11 augusts, 2017

MIXA kosmētika jūtīgai ādai

Ar MIXA kosmētikas zīmolu man ir bijušas dažādas attiecības, bet līdz šim nekas ļoti, ļoti iepaticies nav. Tāpēc mazliet ar skepsi skatījos uz zīmola jaunumiem, jo nebiju droša, ka tie ir piemēroti manai ādai un degunam. Tomēr, jāatzīst - esmu patīkami pārsteigta, tādēļ arī gribu ar šiem jaunumiem padalīties.


Jaunumu klāstā ķermeņa kopšanai ir dušas eļļa un ķermeņa losjons un krēms - sejas kopšanai.

Dušas eļļa ķermenim un matiem. Es gan to izmantoju tikai ķermenim.



Pēdējā laikā arvien vairāk lietoju dušas eļļas - manā pārziņā varētu būt teju 10 dažādas. Tāpēc itin viegli tās salīdzināt savā starpā. Cita putojošāka - cita smaržīgāka, cita - ne puto, ne smaržo. Kāda pavisam neitrāla. Tad šī - MIXA dušas eļļa ir fantastiska. Un nešauboties to varu likt vienā plauktiņā ar savu mīļāko - Bioderma Atoderm dušas eļļu. Pirmkārt jau tā ir paredzēta kā pieaugušajiem, tā arī bērniem, kas nozīmē, ka tā, visticamāk, ir piemērota ļoti jūtīgai ādai, ir hipoalerģiska un nav pārbāzta ar visādiem sarežģītiem un, pats galvenais - nevajadzīgiem, ķīmiskajiem savienojumiem.
Ir bijis viens periods, kad es pirku bērnu kosmētiku, gan matiem, gan sejai, gan arī ķermenim - sevi mierinot, ja jau paredzēts bebīšiem, tad derēs arī man :D
Bet, atgriežoties pie dušas eļļas - tā puto ideāli un smaržo ļoti viegli - gandrīz neitrāli. Smaržu varu mazliet salīdzināt ar jau minēto Bioderma Atoderm. Bez tam, MIXA dušas eļļa arī teicami attīra ādu, to nesausinot un nesavelkot. Šī ir tiešām superīga :) Un cena ir vēl superīgāka :)

Pie ķermeņa kopšanas jaunumiem ir arī nomierinošais ķermeņa balzāms.



Ķermeņa balzāms ir ļoti viegls un mitrinošs. Tas teicami uzsūcas un nomierina ādu. Tāpat tas ir hipoalrerģisks un pilnībā bez smaržas un arī bez parabēniem. Arī šis ir produkts, kas paredzēts, kā pieaugušajiem, tā bērniem.
Teikšu tā - ķermeņa balzāms ir ideāls ikdienas ādas kopšanai un milzīgais 400ml iepakojums pietiks krietni ilgam laikam.


Visbeidzot - Pro-tolerance mitrinošs krēms sejas ādas kopšanai.



Krēms pieejams divos veidos: light un rich versija. Manā gadījumā, manam ādas tipam atbilstošākais, ir light variants - tādēļ arī par to pastāstīšu.
Pirmkārt - man patīk tas, ka krēms ir lietojams visas sejas ādas kopšanai, arī acu zonai. Tas ir ļoti ērti, jo pietiek ar vienu produktu. Šis ir viens no iemesliem, kāpēc pēdējā mēneša laikā esmu krēmu ļoti iemīļojusi. Kad ir milzīgs nogurums un negribās krāmēties ar n-tajiem produktiem, ir dikti ērti, ja teicamai ādas mitrināšanai pietiek ar vienu vienīgu. Kā vēl viens pluss produktam, bez teicamām mitrināšanas un patīkamās konsistences, ir ērtais airless iepakojums un gana lielais 50ml tilpums. Krēms ir izstrādāts bez parabēniem un krāsvielām, un, ja mans deguns nemelo, šķiet, arī bez smaržām. Šis ir tāds ļoti viegls, mitrinošs un nomierinošs ikdienas krēms - ideāli piemērots tām (un arī tiem), kam patīk vienkāršas lietas un pietiek vien ar pāris tūbiņām vannas istabā :D

Šoreiz esmu tiešām priecīga par MIXA kosmētiku, un jau tagad zinu, ka vismaz dušas eļļa manos plauktiņos būs vēl ne vienu vien reizi :)

Kā jau visa MIXA kosmētika - arī šie ir nopērkami tikai veikalos Drogas.
Cenas:
dušas eļļa - 5,99 EUR
ķermeņa balzams - 8,99 EUR
sejas krēms - 8,99 EUR

Saulainas brīvdienas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru