12 decembris, 2018

Ideja dāvanai - Elemis Pro-Collagen Marine dāvanu komplekts

Ir jau sācies Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Ir pēdējais laiks sarūpēt dāvanas saviem mīļajiem un, nenoliegšu, man ir plāniņš arī dāvanai sev :)
Bet kā vienmēr - ir jautājums, ko uzdāvināt māsai, mammai, kolēģei vai kādam citam īstenam kosmētikas mīļotājam?
Man šķiet, ka esmu atradusi atbildi - jebko no elegantā Elemis zīmola. Bet šodien - par vienu lielisku ideju dāvanai - Elemis Pro-Collagen Marine dāvanu komplektu.


Elemis Pro-Collagen Marine dāvanu komplektā ir divi produkti, kas piemēroti jebkuram ādas tipam - Pro-Collagen Marine sejas eļļa un Pro-Collagen Marine Ultra-Rich dienas krēms, iepakoti bezgala elegantā dāvanu kārbiņā un pieejami par ļooooti izdevīgu cenu.


Eļļu favorīts - Pro-Collagen Marine sejas eļļa.


Uzreiz sākšu ar to, ka man ir kombinēta āda - klasiski - taukainu T-zonu. Līdz ar to sejas eļļas man ir ļoti ekskluzīva lieta, jo tās vienkārši neciešu :D
BET ar šo Elemis Pro-Collagen Marine sejas eļļu mēs esam labākie draugi.
Pirmkārt jau eļļas tekstūra ir brīnišķīga - tā ir ļoti viegla, uzsūcas zibenīgi, ādu padara samtaini maigu. Tā nepadara ādu taukainu vai smagnēju, tā neaizsit poras un nenoslogo ādu.
Otrkārt eļļai ir neatkārtojams sastāvs - tā bagātināta ar trim jūras augu eļļām (Padina Pavonica, Golden Seaweed and Roaring Water Kelp) un kombinēta ar vērtīgām augu eļļām (balto magoņu sēklu eļļu un Crambe Abyssinica sēklu eļļu, kas ir ļoti bagāta ar vērtīgajām taukskābēm).
Treškārt - rezultāts ir efektīvs un pamanāms - āda ir jūtami mitrināta, izlīdzinās sīkās sausuma un mīmikas krunciņas, ilgstoši lietojot āda iegūst patīkamu tvirtumu un gludu tekstūru. 

Tiešām lieliska eļļa, pat taukainai ādai. Nemīlu sejas eļļu, bet šo es dievinu.

Pro-Collagen Marine Ultra-Rich dienas krēms.


Lai nemulsina nosaukumā ultra-rich. Es uzreiz teikšu, ka krēma tekstūra ir nedaudz biezāka, kā mitrinošam krēmam, taču tā tik patīkami kūst uz ādas un izlīdzinās, ka pat manai kombinētajai ādai ir pilnīgs komforts. Krēms patīkami izlīdzinās uz ādas, ātri absorbējas un piešķir ādai patīkami mitrinātu un maigu noskaņu. Krēma sastāvs ir bagātināts ar jūras augu ekstraktiem un vērtīgām augu aktīvajām sastāvdaļām (kakao, saulespuķu, ginka, rožu un mimozas ekstraktiem). Krēms ir perfekti mitrinošs - tas arī ir ieguvis attiecīgus apbalvojumus. Un krēms tiešām perfekti mitrina un nomierina ādu, atjauno ādas tvirtumu un elastību. Ilgstoši lietots samazina smalkās krunciņas un izlīdzina ādas toni. Katru dienu tiešām baudu lietojot šo krēmu. Izcils.

Komplekts ir perfekts, universāls, elegants un būs burvīga dāvana.
Pērkot komplektu ietaupījums būs ievērojams - nav gluži 50%, bet tuvu tam.

Meklē Stockmann un Debenhams veikalos vai TakaSPA salonā.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru