10 decembris, 2018

KIN un TePe zobu kopšanas arsenāls

Tā kā man ir neizmērojamas bailes no zobārsta, manā zobu kopšanas arsenālā ir visādi rīki un palīgrīki - mana zobu kopšana nekad nav aprobežojusies ar zobu pastu un zobu birsti. Un šoreiz es iepazīstos ar jauniem mutes higiēnas produktu zīmoliem - KIN un TePe.


Papētiju produktu klāstu - tas tiešām ir interesants. Spāņu zīmols KIN piedāvā plašu klāstu mutes kopšanas produktus no zobu pastām, līdz zobu birstēm, dažādiem aksesuāriem un palīgrīkiem. Bērniem un speciāli vecāka gada gājuma cilvēkiem. Tiešām visu no A-Z. Savukārt Zviedru zīmols TePe ir specializējies tieši uz mutes dobuma kopšanas aksesuāriem - zobu birstes, zobstarpu birstītes, zobu diegi un citi nieciņi ir TePe pārziņā.
Bet šoreiz par abiem - šis tas no viena un šis tas no otra.

TePe EasyPick™ starpzobu birstītes.


Šis ir viens no maniem favorīta formātiem starpzobu spraudziņu tīrīšanai. Iepriekš esmu lietojusi Jordan, GUM un citu zīmolu ražojumus. Un šobrīd varu apgalvot, ka šie ir lieliski.
Par birstītēm man tās negribētos saukt, es teiktu, ka tie ir silikona "kociņi" ar stabilu plastikāta kodolu un izturīgu silikona apvalku, kas veidots rievotu formātu vieglai un efektīvai starpzobu tīrīšanai. Silikona smailā daļa ērti lokas un deformējas, pielāgojoties katrai starpzobu spraugai, no tās teicami iztīrot aplikumu un ēdiena paliekas. Ērtais futrālis ļauj birstītes paņemt līdzi jebkad un jebkur, lai zobi vienmēr būtu vislielākajā komfortā. Pieejami divos izmēros - oranžie ir XS/S un vēl ir zili - M/L. Mans izmērs XS/S, domājams, ir universālais izmērs, jo kociņam ir piramīdas forma, kur pats galiņš ir smails un šaurs un jo tālāk, jo kociņš kļūst resnāks - tas nozīmē, ka šaurajām zobstarpām var izmantot pašu galiņu un platākām - attiecīgi platāko daļu. Perfekti!

TePe starpzobu birstītes - originat, extra soft un angle.


TePe piedāvā trīs veidu starpzobu birstītes - oriģinālās, īpaši mīkstiem sariņiem un leņķī novietotu galviņu ērtākai piekļuvei.
Pamatā visām birstītēm struktūra ir vienāda - tās veidotas no ļoti tievas metāla stieplītes, kas pārklāta ar elastīgu gumijotu pārklājumu un neilona sariņiem, kā klasiskai zobu birstei. Birstītes ir dažādu izmēru - lai katrs varētu piemeklēt atbilstošākās savu zobu kopšanai.
Lietojot starpzobu birstīti katru dienu kā papildinājumu zobu birstei, tiek saglabātas veselas smaganas, veseli zobi un svaiga elpa. Starpzobu birstītes novērš gan iekaisumu rašanās faktorus un palīdz cīnīties ar apllikumu un baktērijām, kas veicina sliktu elpu.
Šādas birstītes droši var lietot gan ikdienas kopšanai ikviens, bet īpaši ieteicamas cilvēkiem ar ortodontiskajām ierīcēm (breketes, kronīši, zobu tiltiņi, zobu implanti, zobu plāksnītes, utt.).
Man vislabāk patīk soft formāts un pašas, pašas tievākās birstītes ikdienas zobu kopšanai.

TePe zobu birstes klasiskā izvēle Supreme™ un Compact Tuft™ īpašai kopšanai.


Supreme ir zobu birste ar divu līmeņu sariņiem - kur īsākie notīra zobu virsmu, savukārt garākie iekļūst dziļāk starpzobu spraugās un efektīvāk noņem aplikumu joslā ap smaganām. Birstītei sariņi ir ļoti maigi, manā gadījumā, izvēlēta soft cietība - tie ir patīkami un netraumē jau tā jūtīgos zobu kakliņus. Zobu birste labi noņem aplikumu un ir ērta lietošanā. Papildus ekstra - zobu birstītes kakliņš ir viegli salokāms, lai iegūtu ērtāko leņķi zobu tīrīšanai. Ļoti laba izvēle.

Savukārt Compact Tuft ir īpašās kopšanas birstīte. Tai ir leņķī novietota galviņa ar ļoti kompaktu un super mīkstu saru kūlīti. Tā būs ideāli piemērota gan ikdienas kopšanai - grūtāk aizsniedzamo vietu tīrīšanai - aplikumam smaganu līnijā un pēdējo zobu aizsniegšanai, gan arī īpašos gadījumos - pie ortodontiskajām ierīcēm. Kādam varbūt noderēs ieteikums - birstīte ir ideāli piemērota mazuļu pirmajiem zobiņiem, kas vēl tik spraucas, ja vien mazais bosiks ir gana pacietīgs zobu kopšanas rituālam.

Turpināšu ar zīmolu KIN.

KIN B5 PLUS zobu pasta.


Šī ir ikdienas zobu pasta ar ļoti maigu un patīkamu garšu un teicamu sastāvu. Tā satur 0,05% cetilpiridīna hlorīdu, kas ir plašas iedarbības antimikroba viela, un provitamīnu B5, kam ir būtiska loma epitēlija un gļotādu spēcinšānā, sniedzot komfortu smaganām. Vitamīns B3 palīdz sintezēt kolagēnu un tam ir aizsargājoša iedarbība. Tā satur arī fluorīdu, kas palīdz pasargāt no kariesa un ksilitolu, kas sniedz papildus aizsardzību pret zobu bojāšanos.
Zobu pasta tik maigi attīra zobus un piešķir patīkami svaigu elpu. Pats galvenais - tai ir ļoti maiga un patīkama garša. Šī ir superīga zobu pasta tiešām superīga, tik superīga, ka esmu jau nopirkusi divus lielos (125ml) iepakojums rezervei.

KIN whitening baltinošā zobu pasta.


Balinošā zobu pasta saudzīgi noņem plankumus, nebojājot emalju. Palīdz noņemt tos plankumus no zobu ārējās virsmas, kuri radušies pārtikas (tējas, kafijas, tabakas) iedarbības rezultātā. Tāpat tā palīdzēs pēc zobu higiēnas vai balināšanas iegūtā rezultāta saglabāšanai. Zobu pasta palīdz aizsargāt zobus no kariesa, samazinot siekalu pH iedarbību. Nepieļauj minerālsāļu nosēdumu veidošanos un neļauj rasties zobakmenim. Zobu pastai ir zema abrazivitāte, RDA indekss ir 87, kas nozīmē, ka zobu pasta nebojā zobu emalju.
Zobu pasta lieliski noņem pārtikas radītos plankumus un nosēdumus - īpaši labi tas redzams kafijas mīļiem. Tomēr tā nebalinās zobus, ja zobu emaljas krāsa ir mainījusies. Zobu pasta ir maiga, tā labi attīra aplikumu un smuki nopulē zobus, tomēr jūtīgiem zobiem un smaganām B5 PLUS zobu pasta būs daudzreiz piemērotāka.

Visbeidzot - B5 PLUS mutes skalojamais līdzeklis.


Mutes skalojamais līdzeklis palīdz kontrolēt aplikuma un zobakmens veidošanos. Satur 0,05% cetilpiridīna hlorīdu, kas ir plašas iedarbības antimikroba viela, un provitamīnu B5, kam ir būtiska loma epitēlija un gļotādu spēcināšanā, sniedzot komfortu smaganām. Vitamīns B3 palīdz sintezēt kolagēnu un tam ir aizsargājoša iedarbība. Satur fluorīdu, kas palīdz pasargāt no kariesa un ksilitolu, kas sniedz papildus aizsardzību pret zobu bojāšanos.
Mutes skalojamais līdzeklis ir ļoti maigas garšas, bez alkohola, un liekiem alergēniem. Tas ļoti patīkami atsvaidzina un jūtami sniedz komfortu - regulāri lietojot samazina aplikuma veidošanos un saglabā elpu svaigu un patīkamu. Bet man pats foršākais liekas tas, ka skalojamajam līdzeklim ir tiešām maiga un patīkama garša, tas nekož un nededzina muti. Tas nerada diskomfortu un pēc lietošanas neprasās muti vēlreiz izskalot, kā man tas ir gadījies ar ļoti spēcīgiem mutes skalojamajiem līdzekļiem. Man nu ļoti, ļoti patīk.

KIN un TePe produkcija ir nopērkama aptiekās - zinu, ka noteikti ir Euroaptiekās - redzēju akciju vasaras skaistuma katalogā.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru