23 oktobris, 2017

Kiehl's Ultra Facial Cream & Autism speaks

Septembrī biju uz Kiehl's un Latvijas autisma apvienības prezentāciju, kur Kiehl's stāstīja par atbalstu kampaņai "Autism speks", savukārt Latvijas autisma apvienība pastāstīja, kas ir autisms un kādu palīdzību Latvijā var iegūt cilvēki ar autismu un viņu ģimenes locekļi.

Pasākumā Kiehl's arī prezentēja 2017. gada limitētā izlaiduma Ultra Facial Cream, kas tapis sadarbībā ar Metjū Makonahiju (Matthew McConaughey) tieši Autism speaks kampaņai.



Kiehl’s x Matthew McConaughey īpašo iniciatīvu, autisma skarto bērnu atbalstam, jebkurš var atbalstīt iegādājoties Limited Edition Ultra Facial Cream sejas krēmu, kā arī kopīgojot īpašo video (tas ir kopīgots arī bloga sociālajos tīklos). Kopā, inciatīvas laikā, Kiehl's (no visas pasaules) plāno Autism speaks iniciatīvai ziedot 200 000 US $.

Tāpēc šodien pastāstīšu mazliet vairāk par vienu no Kiehl's pircēju iemīļotākajiem krēmiem, īpašā Limited Edition noformējumā -Ultra Facial Cream.


Ultra Facial Cream ir mitrinošs krēms, kas lieliski piemērots ikdienas lietošanai, ne vien dienai, bet arī naktij. Tas ir maigs un vieglas konsistences, ļoti labi uzsūcās un ādu padara zīdainu. Tas satur dažādas aktīvās vielas, tai skaitā: Antarcticine bioaktīvo kompleksu, kas nāk no pašas Antarktīdas; tuksnešu zāles - Cilindriskās Imperatas (Imperata Cylindrica) sakņu ekstraktu; koenzīmu Q10, olīveļļu, avokado eļļu, aprikožu kauliņu eļļu, UERA, un citas vērtīgās sastāvdaļas. Noteikti pamanījāt, ka sastāvā ir pamatīgs pulciņš dažādu eļļu - taču nomierināšu, ka krēms nemaz nav barojošs un noteikti derēs pat taukainai ādai. Arī ražotājs, par spīti eļļām sastāvā, to dēvē par "daily face moisturizer", jebšu ikdienas mitrinošo krēmu. Un pats patīkamākais ir, ka šis īpašā dizaina krēms ir arī īpaši lielajā - 125 ml iepakojumā :) Forši, ka dizains patīk arī vīriešiem (kā nekā vīrietis radījis) un mans vīrs jau ir to eleganti iekārtojis savā kosmētikas plauktiņā :D

Ja arī Tev nepieciešams jauns, foršs krēms un pie tam gribās paveikt ko labu, atbalsti iniciatīvu, iegādājies vienu no Kiehl's pircēju iemīļotākajiem krēmiem īpašā Limited Edition noformējumā un kopīgo īpašo Metjū video!


Vēl tik gribu piebilst mazliet par kampaņu Autsims speaks.
Autisms visā pasaulē skar vairāk kā 70 miljonus cilvēku un tas var izpausties ļoti dažādi - no viegliem uzvedības traucējumiem, un smagākajos gadījumos līdz smagiem komunikācijas un uztveres traucējumiem. Autisms var izpausties ļoti dažādi, tāpēc sīkāk neaprakstīšu, lai nekļūdītos. Vairāk informācijas var meklēt mājas lapā www.autisms.lv
Atceries, ka kampaņas Autsims speaks galvenā atpazīšanās zīme ir zils puzles kauliņš, kas simbolizē ikvienu no mums, kas kopā saliek pasaules bildi, katrs mazliet savādāks, un katrs ļoti īpašs.

Atbalsti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru