17 maijs, 2017

Konkurss sadarbībā ar DOVE

Sveiki, mīļie!

Ir pienācis laiks vienam konkursam sadarbībā ar DOVE. Šis konkurss būs tāds kā pārsteiguma konkurss, jo pilna informācija par balvām netiks atklāta. Vien tik daudz, ka balvas ir trīs un balvās būs komplekti no DOVE jaunās Nourishing Secrets ir matu un ķermeņa kopšanas produktu līnijas.




Lai nebūtu pārpratumu - uz reiz piebildīšu, ka šoreiz attēls ir no DOVE publicitātes foto un tam ir tikai ilustratīva nozīme! Jo kā minēju - balviņu saturs līdz galam netiek atklāts.

Iesākumam - pastāstīšu mazliet par jauno Nourishing Secrets produktu līniju.

Pats ražotājs ļoti tēlaini aprakstījis:
Dove Nourishing Secrets ir matu un ķermeņa kopšanas produktu līnija, kas iedvesmota no labākajiem rituāliem, kurus pielietojušas sievietes visā pasaulē. Līnija apvieno Dove labāko ādas barošanu un dabas sastāvdaļu spēku ¬ lotosa zieda ekstraktu, rīsu ūdeni, avokado eļļu, kalendulas ekstraktu, lavandas eļļu, rozmarīnu, kokosriekstu eļļu, mandeļu pienu, marulas eļļu un mango sviestu.
Matu kopšanas produkti satur unikālu tehnoloģiju, kas iesūcas matos, tos dziļi mitrinot, atjauno bojāto matu struktūru un padara tos izturīgākus pret turpmākiem bojājumiem. Ķermeņa kopšanas produkti dziļi mitrina ādu, radot starojošu un īpaši mīkstu ādu. Ķermeņa mazgāšanas produkti izmainīs tavu ikdienas skaistumkopšanas rutīnu, pateicoties bagātinošajam sastāvam, kas palīdz saglabāt ādas dabīgo mitrumu.

 Pati esmu šo produktu izmēģināšanas pašā sākumā, taču varu vien piebilst, ka klasiski DOVE - produkti ir forši un to aromāts ir burvīgs :)

Bet tagad - ķeramies klāt konkursa noteikumiem :)

Konkursa norises laiks: 17.05.2017. plkst. 12:00 - 24.05.2017. plkst. 12:00.
Konkursa balvas saņemšanas teritorija: Latvijas Republika
Konkursa balva: trīs komplekti no DOVE jaunās Nourishing Secrets ir matu un ķermeņa kopšanas produktu līnijas (Viens komplekts vienam uzvarētājam).
Konkursa nosacījumi: Pirmais un obligātais - Tev jāseko blogam bloglovin vai facebook. Jābūt vismaz vienam piesekojumam, bet, ja piesekosi gan bloglovin, gan facebook, tavas iespējas tikt pie balvas palielināsies. Ja vēlies saņemt bonusa punktus - dalies ar šo konkursu kādā no sociālajiem tīkliem (norādot vārdu ar kādu esi dalījies). Un obligāti - jāatstāj eksistējoša e-pasta adrese. Krāj punktus, jo katrs punkts ir viena iespēja - vairāk punktu, vairāk iespēju :)
Pieseko blogam arī Instagram, lai uzzinātu jaunumus un aktualitātes.

Piedalīties var pavisam vienkārši - aizpildi zemāk esošo izlozes rīku, ielogojoties tajā ar e-pastu vai savu facebook kontu.

a Rafflecopter giveaway


Izlozes kārtība:
Konkurss noslēgums ir 24.05.2017.  plkst 12:00.
Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti līdz 26.05.2017. bloga publikācijā.
Uzvarētāja izloze notiks automātiski - ar Rafflecopter rīka palīdzību, pirms uzvarētāja paziņošanas tiks pārbaudīts vai ievadītie dati ir patiesi.
Ar konkursa uzvarētāju sazināšos personiski uz norādīto e-pasta adresi, kur vienosimies par balvas saņemšanu (balvas var tikt arī izsūtītas Latvijas teritorijas robežās). Ja 3 (trīs) dienu laikā no kāda no izlozētajiem sekotājiem netiks saņemta atbildes vēstule - tiks veikta atkārtota izloze un tā vietā tiks izvēlēts jauns uzvarētājs.

Neskaidrību gadījumā rakstiet e-pasta vēstuli, kontaktus meklējiet šeit.

Veiksmi!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru