02 decembris, 2019

Blogeri iesaka – 2019. gada labākie MATU kopšanas līdzekļi

Abas ar Kirstu no Narrative of Beauty esam garu matu īpašnieces un ļoti labi zinām, ka skaisti mati PRASA kopšanu un lutināšanu. Un zini, tieši matu līdzekļi ir tie, kurus vienmēr mēģinām ar ļoti lielu interesi! Šeit ir tie labākie no labākajiem, ar kuriem esam iepazinušās aizvadītā gada laikā. Tie, kas visvairāk uzrunājuši ar saviem neparastajiem formātiem, burvīgajām tekstūrām, aromātiem un, protams, IEDARBĪBU! 

Iepazīsties ar mūsu izvēlētajiem LABĀKAJIEM matu kopšanas līdzekļiem 2019. gadā! 



Šampūni



Placenta Viate šampūns pret matu izkrišanu, ar atjaunojošu iedarbību (250ml, 7.99 Eur, www.veravita.lv)
Šampūns ar Placentas un Pantenola ekstraktiem - novājinātiem, plāniem matiem ar tendenci uz izkrišanu. Ar atjaunojošu un stiprinošu iedarbību. Stimulē matu saknītes, dziļi un vienlaikus maigi attīra galvas ādu un matus. Lielisks! Ar izteikti mitrinošu iedarbību, vienlaikus – labi attīra, padara matus kuplus un vijīgus. Ar maigu aromātu, lielisku konsistenci. Ideāls ikdienas kopšanai – galvas āda un mati jūtās jo dienas, jo labāk!

Macadamia Professional šampūns bagātīgai matu mitrināšanai un barošanai (300ml, 15.99 Eur, veikalā SalonLine)
Šampūns, kas satur vērtīgās makadamijas riekstu (Omega 7, 5 un 3 taukskābes) un argana (Omega 9 taukskābes) eļļas, kas baro un stiprina matus. Mongongo riekstu eļļu (linolēnskābe), kas ir īpaša ar savu mitrinošo spēku. Šampūns piemērots visu tipu matiem, sevišķi derēs sausiem, bojātiem matiem. Tas palīdz matus savaldīt un mazināt pūkošanos, elektrizēšanos, tajā pašā laikā – nepadarot smagus un/vai taukainus. Lieliski puto, labi izskalojas no matiem, padarot tos izcili mīkstus un patīkamus. Maigs, patīkams aromāts. Šampūns patīk arī galvas ādai, ir sajūta, ka tā tiek mitrināta un nomierināta.

DSD DE LUXE 5.1 Šampūns bojātas matu struktūras atjaunošanai (200ml, 27.20 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Palīdz atjaunot matu struktūru gadījumos, kad to bojājuši dažādi ārēji faktori, piem., apkārtējā vide, temperatūra, ķīmiskas ietekmes, saule u.c. Tādu struktūru uzlabojošu sastāvdaļu augstās koncentrācijas, kā fosfolipīdi, sfingolipīdi, orhidejas ekstrakts, hidrolizēts kolagēns, hidrolizēts keratīns, hidrolizēts zīds, peru pieniņa ekstrakts, vitamīni un planktona ekstrakts, ļauj atjaunot matu struktūru gan kutikulas, gan korteksa slāņa keratīna šķiedru līmenī. Šampūns, kas reāli darbojas – mati kļūst elastīgi, atgūst spēku un veselīgu spīdumu. Tie kļūst dzīvīgāki, piepildītāki un kuplāki.

The Body Shop Šī sviesta atjaunojošs šampūns (250ml, 9.90 Eur, veikalos The Body Shop)
Šis atjaunojošais un barojošais šampūns ir bagātināts ar Godīgas tirdzniecības ietvaros gatavotu šī sviestu, kuru sievietes Ganā jau daudzās paaudzēs izmanto sausu matu kopšanai. Šampūna maigi attīrošā formula nesatur sulfātus un nesausina matus. Šampūns ir lieliski piemērots sausiem, lūstošiem matiem. Un tas ir teicams - tam ir lieliska konsistence - mazliet krēmīgs, tāds pabiezs, bet ļoti patīkami putojošs. Šī sviests sastāvā ir jūtams - mati ir veselīgāki, gludāki un mazāk lūztoši.

Dr.PAWPAW Everybody Hair and Body Wash šampūns (250ml, 12.00 Eur, www.1a.lv)
Interesants produkts – ķermeņa un matu mazgāšanas līdzeklis viss-vienā, kas attīra mitrina un atjauno kā ādu, tā matus. Īpaši maigs, var tikt lietots pat bērniem. Ar papaijas ektraktu (un nenormāli foršu smaržu), kokosriekstu eļļu un olīveļļu. Tas labi attīra, mitrina un atšķetina matus. Ideāls un universāls šampūns ikdienai, visai ģimenei, lielisks ceļojumos, jo lietojams arī kā dušas želeja.


Kondicionieri



Placenta Viate balzams pret matu izkrišanu, ar atjaunojošu iedarbību (250ml, 7.99 Eur, www.veravita.lv)
Balzams ar Placentas un Pantenola ekstraktiem. Baro matus visā to garumā, piešķir spēku un apjomu. Ideāls novājinātiem matiem ar tendenci uz izkrišanu. Mitrina un atjauno līdzsvaru galvas ādā. Tandēmā ar šampūnu, tie darbojas nevainojami – mati ir mitrināti, viegli ķemmējami, nogludināti. Šķiet, ka tiešām kļūst spēcīgāki, labāk jūtās un izskatās!

AUSSIE Moisturize putu balzams matiem (180ml, 6.99 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Wow matu kopšanas produkts jau pēc sava formāta vien! Nu riktīgas matu putas, taču šoreiz – nevis ieveidošanai, bet kondicionēšanai! Bagātinātas ar Austrālijas laima kaviāra ekstraktu, tās piešķir matiem kuplumu un ļoooti labi mitrina. Lietojamas kā kārtīgs kondicionieris – pēc matu mazgāšanas tās jāieklāj matos, nedaudz jāpatur un jāizskalo!

DSD DE LUXE 4.2 Trīskāršas iedarbības kondicionieris matiem (500ml, 32.42 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Dubultas iedarbības matu kopšanas līdzeklis, kas gan stimulē matu augšanu, gan uzlabo to struktūru. Starp sastāvdaļām, kas uzlabo un reģenerē matu struktūru kondicionieris satur Šī sviestu, hidrolizētu kolagēnu, keratīnu, aloe vera un augstu pantenola koncentrāciju. Kondicionējošais balzāms satur sastāvdaļas, kas radītas matu augšanas stimulācijai – proteīnu un minerālvielu kompleksu, bagātinātu ar cinku, dzelzi, silikonu un magniju. Super sastāvs un iedarbība – regulāri lietots, šis kondicionieris reāli uzlabo gan matu stāvokli, gan izskatu!

The Body Shop Šī sviesta atjaunojošs kondicionieris (250ml, 9.90 Eur, veikalos The Body Shop)
Šis atjaunojošais un barojošais matu kondicionieris ir bagātināts ar Godīgas tirdzniecības ietvaros gatavotu šī sviestu, kuru sievietes Ganā jau daudzās paaudzēs izmanto sausu matu kopšanai. Kondicionieris nesatur silikonus un ir lieliski piemērots sausiem, lūstošiem matiem, lai padarītu tos vieglāk veidojamus un ķemmējamus. Ar burvīgu tekstūru un saldu, mīlīgu aromātu. Teju iesūcas matos un ļoti labi baro tos. Mati kļūst gludi un viegli ķemmējami, elastīgi un mirdzoši!

Dr.PAWPAW Everybody Hair and Body kondicionieris (250ml, 12 Eur, www.1a.lv)
Mitrinošs, atjaunojošs, lutinošs. Ar papaiju, kokosriekstu un olīveļļu. Vieglas konsistences, kas burtiski iesūcas matos. Tas padara matus mīkstus un vijīgus, piešķir tropisku aromātu. Arī pats iepakojums ir tik saulains, ka vieš smaidu sejā arī pašā lietainākajā dienā. Starp citu – šis kondicionieris piemērots arī lietošanai ķermenim – kā mitrinošs losjons. Ideāls, braucot ceļojumos – 2in1 produkts, kas samazinās pudeļu skaitu koferī! Ak jā – tāpat, kā šampūns, piemērots arī bērniem!


Matu maskas




Macadamia Professional Pro Oil Complex barojoša un mitrinoša maska matiem (236ml, 28.39 Eur, veikalā SalonLine)
Mati tiek mitrināti, atjaunoti, uzlabota to elastība. Īpaši piemērota sausiem, bojātiem matiem, kuriem trūkst spēka. Arī – sausu un lūztošu matu galu spēcināšanai. Maska palīdz savaldīt spurainus matus, novērst pūkošanos, elektrizēšanos. Ideāla matu maska ziemas/apkures sezonai, kad mati tiek pakļauti temperatūras svārstībām, tuntulēti zem cepurēm un šallēm. Jūtami un redzami uzlabo matu izskatu jau pēc pirmās lietošanas reizes. Maigs aromāts, jauka tekstūra. Iedarbības laiks – 5-10 minūtes. Rezultāts – mati kļūst izteikti dzīvīgi un spīdīgi, nav elektrizēšanās, pūkošanās. Pluss par to, ka maska tos nepadara smagus. Ir sajūta, ka tiek atjaunots matu elastīgums un veselīgums kopumā.

Love Beauty and Planet Murumuru butter & Rose 2 minūšu maska (200ml, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Ideāla matu maska tām, kurām nekad nav laika! Jātur tikai 2 minūtes, kas garantē – to vari lietot pat dušā. Atjauno matu spēku, piešķir enerģiju. Vieglas tekstūras, ar burvīgu Bulgārijas rožu aromātu. Ļoti labi atjauno veselīgu matu mirdzumu, savalda spurošanos un pūkošanos!

DSD DE LUXE 5.3 Maska bojātas matu struktūras uzlabošanai (200ml, 31.00 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Maska palīdz atjaunot bojātu matu struktūru. Restrukturizējošo komponenšu (Fosfolipīdi, Sfingolipīdi, Orhideju ekstrakts, Hidrolizēts Keratīns, Hidrolizēts Zīds, Rauga ekstrakts un Vitamīni) augstās koncentrācijas dēļ, maska atjauno matu struktūru gan kutikulas, gan keratīna šķiedru līmenī. Izteikts atjaunojošais efekts! Mati kļūst piepildīti, kuplāki. Maska labi mitrina un piešķir jauku mirdzumu. Šī ir viena no maskām, kas padara matus kā tikko no salona, mājas apstākļos. Pārbaudīts!

The Body Shop Šī sviesta atjaunojoša matu maska (240ml, 20.50 Eur, veikalos The Body Shop)
Atjaunojošā un barojošā matu maska ir bagātināta ar šī sviestu, tādējādi tā lieliski parūpējas par sausiem un lūstošiem matiem. Maska ir tiešām bagātīga. Biezā krēmveida tekstūra burtiski apņem matus, tos piepildot un nogludinot. Pēc maskas mati kļūst mīksti, gludi, mazāk lūztoši un viegli ķemmējami. Maska ļoti labi izskalojas, nepadarot matus smagnējus vai pieplakušus. Lietojama reizi nedēļā - kārtīgākai matu palutināšanai.

Placenta Vitae Reģenerējoša maska pret matu izkrišanu ar Placentas ekstraktu (250ml, 8.99 Eur, www.veravita.lv)
Ar Placentas un Pantenola ekstraktiem, spēcina un atjauno novājinātus matus. Mati kļūst spēka pilni un apjomīgāki. Maska ir perfekts papildinājums matu kopšanas rutīnai ar Placenta Vitae šampūnu un balzamu! Krēmīga un bagātīga, patīkama un ērta lietošanā, ar jauku aromātu. Mati kļūst dzīvīgi un skaisti. Maska pamatīgi, jūtami dziļi mitrina un baro matus, samazina to izkrišanu. Tos izķemmēt pēcāk ir viegli, un, arī izžāvējot, mati ir gludi un spīdīgi.


Leave-in līdzekļi pēc matu mazgāšanas



Macadamia Professional Pro Oil Complex izsmidzināms līdzeklis matiem (148ml, 18.99 Eur, veikalā SalonLine)
Burvīgs līdzeklis matiem pēc mazgāšanas, kas atjauno, piepilda un pasargā matus. Bagātināts ar makadamijas riekstu (Omega 7, 5 un 3 taukskābes) un argana (Omega 9 taukskābes) eļļām, kas mitrina, atjauno un spēcina matus. Proteīnu kokteili (sojas, kvinojas un kartupeļu), kas palīdz piepildīt un atjaunot bojātās vietas matos un uzlabot to elastību. Āfrikas Baobaba ekstraktu, kas bagāts ar vitamīniem un minerālvielām, kā arī pantenolu, kas mīkstina un pasargā matus no mitruma zuduma. Interesants un foršs produkts matu papildus kopšanai. Lietojams līdz 3x nedēļā pēc matu izmazgāšanas, tīros, ar dvieli izsusinātos matos. Nav eļļains/taukains, nepadara matus smagus. It kā iesūcas un pazūd matos, taču padara tos spīdīgus un izteikti elastīgus. Veselīgākus pēc izskata. Lietojot regulāri tiek būtiski uzlabots matu stāvoklis, sevišķi gariem, krāsotiem, bojātiem matiem.

Dr. PAWPAW It Does It All 7 in 1 līdzeklis matiem (150ml, 12.00 Eur, www.1a.lv)
Universāls matu krēms, kas gan nedaudz ieveido, gan izteikti aizsargā un kopj matus. Tie tiek pasargāti no lūšanas, spurošanās un šķelšanās. Mati kļūst gludi, mirdzoši, spēcīgāki. Ar vasarīgu mango un kokosriekstu aromātu. 7 veidi, kā šis līdzeklis darbojas – termo aizsardzība, pret-šķelšanās iedarbība, atšķetināšana, matu nogludināšana, ķemmēšanas atvieglošana, spurošanās novēršana, kupluma un mirdzuma piešķiršana! Ak jā - tam ir arī saulainais, Dr. Papaw līdzekļiem raksturīgais, aromāts!

Palmer’s Izsmidzināms Olīvu Eļļas Kondicionieris (250ml, 9.80Eur, www.palmers.lv)
Neizskalojams kondicionieris, kas acumirklī stiprina un pabaro sausus matus, padarot tos viegli ķemmējamus. Sastāvā esošās sastāvdaļas savalda nepaklausīgus un spurainus matus, sniedz mirdzumu, uzlabo matu galu stāvokli, kā arī aizsargā pret karstumu. Ar lielisku sastāvu, bez sulfātiem, parabēniem, ftalātiem, minerāleļļām un citām nevajadzīgām piedevām. Foršs līdzeklis matu papildus kopšanai ikdienā!

Lakme K.Stayle Cool Top Ten balzams matu kopšanai 10 vienā (150ml, 16.30 Eur, www.4hair.lv)
Neizskalojams balzams matiem, bagātināts ar zīda kompleksu un svaigu, elegantu ziedu aromātu. Aktīvās sastāvdaļas: Velsil: aizsargā un mīkstina matus;. Covapearl: pērļu mirdzums un briljanta spīdums; Styleze: patentēts daudzfunkcionāls polimērs, kas novēršs spurošanos, tam piemīts mitrumizturība un termoaizsardzība. Zīda kompleks: mitrina un atšķetina matus. Grape Seed™ Antioxidant Complex: vīnogu kauliņu antioksidanta komplekss – neitralizē brīvos radikāļus. Silikona kompleks: atjauno šķeltos mata galus. UV filtrs. Pamatīgs līdzzeklis, kas nodrošina visu nepieciešamo matiem. Pēc lietošanas mati kļūst īpaši mirdzoši, mīksti un vijīgi – skaisti!



Matu eļļas un serumi



AUSSIE Reconstructor eļļa matiem (100ml, 7.99 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Atjaunojoša eļļa matiem ar makadamijas riekstu, saulespuķu un kokosriekstu eļļām. Lietojama veirākos veidos – gan kā intensīva maska PIRMS matu mazgāšanas (20 minūtes pirms vai pat ieklājama un nakti), gan kā papildus kopjošs līdzeklis PĒC mazgāšanas kā mitros, tā sausos matos. Pārsteidz ar izteikti vieglu un patīkamu tekstūru! Kā maska darbojas perfekti – labi baro un mitrina matus. Kā līdzeklis pēc mazgāšanas – viegls un aši iesūcas, nepadara matus smagus, nogludina, atjauno un piešķir mirdzumu!

BIOSILK Silk Therapy with Coconut oil Leave-in Treatment zīda eļļa matiem un ādai (67ml, 16.39 Eur, veikalos Douglas un Drogas)
Viegla zīda eļļa matiem un ādai. Ideāla, lai kontrolētu nepakļāvīgus matus, lai mazinātu elektrizēšanos. Novērš sašķeltu matu galu veidošanos. Tā izcili nogludina un piešķir spīdumu. Mitrina, baro. Starp citu, lietojama arī ādai – atjauno sausu ādu, padara to atkal gludu, mīkstu un maigu, piešķir skaistu mirdzumu. Būs labs papildinājums matu kopšanas rutīnai rudenī un ziemā, kad mati izteiktāk spurojas, elektrizējas un neklausa!

Lakme TEKNIA Full Defense Serum serums (100ml, 15.00 Eur, www.4hair.lv)
Eļļas serums matiem, tik viegls, ka var aizmirsties, ka tā ir eļļa! Atjauno un mīkstina matus, pasargā no piesārņojuma, UV stariem. Piešķir mirdzumu un gludumu, padara krāsu noturīgāku, liek tai labāk izskatīties. Pasargā matus arī no zilās gaismas! Tas šķita interesanti, šādu matu kopšanas produktu vēl nav daudz. Lietojot šo serumu, mati gan jūtas, gan izskatās ļoti labi. Pluss par palielo tilpumu, jo produktu vajag visai maz, pietiek labam laikam!

Emmebi Italia Argania Hair-Lifting serums (50ml, 18.00 Eur, Salonā Tērbatas 28, Rīgā)
Progresīvs matu kopšanas līdzeklis ar “memory effect”! Eļļas veida izsmidzināms serums, kas pilnībā iesūcas matos, vispār nav eļļains un darbojas vēl neierastāk – tas padara matus kuplākus, novērš spurošanos, turklāt ar efekta noturību līdz pat 2(!) mazgāšanas reizēm! Tas arī paātrina matu izžāvēšanas un ieveidošanas laiku, palīdz saglabāt matu sakārtojumu. Piešķir mirdzumu un padara matus piepildītākus, dzīvīgākus. Lietojams pēc matu mazgāšanas – vēl mitros matos, kā arī – pašos galiņos jau sausiem matiem.


Īpašie līdzekļi matu kopšanai



Placenta Vitae Losjons/ampulas ar placentas ekstraktu matu izkrišanas novēršanai (12x10ml, 8.99 Eur, www.veravita.lv)
Īpašs līdzeklis matu papildus kopšanai ar Placentas ekstraktu, kas sniedz atjaunojošu iedarbību, stiprina matu saknes, kondicionē matus. Paredzētas visiem matu tipiem – īpaši trauslu, novājinātu matu atjaunošanai un matiem, kuriem ir tendence lūzt un izkrist. Ja ir runa par pastiprinātu matu izkrišanu, tad no matu kopšanas līdzekļiem iedarbīgākās būs tieši ampulas – tas ir pārbaudīts! Iesakām tās lietot kursa veidā, tīros, izmazgātos matos, apvienojot ar galvas ādas pašmasāžu. Jāstimulē asinsrite, lai placentas ekstrakts nonāk tur, kur nepieciešams – matu saknītēs! Lieliski der arī masāžas rīki, kas paredzēti galvas ādai! Visa sāls slēpjas REGULARITĀTĒ – neslinko un lieto šīs ampulas 2-3x nedēļā (var pat – katru otro matu mazgāšanas reizi, ja mazgā katru dienu) un zini – rezultāti neizpaliks! Pēc izieta kursa, mati kļūst izteikti dzīvīgāki un pastiprinātā izkrišana samazinās!

Pharmaceris Intensīvs matu augšanu stimulējošs līdzeklis H-STIMUFORTEN (150ml, ~20 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Līdzeklis ar unikālu izejvielu kompleksu, kas paredzēts, lai palīdzētu novērst pastiprinātu matu zudumu un stimulētu jaunu matu augšanu. Komplekss iedarbojas uz mata sīpolu, uzlabo mikrocirkulāciju un šūnu apgādi ar skābekli, palēlinot matu novecošanās procesus, kā arī stimulē to dabisko augšanu un pagarina to dzīves ilgumu. Līdzeklis stiprina matus, nogludina tos un piešķir, palielina apjomu, ilgtermiņā palīdz tikt pie skaistiem, gariem, veselīgiem matiem. Ar formulu, kas darbojas 24 h! Aktīvās sastāvdaļas – dabiskais augšanas faktors un kofeīns. Ērts lietošanā. Tas iepildīts pudelītē ar pumpīti un perfektu uzgali, ar kura palīdzību serumu viegli ieklāt matos vienmērīgi un tur, kur nepieciešams – uz galvas ādas. Tam ir samērā neitrāls, viegls aromāts. Un trešais lielais pluss - šis līdzeklis nav eļļains, taukains, tas nepadara matus netīrus, smagus, nesalipina tos. Tas iesūcas galvas ādā un kļūst nemanāms!

Beauty Jar BRAIN STORM attīrošs skrubis galvas ādai (100g, 2.86 Eur, veikalos Siberika un www.biotude.lv)
Vēlies apjomīgus un kuplus matus, bet nevari saprast, kādēļ tie mūždien ir kā pie galvas pielipuši? Vai esi mēģinājusi MATU SKRUBI? Tad nu lūk – ir laiks! Šis Beauty Jar skrubis galvas ādai atbrīvos tevi no sviedriem, netīrumiem un visa pārējā, kas sakrājas arī uz galvas ādas. Ar ingvera pūderi, mandeļu eļļu, bambusa un mandeļu granulām, šis skrubis maigi, bet efektīvi atbrīvos no visa, kas lieks, kā arī nodrošinās vieglu, bet patīkamu galvas ādas masāžu. Atsvaidzina, enerģizē un padara matus neticami tīrus. Fantastiska sajūta un rezultāts!

Philip Kingsley Elasticizer līdzeklis lietošanai PIRMS matu mazgāšanas (150ml, 39.99Eur, u/v Stockmann un veikalā NEROLI, Rīgā, Blaumaņa 3)
Intensīvas iedarbības super-kondicionējošs līdzeklis lietošanai pirms matu mazgāšanas! Atjauno elastību, piedod mirdzumu un atjauno veselīgu izskatu. Lieto ieklājot mitros matos 10-20 minūtes pirms matu mazgāšanas (bet var arī uz nakti). Pēcāk mazgā kā parasti. Vispār šis ir viens no Philip Kingsley pašiem zināmākajiem un godalgotākajiem matu kopšanas produktiem. Runā, ka visi, kas to izmēģina, burtiski iemīlās! Mati paliek izcili gludi, elastīgi, ķemmējas perfekti un ir pilnībā brīvi no pūkošanās, pat mitrā laikā. Arī neķeras un neveļas. Burvīgs atklājums, sevišķi garu matu īpašniecēm!

LADOR Perfect Hair Fill-up ampula matu atjaunošanai (3.49 Eur/1gab., 13ml, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Filleris ļoti bojātu matu pilnīgai atjaunošanai. Ideāli piemērots sausu, bojātu matu rekonstrukcijai pēc krāsošanas, ilgviļņiem vai stipriem bojājumiem, ko izraisa matu žāvētāja agresīva iedarbība. Vienreizēja fillera izmantošana aizstāj vairākus salona apmeklējumus. Fillera pildviela dziļi iekļūst katrā matā, izlīdzinot matu zvīņas un maskējot defektus. Izmantojot filleru 20 nedēļas (1 filleris nedēļā), ir iespējams pilnībā atjaunot pat ļoti stipri bojātus matus. Mati uz ilgu laiku saglabā gluduma un mitrināšanas efektu. Tas tiešām darbojas kā filleris – PIEPILDA matus, atjauno to vitalitāti un dzīvīgumu. Pēc lietošanas mati kļūst kupli, vijīgi, neticami mīksti un perfekti gludi visā to garumā. Pēc pirmās lietošanas reizes pat neticas, ka tāds rezultāts!


Veidojošie produkti matiem



AUSSIE Wash + Blow Boost Me Up sausais šampūns (180ml, 6.99 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Sausais šampūns smalkiem matiem bez apjoma ar Austrālijas jojoba sēklu ekstraktu. Piešķir apjomu, attīra matu saknes no liekā sebuma, atjauno tīru matu izskatu un sajūtu. Neatstāj baltas nogulsnes, ar patīkamu aromātu. Jūtams kopjošais efekts - mati nepaliek kā salmi.

L'Oreal Stylista The Sleek Hair Styling serums matu gludumam (200ml, 8.39 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Super-serums, ja gribi perfekti gludus matus. Vislabāk darbosies, lietots kopā ar matu taisnotāju! Ar asai ogu ekstraktu īpašam matu gludumam un termoaizsardzību. Bez silikona. Ar 24 h pretspurošanās kontroli un karstuma aizsardzību līdz pat 230°C! Mati kļūst gludi un mirdzoši. Serumu var lietot gan mitros matos pēc mazgāšanas un tad veidot tos, kā parasti, vai sausos matos – ja nepieciešams tos nogludināt.

PANTENE PRO-V Dual Speay micelārais ūdens matiem (150ml, 3.79 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Micelārais ūdens matiem? Jā, ir arī tāds, un piedevām – dikti labs! Divu fāžu formula sajaucas gaisīgā apvienojumā, kas atsvaidzina matus, aizsargā tos, mitrina un pabaro. Perfekts līdzeklis, kad vajag ātri atsvaidzināt matu izskatu, piemēram, lai novērstu spurošanos, sausumu, atsvaidzinātu lokas u.tml. Ideāls, lai ņemtu līdzi jebkur!

Love Beauty and Planet Citrus & Camellia kuplinošs sausais šampūns (245ml, 11.99 Eur/katrs, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Kuplinošais sausais šampūns būs ideāls, lai atsvaidzinātu frizūru, piešķirtu kuplumu! Jauks aromāts, ērts lietošanā! Patīkams rezultāts - mati nav smagi, bet ir atsvaidzināti un labi izskatās! Tāds jauks variants, kad ātri jābūt “uz strīpas”, piemēram, pēc darba dienas, gatavojoties vakara ballītei!

Dabba Cosmetics Baltic Sea Spray sāls sprejs (100ml, 14.90 Eur, www.dabbacosmetics.com)
Burvīgs sāls sprejs matiem, kas rada vasarīgu beach waves efektu. Aromātā var iemīlēties, jo tas reāli smaržo pēc Baltijas jūras, pēc priežu kāpām. Līdzeklis piešķir jauku kuplumu, bet nepadara matus sausus, kā salmus, kā tas bieži ir ar sāls sprejiem. Tas vairāk sniedz tekstūru un padara matus jūtamākus!

BIOSILK Hot Thermal Protectant Mist līdzeklis matu termoaizsardzībai (237ml, 19.79 Eur, veikalos Douglas un Drogas)
Piesātināts ar zīda proteīniem, šis termolīdzeklis līdzekis rada neredzamu slāni uz matiem, kas ideāli aizsargā no veidošanas ierīču nelabvēlīgās ietekmes. Forši, ka tas ir kā smalka migliņa, līdz ar to klājas uz matiem vienmērīgi. Papildus tas stiprina un mitrina matus. Labs, ļoti labs. Un, ja ņem vērā, ka vienam labam termolīdzeklim matiem jābūt jebkuras dāmas vannas istabā, tad sakām – šis noteikti varētu būt tas!


Izvērstākas un detalizētākas atsauksmes par produktiem meklē mūsu blogos – Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty – pēc atslēgas vārdiem/ar “meklētāja” palīdzību!


Lasi arī – Blogeri iesaka – LABĀKĀS kosmētikas TOPS 2018!

2 komentāri:

  1. Paldies par vērtīgu informāciju. Un forši ka klāt ir arī cenas un vieta kur iegādāties,tas ļoti atvieglo dzīvi��

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru