!

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru