12 decembris, 2018

Blogeri iesaka - LABĀKĀS kosmētikas TOPS 2018

Visa aizvadītā gada garumā kopā ar bloga Narrative Of Beauty veidotāju Kristu esam izmēģinājušas daudz un dažādus kopjošās un dekoratīvās kosmētikas produktus. Tie bijuši ļoti atšķirīgi - gan pavisam neitrāli, gan tādi, ar kuriem īsti nebija “pa ceļam”, gan tādi, kas patiesi pārsteiguši, iepatikušies un ir uz palikšanu mūsu vannas istabu plauktiņos.

Arī mūsu sekotājas bieži uzdod jautājumus - ko mēs iesakām? Kas ir tāds, ko TIEŠĀM vērts izmēģināt? Un tādēļ arī tapa šis TOPS - tajā dalāmies TIKAI ar pašu LABĀKO!




2018. GADA LABĀKĀ KOPJOŠĀ KOSMĒTIKA SEJAI

Kas ir galvenais sejas ādas kopšanā? Pamatu pamati nav atcelti - tā ir ādas attīrīšana ikdienā + dziļāka attīrīšana pāris reizes nedēļā. Tonizēšana un mitrināšana, izvēloties dienai un naktij piemērotus produktus. Kā arī - acu zonas kopšana, jo te āda ir visplānākā un gribam vai nē - novecošanās pazīmes parādās visātrāk. Un mēs uzskatām - vērts ir ielūkoties arī īpašākos līdzekļos, kas nav obligāti, bet ļauj sasniegt un uzturēt foršu rezultātu ātrāk un vieglāk - tās ir sejas maskas un serumi. Ak jā - vēl arī lūpas! Jo skaistas lūpas taču ir sievietes vizītkarte! Kas tad ir tas, kas mūs uzrunājis ŠOGAD?



Attīrošie līdzekļi ikdienai


Līga Nature SPA Attīrošas sejas putas ar Damaskas rozes eļļu (190ml, 14.20€)
Šajās putās ir apvienots viss - lieliska putu konsistence, dabisks, maigs rožu aromāts un pārliecinoša iedarbība. Putas perfekti noņem gan netīrumus, gan make up, nekož acīs, nesausina ādu. Gluži pretēji – tā kļūst mitrināta, līdzsvarota, nomierināta.

BABĒ Nomierinošs Micelārais gels/Soothing Micellar Gel (245ml, 12,36€)
Micelārais gels, kas derēs jebkuram ādas tipam, stāvoklim, arī izteikti jutīgai ādai. Sastāvā - kopjošais glicerīns, betaīns un lakricas ekstrakts, savukārt attīrošo funkciju veic saudzīgās micellas. Papildus lieliskajām attīrošajām īpašībām, gels ādu arī nomierina, mazina iekaisuma procesus, mitrina. Tā kļūst tīra, svaiga, gluda.

The Body Shop Oils Of Life™ intensīvi atjaunojoša attīroša želeja sejai (100ml, 18.90€)
Oil-to-milk attīrošie līdzekļi šogad ir modē un šis - viens no labākajiem! Želeja darbojas nevainojami – tai ir lieliska tekstūra, delikāts aromāts. Sastāvā trīs sēklu eļļas, kas pazīstamas ar savām ādu atjaunojošām īpašībām – melno ķimeņu eļļa no Ēģiptes, kamēliju sēklu eļļa no Ķīnas un mežrozīšu sēklu eļļa no Čīles. Āda tiek attīrīta un pabarota, bez sausuma, savilkuma sajūtas, kļūst maiga, gluda un starojoša.

Bioderma Sensibio H2O micelārais ūdens (250ml, 11,96€)
Šo šķiet var dēvēt jau par leģendāru produktu. Micelārais ūdens visiem ādas tipiem, tai skaitā jutīgai ādai. Noņem dekoratīvo kosmētiku, netīrumus, mitrina un nomierina ādu. Rezultāts - tīra, svaiga āda, kas jūtas labi, izskatās nevainojami, ir līdzsvarota un ar dzīvi apmierināta.




Skrubji un pīlingi


Laboratoires FILORGA Scrub & Mask sejas skrubis/maska (55ml, 48,40€)
Absolūti unikāls skrubj-veida līdzeklis/maska sejas ādai. Saskaroties ar gaisu, tā uz ādas nekavējoties uzputojas, veidojot sīkus burbulīšus. Atstāj iedarboties, tad noskrubē ādu un noskalo. Tā kļūst tīra, tekstūra uzlabojas, tonis izlīdzinās. Maska to piesātina ar skābekli, dziļi mitrina, atjauno veselīgu izskatu. Bagātināta ar hialuronskābi un īpašo Laboratoires FILORGA NCTF® kompleksu.

Institut Esthederm OSMOCLEAN Gentle Deep Pore Cleanser/Maigs poru dziļās attīrīšanas līdzeklis (75ml, 29,43€)
Īsumā - patīkams aromāts, ērta, interesanta un pat aizraujoša lietošana un, protams - burvīgs sniegtais rezultāts! Dziļi attīra poras, samazina ādas taukainību, melno punktu veidošanos. Maigs, nekairina un nesavelk ādu. Piemērots visiem ādas tipiem. Lietojot ilgtermiņā būtiski uzlabo ādas kvalitāti, izskatu.

Annemarie Borlind Enzīmu pīlinga pūderis (30g, 19.90€)
Pilnīgi ne-abrazīvs, bet pārsteidzoši efektīvs pīlings-pūderis, kas tiek aktivizēts, sajaucot ar ūdeni, tieši pirms lietošanas. Sastāvā esošie dabīgie enzīmi attīra ādu un aktivizē šūnu atjaunošanos, organiskā alveja bagātina ādu ar aminoskābēm, vitamīniem un minerālvielām. Jūtams rezultāts jau pēc pirmās lietošanas reizes - izlīdzinās gan ādas tekstūra, gan tonis, atjaunojas dabiskais mirdzums, veselīgs izskats.



Maskas


ANTIPODES® HALO dūņu maska sejas ādas toņa uzlabošanai (75ml, 36.90€)
Sejas maska, kas sniedz tūlītēju un ļoti acīmredzamu rezultātu! Āda kļūst gaišāka, dzidrāka, tonis izteikti vienmerīgāks. Burvīgs attīrošais rezultāts - netīrumi no porām tiek burtiski izvilkti, ādas taukainums stabilizējas, tiek piešķirts matēts izskats. Ilgtermiņā - pigmentācijas plankumi samazinās, ādas tonis un tekstūra uzlabojas. Sastāvā Jaunzēlandes vulkāniskajās dūņas, Vinanza® Grape & Kiwi antioksidanti un peoniju ekstrakts, kā arī hohobas esteri.

ELEMIS Peptide⁴ Thousand Flower maska (52 EUR)
Atsvaidzinoša sejas maska, kas izgaismo, izlīdzina un atjauno sagurušu, spēkus zaudējušu sejas ādu. Neparasta, samtaina tekstūra, patīkams aromāts. Sastāvā ziemeļvalstu kūdra, kas bagāta ar dažādiem minerāliem, vitamīniem un antioksidantiem, pļavu ziedu komplekss un Brazīlijas melnie māli. Maska attīra, sašaurina poras, matē ādu, tajā pašā laikā atgriež dzīvīgumu, piepilda ar enerģiju, atjauno. Uzlabojas tvirtums, izlīdzinās smalkās krunciņas, uzlabojas tonis.

MOSSA Glow Coctail Hydro mitrinoša maska sejai (60ml, 15.95€)
Mitrinoša un izgaismojoša maska, kas sniedz vieglu pīlingu + dziļu mitrināšanu. Ļoti maiga un viegla želejveida tekstūra ar neskaitāmiem sīkiem mirdzumiņiem iekšā un sulīgu cidoniju aromātu. Sastāvā ir aļģu ekstrakts, vērtīgie vitamīni un augļskābes no Ziemeļu lācenes un cidonijas, kā arī hialuronskābe. Maska ādu atsvaidzina, dziļi mitrina un jūtami piepilda, padara to maigu un starojošu, bet sejas toni - vienmērīgāku un veselīgāku. Ideāla pirms pasākumiem, kad ātri jābūt uz strīpas un jāizskatās uz visiem 100!

Bio2You Detox attīroša aktivētas kokogles sejas maska (75ml, 14.99€)
Aktivētas kokogles izmantošana kosmētikā - šī gada hits! Maska pārliecinoši attīra ādu, nesausinot to. Āda kļūst tīrāka un vienmērīgāka gan pēc tekstūras, gan toņa. Tiek samazināta taukošanās, āda uzmirdz. Īpaši vērtīgs sastāvs - aktivētā kokogle, kaolīns (baltais māls), saldo mandeļu eļļa, šī sviests, kakao sviests, avokado eļļa, pantenols, alvejas ekstrakts, hialuronskābe un, protams, arī smiltsērkšķu eļļa!



Tonizējošie/izsmidzināmie līdzekļi


Laboratoires FILORGA Oxygen-Peel losjons (150ml, 34)
Inovatīvs produkts, kas sniedz ātru, redzamu rezultātu. Toniks ar 6(!) vērtīgām skābēm, kas darbojas kā mikropīlings sejas ādai. Patīkams svaigums un dziļi mitrināta āda pēc pirmajām lietošanas reizēm. Mazākas poras, izteikts gludums, tvirtums un vienmērīgāks tonis pēc pāris nedēļu lietošanas. Sastāvā arī hialuronskābe kopā ar īpaši izstrādāto Laboratoires FILORGA NCTF® kompleksu.

JOWAE mitrinošs, izsmidzināms ūdens (200ml, 10.45€)
Izsmidzināms ūdens sejas ādai, kas darbojas kā toniks. Ar spēcīgo antioksidantu Lumifenolu un sakuras ziedūdeni, kas mitrina, tonizē un piešķir ādai mirdzumu. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Ar burvīgu, vieglu un elegantu ziedu aromātu. Mitrinošā iedarbība ir izteikta – āda kļūst mīksta un maiga. Papildus tas ādu nomierina, noņem apsārtumu, kairinājumu. Izlīdzinās tonis, kopskats - veselīgāks un starojošāks.

DABBA aveņu lapu ziedūdens (100ml, 14,90€)
Tonizē, attīra un mitrina ādu, padarot to tvirtu un spēcīgu. Aveņu lapām piemīt viegli savelkošs efekts, tās palīdz mazināt poras un kontrolē ādas tauku dziedzeru darbību. Darbojas kā antioksidants, veicina reģenerācijas procesus ādā, padarot to gludu un maigu. Patīkams, dabisks aromāts, ērts lietošanā. Rezultāts - āda ir tīra, atsvaidzināta, tvirta. Lietojot ilgākā laika posmā - tā kļūst līdzsvarotāka, samazinās taukainība, uzlabojas tonis un izskats kopumā.

Institut Esthederm Cellular Water Mist/Celulārā ūdens izsmidzinātājs ar hialuronskābi (100ml, 19€; 200 ml, 29€)
Celulārais ūdens ir zīmola pamatu pamats. Šis - papildināts vēl ar dziļi mitrinošu hialuronskābi. Lietojams gan ikdienas ādas kopšanas rituālā tonika vietā, gan jebkurā brīdī, kad ādu gribas atsvaidzināt, mitrināt, piemēram, strādājot pie datora, pārlidojumos, sausās, piekurinātās telpās u.tml. Rezultāts - āda tiek jūtami mitrināta, atjaunojas komforta sajūta, tā tiek nomierināta, samazinās apsārtums, ja tāds bijis, tonis līdzsvarojas. Arī struktūra kļūst gludāka, līdzenāka. Jauki atsvaidzina, sniedz enerģiju.



Līdzekļi acu zonai


NAOBAY Oxygenating atjaunojošs krēms ādai ap acīm (20ml, 16.99€)
Acu krēms ar īpašu formulu, kas satur šī sviestu, mežrozītes eļļu, sezama eļļu un kanēļa ekstraktu augstā koncentrācijā. Tam ir antioksidējošas īpašības un spēja veicināt asins mikrocirkulāciju ādā. Mēs sakām - kārtīgs acu krēms. Jauka, vidēji bieza tekstūra, klājas labi, iesūcas ātri. Nekairina ādu, ļoti maigs un patīkams. Mitrina, izlīdzina smalkās krunciņas, rieviņas, padara ādu maigu un gludu. Labi cīnās arī ar pietūkumu un noguruma pazīmēm. Ilgtermiņā lietots padara ādu acu zonā svaigāku un skatienu - mirdzošāku!

Algotherm liftinga serums acu zonai (15ml, 27€)
Jo arī āda acu zonā ir pelnījusi, lai to palutina! Šis burvīgais serums no Algotherm patiks visām - tas ir īpaši vieglas, uz ādas kūstošas tekstūras, iesūcas nekavējoties. Pateicoties zeltainam perlamutra mirdzumam, tas izgaismo ādu un rada tūlītēju izlīdzinošu efektu. Ilgtermiņā lietots tas ādu jūtami nostiprina, palīdz kļūt gludākai, maigākai. Tiek atjaunota ādas struktūra, veicināts šūnu aizsardzības process. Mums ļoti patika arī tas, ka serums ir teju mūžīgs - vienā lietošanas reizē pietiek burtiski ar pāris pilēm produkta!

Annemarie Borlind spilventiņi ar hialuronskābi ādai ap acīm (6x2gab.,26.50€)
Atsvaidzinoši želej-veida spilventiņi-maska acu zonai. Tūlītēja iedarbība 10 minūšu laikā - āda acu zonā kļūsti gluda, izteikti maiga. Visas mazās rieviņas, mīmikas krunciņas ir prom. Arī maisiņi zem acīm saplok un pietūkums mazinās. Svaigāka sajūta, veselīgāks izskats. Īsts must have produkts, ja nepieciešams tūlīt būt uz strīpas un izskatīties nevainojami!

Maybelline New York Lash Sensation Boosting serums skropstām (4,5ml, 11.89€)
Garo un veselīgo skropstu noslēpums. Serums skropstām, ko var lietot vienu pašu vai zem skropstu tušas - kā kopjošu un nedaudz pagarinošu bāzi. Pirmie rezultāti pēc aptuveni 2 nedēļu lietošanas - skropstas sāk mazāk izkrist, kļūst elastīgākas, veselīgākas. Sastāvā vērtīgo aminoskābju un peptīdu maisījums, kas aizsargā skropstas un liek tām ātrāk augt. Barojošais vitamīnu komplekss mazina skropstu izkrišanu, lūšanu.


Dienas sejas krēmi


BABĒ Vitance Anti-Ox atjaunojošs un mitrinošs krēmgels (50ml, 33,40€)
Īpaši viegls, mitrinošs sejas krēms, kas uzlabo arī ādas toni. Sastāvā esošie vērtīgie antioksidanti aizsargā ādu. Burvīgs, svaigs un sulīgi-vasarīgs aromāts. Sejas krēms, kas būs Tev piemērots, ja vēlies ādu dziļi un kvalitatīvi mitrināt, aizsargāt, pabarot. Protams – aizkavēt novecošanās procesus + vēl arī piešķirt vitalitāti un veselīgu, dabisku mirdzumu!

Algotherm Algohydra Resursu emulsija/Aqua RE-Souce Emulsion (50ml, 28,30€)
Ļoti viegla, bet spēcīga emulsija/gel-krēms, kas mitrina ādu sevišķi dziļi. Atjaunojas ādas komforts un veselīgs izskats, izzūd mazās sausuma krunciņas. Uzlabojas elastība, izlīdzinās tekstūra. Nomierina ādu un palīdz tai atgūties pēc krasām temperatūru svārstībām, nelabvēlīgiem laika apstākļiem. Pēc savas konsistences emulsija būs piemērota visiem ādas tipiem - tā iesūcas nevainojami, neatstāj taukainu/lipīgu sajūtu vai izskatu. Lakoniskais iepakojums un aromāts ļauj to lietot arī stiprajam dzimumam!

DR.ORGANIC Snail Gel gels ādas kopšanai (50ml, 19.99€)
Īpaši interesants produkts! Gels ar gliemežu sekrēcijas filtrātu. Lai nemulsina, sakām uzreiz - tā gēlveida tekstūra ādai ir pat ļoti patīkama un smarža - nedaudz pēc medus! Atjauno, mitrina un nomierina ādu. Ar ievērojamu pretnovecošanās efektu. Viegls, iesūcas nekavējoties. Satur glikolskābi, kolagēnu, elastīnu, alantoīnu, vitamīnus, minerālvielas. Arī hialuronskābi un dabiskas augu eļļas. Piemērots visiem ādas tipiem, var lietot arī ķermenim un pat lūpām! Efekts ir jauks - krēms izteikti mitrina ādu, jūtama arī nomierinošā iedarbība. Āda kļūst gluda un maiga. Lietojot ilgtermiņā jauki izlīdzina mazās sausuma krunciņas, uzlabo elastību un pastiprina ādas dabīgo mirdzumu!



Nakts sejas krēmi


Beauté Pacifique Super3 Booster Atjaunojošs A-vitamīnu nakts būsteris (50ml, 70€)
Produkts-leģenda. Tā sastāvā ir trīs dažādi stabilas formas A-vitamīna esteru veidi, kas katrs citādāk stimulē kolagēna un elastīna ražošanu. Aktīvās sastāvdaļas spēj nokļūt ādas dziļākajos slāņos un īsā laikā atjaunot zudušo dermas kolagēnu struktūru, mazinot saules bojājumus un grumbas. Regulē arī tauku dziedzeru aktivitāti un mazina pūtīšu veidošanos. Dara visu - nomierina, līdzsvaro ādu. Izlīdzina tekstūru, uzlabo tvirtumu, elastību, toni. Ja meklē ko tādu, kas patiesi pārsteigs - šis jāizmēģina!

Annemarie Borlind System Hydro rehidrējošs nakts krēms (50ml, 36.85€)
Nakts krēms, kas īpaši iedarbojas uz ādas mitruma līmeņa atjaunošanu. Mitrina, pabaro un atjauno ādu. Ar augu hialuronskābi, papirusa cilmes šūnām, vērtīgām augu eļļām un alveju. Rezultāts ir burvīgs - āda tiek izlīdzināta, sausuma krunciņas izzūd. Uzlabojas tvirtums un atjaunojas veselīgs ādas tonis. No rīta uz rītu spoguļattēls rāda arvien jaukāku bildi!

Algotherm Algomask BB nakts maska/BB Night Mask (50ml, 21,09€)
Burvīga mitrinoša nakts maska, kas savu darbiņu veic ļoooti pārliecinoši. Maiga, gēl-krēma tekstūra, viegli klājas un jauki iesūcas ādā. Āda jau uzreiz jūtas komfortā, bet no rīta pamostoties ir maiga un mīksta kā zīdainim! Maska uzlabo ādas mitruma līmeni, palīdz novērst kairinājumu, apsārtumu, atjauno komforta sajūtu. Uzlabo arī ādas toni un izlīdzina tekstūru.



Atjaunojoši un mitrinoši serumi



ANTIPODES® HOSANNA ādas tvirtumu atjaunojošs serums (30ml, 42.80€)
Īpaši vieglas konsistences serums, kas zibenīgi iesūcas ādā, derēs visiem ādas tipiem. Ar Vinanza® Grape antioksidantiem,Waiwera® artēziskā urbuma ūdeni un melnās kokpapardes ekstraktu. Zinātniski pierādīts: uzlabo I tipa kolagēna izstrādi cilvēka fibroblasta šūnās pat par 72%! Pirmais iespaids, sākot lietot - āda kļūst maigāka, gludāka. Pēc mēneša lietošanas - āda kļuvusi elastīgāka, reljefs vienmērīgāks, līdzenāks, kopskats - veselīgāks, tvirtāks.

Beauté Pacifique Defy Damage A-vitamīnu dienas serums (40ml, 70€)
Spēcīgas iedarbības serums, kas strādā gan uz ādas atjaunošanu, izlīdzināšanu, novecošanās pazīmju samazināšanu, gan arī saules bojājumu dzēšanu. Papildus - palīdz novērst ādas apsārtumu. Pabiezas konsistences, bet uz ādas izkūst, iesūcas un padara to maigu, gludu. Ilgtermiņā lietojot ļoti labi atjauno ādu, izlīdzina, padara to vienmērīgāku un viennozīmīgi - skaistāku!



Ādas toni izlīdzinoši serumi



JOWAE Youth ādas toni koriģējošs serums (30ml, 31.26€)
Serums sejas ādai ar antioksidantu Lumifenolu un balto tēju, darbojas kā jaunības un mirdzuma eliksīrs, bagāts ar antioksidantiem un C vitamīnu. Sastāvā ir E vitamīna un B3 vitamīnu komplekss. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Patīkama, viegla tekstūra, ātri iesūcas ādā, elegants aromāts. Āda tiek tūlītēji mitrināta, atjaunojas komforts, maigums, serums to palīdz arī nomierināt. Lietojot ilgākā laika periodā - izlīdzinās ādas tonis, pigmentācijas plankumiņi atkāpjas, āda kļūst vienmērīgāka.

Douglas Naturals Radiance Boosting Serum/Enerģizējošs serums sejai (30ml, 19.99€)
Svaigs kā toniks, mitrinošs kā serums un barojošs kā krēms, lai uzmundrinātu ādu ar atjaunojošu enerģiju. Sastāvā - moringas sēklu ekstrakts, aloe vera (mitrinošas, antioksidējošas, atvēsinošas un nomierinošas īpašības) un tara sveķi (mīkstinošas īpašības). Ideāls stresa nomāktai, nespodrai un sagurušai sejas ādai. Nekavējoties iesūcas ādā, atsvaidzina, mitrina un pamodina. Jau pāris dienas palietojot, āda kļūst veselīgāka un vienmērīgāka, izskatās atpūtusies un skaistāka.

MOSSA Glow Coctail Anti-Pigment izgaismojošs serums sejai (25ml, 11.99€)
Mitrinošs un izgaismojošs serums ar tūlītēju efektu. Izstrādāts ar C vitamīnu bagātajām Ziemeļu lācenēm un cidonijām, šis izgaismojošais un pigmentāciju mazinošais serums padara ādu mirdzošu un samtaini maigu. Seruma vieglā tekstūra un maigais mirdzums sniedz tūlītēju svaiguma sajūtu un izlīdzina ādas toni. Savukārt seruma aromāts apbur ar tikko plūktu cidoniju smaržu. Ilgtermiņā lietots tas jauki izlīdzina ādas toni, samazina pigmentācijas plankumus, padara sejas toni veselīgāku.



Serumi-eļļas



Līga Nature SPA Serums sejai ar tomātu sēklu eļļu un Omega 3,6,9 (30ml, 15.50€)
Spēcīgs eļļas serums, ideāls lietošanai kūres veidā. Piemērots visiem ādas tipiem, bet īpaši novecošanās pazīmju profilaksei, sausai, dehidrētai, UV staru bojātai, kā arī tonusu zaudējušai, pelēkai, “nogurušai” ādai ar paplašinātām porām. Tomātu sēklu eļļa ir spēcīgs antioksidants, kas bagāts ar minerālvielām, steroliem, likopēnu, F un E vitamīniem, minerālvielām- magniju, cinku, dzelzi, kāliju. Rezultāts iepriecina – eļļas labos darbus var sajust ātri, apmēram pēc nedēļas lietošanas! Uzlabojas ādas tonis, atjaunojas veselīgs un dzīvespriecīgs izskats. Jā, šķiet, ka nogurums ādā samazinās, arī tekstūra izlīdzinās.

Annemarie Borlind 2 fāžu līdzeklis sejai ar hialuronskābi (50ml, 21.80€)
Eļļas serums, kas lietošanā tāds absolūti nešķiet! Sajaucot abas fāzes, tiek iegūts ļoti viegls, bet ādu dziļi mitrinošs līdzeklis, kas nepadarīs to spīdīgu vai taukainu. Aktīvās vielas - sarkanās aļģes un hiāluronskābe. Sarkanās aļģes stimulē dabīgās hiāluronskābes izstrādi ādā, efektīvi un ilgstoši to piepildot ar mitrumu. Kombinācijā ar alveju un dziļavota ūdeni, augu izcelsmes hiāluronskābe (iegūta no sniega sēnes), intensīvi mitrina un piepilda ādu. Āda tiek izlīdzināta – to var redzēt un just jau pēc pirmajām lietošanas reizēm. Mazās, smalkās sausuma rieviņas izzūd. Pēc vairāku nedēļu lietošanas šķiet, ka āda kļuvusi piepildītāka, elastīgāka, tvirtāka. It kā dzīvīgāka, uzlabojies tonis.



Līdzekļi lūpām



Blistex Ultra Moisturizing Bliss Flip lūpu balzams (7g, 5.88€)
Īpaši mitrinošs lūpu balzams ar šī sviesta un kondicionieru maisījumu, melleņu-persiku garšu un aromātu. Burvīga krēmveida tekstūra + mitrinošās īpašības padara lūpas veselīgas un tvirtas. Rezultāts - lūpas kļūst mīkstas, maigas un gludas. Tiek novērsts sausums, lūpu ādas plaisāšana, lobīšanās. Papildus pluss - lielais, izdevīgais un super-ērtais iepakojums!

Bioderma Atoderm lūpu balzams (15ml, 7.81€)
Absolūts rudens un ziemas must have līdzeklis visām izteikti sausu un jutīgu lūpu īpašniecēm, kas pirmos aukstuma nedarbus uz lūpām sajūt nekavējoties. Ar avokado eļļu, šī sviestu. Tas dziļi mitrina lūpas, baro, aizsargā, atjauno elastību un veselīgu izskatu. Hipoalerģisks, bez smaržvielām un parabēniem. Iepakots ērtā tūbiņā, uzklājams kā lūpu krēms.

Blistex Lip Relief Cream lūpu krēms (6g, 2.81€)
Blistex Lip Relief Cream ir unikālas konsistences lūpu krēms, kas satur dziļi absorbējošas mitrinošas vielas ar ilgstošu iedarbību. Tas nomierina un mitrina lūpas, aizsargā sausas, sasprēgājušas un saulē apdedzinātas lūpas, sniedz tām svaiguma sajūtu. Lūpu krēms mazina aukstumpumpu izraisītās sāpes un dziedē lūpās radušās plaisiņas, satur SPF 10. Šis lūpu krēms ir īsts brīnums, ideāls īpaši jūtīgām, sprēgājošām un cimperlīgām lūpām, pie tam derēs kā vasarā tā ziemā.



2018. GADA LABĀKĀ KOPJOŠĀ KOSMĒTIKA ĶERMENIM

Ādas attīrīšana ikdienā, dziļāka attīrīšana pāris reizes nedēļā + regulāra mitrināšana - tās ir lietas, kas ļauj uzturēt ķermeņa ādu tonusā, lai tā būtu skaista un starojoša. Papildus aplūkojām arī dažus īpašākus produktus, kas mūs uzrunājuši un šķitušu ļoti noderīgi! Te tie visi ir!



Līdzekļi ikdienas dušas rituālam


STENDERS Atspirdzinoša dušas želeja (250ml, 8.40€)
Ideāla ikdienas dušas želeja ķermenim un prātam! Ar 7 dažādām atspirdzinoši uzmundrinošām ēteriskajām eļļām tā burtiski pamodina un sagatavo dienai. Sastāvā - piparmētru, krūzmētru, greipfrūtu, citronu, citronzāles, saldo un rūgto apelsīnu ēteriskās eļļas, kā arī mentola kristāli svaigumam! Papildus - tai ir nevainojama konsistence, tā maigi attīra un vienlaikus mitrina ādu. Padara to maigu un gludu, bez sausuma vai savilkuma sajūtas.

BABĒ Eļļas ziepes/Oil Soap (500ml, 23,08€)
Kad āda prasa ko īpašāku. Šīs eļļas ziepes ir paredzētas sausas, iekaisušas un atopiskas ādas ikdienas kopšanai, bet lieliski der arī normālai ādai. Sastāvā - vairāk kā 40% mīkstinošu eļļu, ziepes satur Omega 3, 6 un 9 taukskābes, kā arī vitamīnu F, kas palīdz atjaunot ādas mitruma līmeni. Mums šķita - labākā dušas eļļa, ko esam mēģinājušas! Tās teicami attīra ādu, vienlaikus mīkstina, pabaro, nomierina un intensīvi kopj to. Maigs aromāts + burvīgas, stingras putas!

DOVE Micelārās dušas želejas - Sensitive skin dušas želeja un Anti-stress dušas želeja (250ml, 3.09€/ 500ml, 5.09€)
Inovatīvi produkti - micelārās dušas želejas. Galvenais atšķirīgais - tās piemērotas pat visjutīgākajām ādām. Jo micellas, kas ir šo produktu pamatā, sastāv no ūdens un piesaista taukvielas, spēj attīrīt ādu maigi, neberžot, nekairinot, saudzējot to. Abas vienlīdz jaukas - maigi attīra ādu, nekairina, nesausina. Sajūta, it kā mazgātos ar mitrinošu krēmu. Āda paliek maiga un ļoti gluda, tāda, ka prieks pieskarties!



Ķermeņa skrubji



STENDERS Detox ķermeņa skrubis (230g, 13.40€)
Ādas tekstūru uzlabojošs ķermeņa skrubis ar 5 ēteriskajām eļļām – dārza piparmētru, citronu, bergamotes, saldā un rūgtā apelsīna – ādas tvirtuma nostiprināšanai, glicerīnu un nīma koka ekstraktu papildu mitrinošai un atjaunojošai iedarbībai. Tam piemīt viss - burvīgs, svaigs aromāts, pietikoša abrazivitātes pakāpe, jauka tekstūra + nav problēmu ar noskalošanu! Tas ideāli attīra ādu, uzlabo tās izskatu - āda paliek gan gludāka, gan smukāka toņa ziņā. Labs sabiedrotais problēmzonu uzturēšanai “kārtībā”. Pievienotā vērtībā - skrubis ideāli palīdz arī cīņā ar ieaugušiem matiņiem!

URTEKRAM ķermeņa skrubis ar lavandu un probiotiķiem (150ml, 6.80€)
Šis ķermeņa skrubis iedarbojas ļoti maigi, taču efektīvi. Patiks visām, kurām abrazīvāki produkti pie sirds neiet. Pievienotās lactobacillus baktērijas atgriež dabīgo ādas mitruma līmeni. Lavandas aromāts ļauj baudīt mirkli. Ekalipts, rozmarīns un kumelīte remdē jutīgu ādu. Kā eksfoliants šajā skrubī pievienotas hohoba vaska pērlītes. Skrubim ir patīkama gel-veida tekstūra. Pēc tā lietošanas āda kļūst izteikti maiga un samtaina, pārklāta ar vieglu lavandas aromātu. Nav sausa, savilkta.

SKRUB Auzu kafijas skrubis (230g, 18€)
Sausais kafijas skrubis ar pievienotām eļļām un vitamīniem. Kafijā esošais kofeīns ir dabiska un aktīva viela, kas veicina šķidruma izvadi no audiem, mazina tūsku, darbojas kā antioksidants, uzlabo asins mikrocirkulāciju, mazina ādas novecošanas procesus, mazina celulītu un iedarbojas arī kā slaidinošs līdzeklis. Eļļas un vitamīni pabaro, mitrina un aizsargā ādu. Efekts - fantastisks! Āda tiek maigi, bet pamatīgi nopulēta, ļaujot skrubim iedarboties ilgāk (līdz 15 minūtēm), tā tiek uzmundrināta, mazinās tūska, uzlabojas asins mikrocirkulācija. Rezultāts ir ļoti, ļoti zīdaina un maiga, atjaunota āda ar uzlabotu tvirtumu un tekstūru!.


Mitrinošie līdzekļi ķermeņa ādas kopšanai ikdienā



The Body Shop ķermeņa jogurts (200ml, 14.50€)
Ķermeņa jogurti ir šī gada The Body Shop jaunums. Un tajos var iemīlēties! Ar ļoti vieglu konsistenci, klājas uz ādas nevainojami, iesūcas acumirklī. Tajā paša laikā - perfekti mitrina, nogludina un mīkstina ādu! Bagātināti ar banānu biezeni un ekoloģisku mandeļu pienu, satur biofermentētu hialuronskābi – lai mitrinātu un atveldzētu pat ļoti sausu ādu. Papildināti ar augu izcelsmes glicerīnu – tas palīdz noturēt nepieciešamo mitruma līmeni ādas virsējā slānī, padarot to gludu un labi mitrinātu. Un aromāti… tajos var pazust. Mūsu favorīts - sulīgais MANGO!

GMT Beauty INTENSIVE FIRMING CREAM/krēms ķermeņa ādas tvirtumam (100ml, 30€)
Ķermeņa formu modelējošs un ādas elastību atjaunojošs krēms. Īpaši atlasītās un sabalansētās dabas sastāvdaļas atjauno saistaudu vitalitāti, padarot ādu mirdzošu un tvirtu. Mums patika, jo tas ir dziļi mitrinošs un tvirtumu uzlabojošs ķermeņa krēms ar reāli sajūtamu iedarbību! Lietojot vairāku nedēļu garumā, jūtams, kā āda paliek stingrāka, it kā savilktāka un atsperīgāka. Izlīdzinās tekstūra, tā kļūst īpaši maiga. Krēmam ir patīkama, viegla konsistence, tas labi klājas, iesūcas ādā. Ar atsvaidzinošu mentola aromātu!

Douglas Body Focus Dual-Phase Body Oil/Barojoša ķermeņa eļļa (200ml, 14.99€)
Fantastiski viegla ķermeņa eļļa, kas iesūcas ādā nekavējoties, tajā pašā laikā – dziļi un jūtami mitrinot to. Ar arganas, makadāmijas un lazdu rieksta eļļām, kas sniedz mīkstinošas, nomierinošas un barojošas īpašības. Patiks arī tām, kas nav ķermeņa eļļu fanes. Liels pluss par foršo iepakojumu ar izsmidzinātāju, kas uzklāšanu padara vēl ērtāku. Āda pēc eļļas lietošanas paliek ļoti mīksta un gluda. Ir jūtami mitrināta + šis efekts ir noturīgs. Patiesībā, ja runājam par sausu ādu, kurai ražotāji parasti piedāvā smagus un taukainus produktus, šis ir īsts atradums!

JOWAE mitrinošs, aizsargājošs balzams ķermenim (200ml, 16.03€)
Iedarbīgs un ļoti universāls produkts! Paredzēts gan ķermenim, gan sejas ādai. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai, turklāt – arī visai ģimenei, ieskaitot bērnus (no 3 gadu vecuma)! Mitrina, aizsargā, baro. Sastāvā – spēcīgais antioksidants Lumifenols un bambusa ūdens, kuram piemīt mitrinošas un atjaunojošas īpašības, tas bagāts arī ar dažādiem vitamīniem un minerāliem. Ļoti interesanta ir produkta konsistence – it kā sviest-veida, bet saskaroties ar ādu, tā burtiski izkūst un ātri iesūcas. Mums jo sevišķi patika šī balzama spējas mitrināt ķermeņa un roku ādu. Ak jā - nevar neminēt arī burvīgo, svaigo, tik vasarīgo bambusa aromātu!



Īpaši ķermeņa kopšanas līdzekļi




BABĒ 100% alvejas želeja (300ml, 21,74€)
Produkts - atradums! 100% Alvejas želeja ir lieliski piemērota dažādiem nolūkiem - tā atsvaidzina, mitrina, mīkstina un nomierina ādu pēc sauļošanās, apdegumiem, kukaiņu kodumiem, skūšanās, vaksācijas, lāzerterapijām... Tāpat alvejas želeja būs lieliski piemērota ikdienas lietošanai visai ģimenei, pie tam gan sejai, gan ķermenim. Tai ir ļoti patīkama tekstūra, tā nav taukaina vai lipīga, ātri iesūcas ādā, padarot to gludu un mitrinātu. Pēc saules peldēm ir lieliski, ja alvejas želeja ir kādu laiciņu pavadījusi ledusskapī, tad atsvaidzinošais un nomierinošais SOS efekts ir dubults. Savukārt ziemā tā būs lieliska pirmā palīdzība vēja un aukstuma “aprautai” ādai!

Bioderma Atoderm SOS Spray (200ml, 15.46€)
Inovatīvs SOS līdzeklis sausai, jutīgai, sakairinātai un niezošai ādai! Tas tūlītēji remdē niezi, nomierina ādu, atjauno tās aizsargbarjeru. Ar īpaši vieglu tekstūru, atvēsinošu iedarbību un ērtu lietošanu - izsmidzināmā formātā. Piemērots lietošanai pieaugušiem, bērniem un zīdaiņiem uz sejas un ķermeņa. Rezultāts ir lielisks - āda tiek tūlītēji nomierināta, paliek maiga, gluda. Kairinājums, apsārtums zūd acīmredzami. Uzlabojas ādas izskats un pašsajūta. Efekts ir ilgstošs. Mums, kā divu mazu ķiparu mammām, šis ir arī perfekts atklājums meitiņu maigās ādas kopšanai, sevišķi rudens/ziemas periodā!

GMT Beauty PROTECTIVE ANTIOXIDANT CREAM/atjaunojošs antioksidantu krēms (100ml, 30€)
Jo arī ķermeņa āda ir jālutina! Krēms ar bagātīgu antioksidantu kompleksu, kas būtiski uzlabo ādas spēju cīnīties pret brīvajiem radikāļiem, intensīvi kopj ķermeņa ādu un pasargā to no priekšlaicīgas novecošanās. Pirmais, kas jāuzteic ir krēma konsistence – tas burvīgi klājas, izlīdzinās un iesūcas ādā! Bez baltām svītrām, ilgas masēšanas u.tml. Ar maigu, patīkami svaigu aromātu. Tas jūtami mitrina ādu, izlīdzina, padara gludu un maigu, redzami uzlabo ādas toni! Un, protams, tā sastāvs ir tiešām bagātīgs, īsts anti-age produkts visam ķermenim!

URTEKRAM roku krēms ar lavandu un probiotiķiem (75ml, 5.50€)
Barojošs un aizsargājošs roku krēms ar burvīgu lavandas aromātu, kas atslābina un nomierina. Mums ļoti patika lietošanai uz nakti - no rīta pamostoties, roku āda ir izteikti maiga, gluda un atjaunota! Sastāvā esošās vērtīgās lactobacillus baktērijas uztur un atjauno ādas dabīgo balansu, nodrošina ilglaicīgu mitrinājumu arī sausai ādai. Sausuma, savilkuma sajūta izzūd, ādas raupjums atkāpjas, roku āda izskatās daudz jaunāka un veselīgāka.

BABĒ Roku losjons (75ml, 8,71€)
Noteikti - viens no labākajiem roku krēmiem, kādu esam atklājušas! Tas satur Omega 3, 6 un 9 taukskābes un alantoīnu, kas roku ādu padara maigu un elastīgu. Krēma galvenās sastāvdaļas ir glicerīns, Šī sviests, Inka-Inči eļļa, vitamīns E un jau minētais alantoīns, kas mitrina un baro ādu, to dziedē un palīdz saglabāt dabisko aizsargbarjeru. Lielākais pluss ir īpaši vieglā krēma-losjona tekstūra, kas momentā iesūcas ādā, nepadarot rokas eļļainas, lipīgas. Līdz ar to šis produkts ir ideāls lietošanai ikdienā - jebkurā laikā un vietā. Āda paliek mīksta, maiga, elastīga. Sausuma, savilkuma sajūta pazūd, efekts ir ilgstošs.



2018. GADA LABĀKĀ KOPJOŠĀ KOSMĒTIKA MATIEM

Arī matu kopšanā, mūsuprāt, viss ir vienkārši - galvenais ir sistemātiska matu kopšana ikdienā ar piemērotiem un rūpīgi izvēlētiem produktiem + dziļāka kopšana pāris reizes nedēļā, izvēloties maskas. Noteikti iesakām arī pēc-mazgāšanas līdzekļus, kas papildus mitrina, kopj un aizsargā matus. Kā arī - modes lieta - sausais šampūns, kas noteikti ir kļuvis par iemīļotu SOS produktu daudzām, arī mums! Mūsu saraksts nav garš, taču - patiešām labs!



Šampūni un kondicionieri




MOSSA Vitamin Moisture šampūns (300ml, 9.59€) un Vitamin Moisture balzāms (200ml, 9.59€)
Šampūns un kondicionieris ar ogu spēku - zemeņu ekstraktu, vērtīgiem vitamīniem un antioksidantiem. Mitrina, piešķir spēku un mirdzumu. Burvīgi ikdienas matu kopšanas produkti ar svaigu, vasarīgu aromātu - pēc ogām un dabas. Šampūns lieliski attīra, nepadara matus spurainus vai sausus. Kondicionieris nogludina, uzlabo matu elastību, palīdz tos viegli izķemmēt. Pēc izžāvēšanas mati ir gludi, tajos jaušams jauks, dabisks mirdzums.

The Body Shop Ingvera šampūns (250ml, 9.90€) un Ingvera kondicionieris (250ml, 9.90€)
Matu kopšanas komplekts jutīgai un prasīgai galvas ādai. Maigs, bet ļoti iedarbīgs - lieliski attīra, nomierina galvas ādu. Cīnās ar sausumu, blaugznām, niezi. Satur atsvaidzinošo ingvera saknes ekstraktu, bērza un baltā vītola mizas ekstraktus, kam piemīt savelkošas īpašības, un medu, kas padara matus stiprākus un lokanākus, aizkavējot to lūšanu un šķelšanos. Sastāvā esošie vitamīni un minerālvielas uzlabo sausu, ķīmiski apstrādātu matu izskatu, padara tos gludākus un spīdīgākus. Jo skaisti mati sākas ar veselīgu galvas ādu! Mums ļoti patika šis matu kopšanas komplekts, kas burtiski uzlādē matus ar enerģiju, padara tos spēcīgākus un veselīgākus. Ideāls arī normālai galvas ādai!



Maskas




DABBA Nostiprinoša eļļa matiem ar bērzu un nātri (50ml, 19.90€)
Maska-eļļa lietošanai pirms matu mazgāšanas ar vērtīgām augu eļļām, ekstraktiem. Iedarbojas galvenokārt uz galvas ādu - uzlabo mitruma līmeni, novērš sausumu, pabaro. Līdz ar to mati iegūst jaunu spēku un veselīgāku izskatu. Lietojama 1-2x nedēļā, ieklājot matos pie saknēm un nedaudz galos, iemasējot un paturot 30 minūtes, tad mazgājot matus kā parasti. Ar jauku, dabisku, vasarīgu pļavas aromātu. Pirmos rezultātus var sajust un redzēt ātri - jau pēc pāris nedēļu lietošanas. Galvas āda jūtas labi, mati izskatās kuplāki, veselīgāki, kļūst mirdzošāki. Lietojot ilgtermiņā, uzlabojas matu augšana, tie mazāk izkrīt.

GOSH Coconut oil maska visiem matu tipiem (175ml, 7.99€)
Visām kokosriekstu cienītājām! Jauks atklājums - aromātiska, pēc konsistences viegla matu maska, kas labi klājas matos un sniedz burvīgu rezultātu. Mati kļūst izcili maigi, gludi, viegli ķemmējami. Pabaroti, mitrināti, atguvuši dzīvīgumu un enerģiju! Maska derēs visiem matu tipiem, nav smaga, nepadara matus taukainus. Sastāvā kokosriekstu eļļa, šī sviests, Pro-vitamīns B5 un keratīna proteīni. Labi iedarbojas arī uz matu galiem - nogludina, mazina to šķelšanos.



Līdzekļi pēc matu mazgāšanas




BIOSILK Silk Therapy17 Miracle balzams matiem (167ml, 17.79€)
Neizskalojams kondicionieris matiem, kas dara visu - atjauno matus, atšķetina un atvieglo to ķemmēšanu, novērš elektrizēšanos, pūkošanos, piešķir spīdumu. Aizsargā no karstuma, matus ieveidojot, saglabā nepieciešamo mitruma līmeni. Un pats labākais - nepadara matus smagus, taukainus, ir ļoti viegls, jauki izlīdzinās un iesūcas matos. Mūsu ieteikums - sākumā to iepūst plaukstās un tad ieklāt matos, tādējādi to izdarīt sanāks daudz vienmērīgāk, ar daudzumu pārspīlēt nevajag! Rezultāts - mati kļūst tādi vitālāki, veselīgāki, it kā piepildītāki un ļoti gludi, mirdzoši!

GOSH Argan oil eļļa matiem (50ml, 7.99€)
Jauks eļļas serums lietošanai pēc matu mazgāšanas. Galvenais - nepārspīlēt ar produkta daudzumu! Lietots samērīgi - tikai matu galos - tas lieliski nogludina, atjauno matu spīdumu, uzlabo to stāvokli. Šo sevišķi novērtēs garu matu īpašnieces, kas zina, cik grūti ir uzturēt matu galiņu veselību un labu izskatu. Satur vērtīgo Marokas Argana eļļu augstā koncentrācijā, kas baro, piepilda un mitrina matus.



Sausais šampūns


GOT2B Fresh it Up Volume sausais šampūns (200ml, 6.49€)
Sausais šampūns ar izteiktu matus kuplinošu, apjomu piešķirošu efektu. Mums iepatikās un šajā topā iekļuva, galvenokārt, dēļ divām būtiskām niansēm - tas praktiski neatstāj baltos nosēdumus matu saknēs un galvas ādā + kuplinošais efekts ir jūtams un redzams, bet mati nekļūst stīvi un nedzīvi pēc izskata. Ar samērā izteiktu aromātu, tomēr - ne tādu, kas pēcāk visu dienu jūtams un traucējošs. Kopumā viens no jaukākajiem sausajiem šampūniem, kas izmēģināti!




2018. GADA LABĀKĀ DEKORATĪVĀ KOSMĒTIKA

Sievietēm patīk izcelt savu skaistumu, izmantojot dekoratīvo kosmētiku, arī mēs neesam izņēmums! Taču - šoreiz ne par specifiskiem un īpašiem dekoratīvās kosmētikas produktiem, ko izmanto, galvenokārt, grima mākslinieki, bet vairāk - par ikdienai piemērotiem, vienkārši lietojamiem produktiem, ko iesakām izmēģināt visām! Esam atlasījušas labākos skaistam ādas pamatam un tonim, kā arī acīm un lūpām! Plus - pāris īpašākus produktus, kas pārsteiguši un izrādījušies ikdienā ļoti noderīgi! Kuri uzrunā Tevi?


Dekoratīvās kosmētikas pamats




BioNike Defence Color Nude Serum R3 tonējošs fluīds (30ml, 35,12)
Šajā var iemīlēties! Burvīgs tonālais krēms-fluīds, kas pārsteidza mūs abas. Tas mīkstina, izgaismo, izlīdzina ādu, sniedz īpaši vieglu un komfortablu sajūtu. Ar pretnovecošanās efektu. Papildus - nostiprina, atjauno ādu. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Pārsteidza, ka neskatoties uz savu īpaši vieglo fluīd-veida tekstūru, šis tonālais krēms spēj izlīdzināt gan ādas tekstūru (poras, smalkās krunciņas), gan toni (apsārtums, pigmentācijas plankumiņi). Āda elpo un netiek kairināta. Pluss arī par sevišķi eleganto iepakojumu!

Rimmel London Lasting Finish Breathable tonālais krēms (30ml, 11.69€)
Elpojošs un viegls tonālais krēms ar neparastu otņas-tipa aplikatoru. Viegla, pat šķidra konsistence, kas lieliski klājas uz ādas, viegli izlīdzinās un saplūst ar to, radot vienmērīgu efektu. Rezultāts - vidēji sedzošs, ļoti viegls un dabīgs! Pluss par to, ka āda elpo, poras netiek nosprostotas, nav kairinājuma pazīmju. Jauks produkts ikdienas lietošanai!

Rimmel London Lasting Finish Breathable konsīleris (6ml, 7.99€)
Šķidras konsistences konsīlers ar ērtu aplikatoru. Tam ir daudzpusīgs pielietojums – gan mazu defektu maskēšanai, piemēram, pumpiņas u.tml., gan arī acu zonas savešanai kārtībā – nomaskēs lokus zem acīm un liks ādai izskatīties maksimāli vienmērīgai. Veido labu klājumu uz ādas, vienmērīgi izlīdzinās. Vidēji sedzošs, elpojošs. Rezultāts - pārliecinošs, tajā pašā laikā dabisks, neuzkrītošs.

Essence Camouflage+ matējošs konsīleris (3.09€)
Matējošs, ūdensnoturīgs konsīleris ar sevišķi augstu sedzamības pakāpi. Dažādu ādas defektiņu pilnīgai nomaskēšanai. Ideāls, piemēram, tumšo loku zem acīm “izdzēšanai”, tāpat - pat tetovējums var tikt uz laiku noslēpts! Ērts lietošanā un pārliecinošs sniegtā rezultāta ziņā. Lielisks konsīleris īpašiem gadījumiem un vajadzībām!

Dr. Hauschka Kompaktais pūderis (8g, 23.50€)
Kompaktais pūderis piešķir ādai dabīgu matētu izskatu un izlīdzina sejas ādas toni. Sastāvā minerālpigmenti un ārtsniecības augi – burvju lazdas ekstrakts un zīds. Ar apburošu, saldenu aromātu! Ļoti smalkas un uz ādas patīkamas tekstūras, klājas vienmērīgi, labi saplūst ar ādu, kļūst teju neredzams. Izlīdzina gan ādas tekstūru, gan toni. Uz tonālā krēma – ideāli nostiprina, piešķir pabeigtības sajūtu grimam. Labi matē, rezultāts ir diezgan noturīgs. Pluss par to, ka nesausina ādu, nesakrājas porās. Āda elpo, izskatās un jūtas brīnišķīgi!

BioNike Defence Color Sun Touch kompaktais iedeguma pūderis (10g, 18,40€)
Īpaši smalkas, samtainas tekstūras gaismu atstarojošs pūderis. Produkts, kas mūs savaldzināja! Tas ir ļoti, ļoti smalks, klājas lieliski. Veido pavisam maigu, skaisti vasarīgu iedegumu, ja klāj uz visas sejas. Nav oranžas vai brūns, drīzāk – viegli, viegli zeltains, mirdzošs (bet – ne spīdīgs). Tas jauki izlīdzina ādas toni, padara to izteikti veselīgu un atpūtušos. Rezultāts ir gaumīgs un elegants. To var izmantot arī kā sejas konturētāju vai – vaigu kaulu izcelšanai. Ideāls gan ikdienai, gan īpašākiem pasākumiem.

Catrice Blush Box Vaigu sārtums (3.59€)
Ūdensnoturīgs vaigu sārtums 6 dažādos toņos. Maigs, patīkams klājums, zīdaini matēts rezultāts. Mums iepatikās tieši ar to, ka toņi ir gana sulīgi un koncentrēti, taču tajā pašā laikā - sniedz skaistu, dabisku rezultātu, kas ir īpaši noturīgs!



Dekoratīvā kosmētika acīm



L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Primer bāze skropstu tušai (11.95€)
Mūsu abu šī gada absolūtais atklājums - burvīga bāze skropstu tušai, kas sniedz pārsteidzošu rezultātu! Izteikti pagarina un piešķir apjomu, rezultāts - garas, kuplas un atliektas skropstas gluži kā lellei! Bāze ir baltā tonī, kas tās uzklāšanu padara ērtu un pārskatāmu. Sastāvā esošās kopjošās vielas - jojoba eļļa un vitamīni - stiprina skropstas un padara tās maigākas, elastīgākas. Produkts piemērots arī jutīgām acīm, kontaktlēcu lietotājām.

GOSH 9Shades acu ēnas, To Party in London (12g, 17.89€)
Lieliska 9 mirdzoši metālisku toņu acu ēnu palete ar plašu toņu spektru – sākot no pavisam maigiem līdz košiem un spilgtiem, kas harmoniski pielāgojas viens otram un ļauj iekļauties aktuālajās modes tendencēs. Toņi ir īpaši pigmentēti, piesātināti un krēmīgi. Klājums viegls un maigs - toņus ērti pludināt veidojot nemanāmas pārejas un elegantu grimu.

Dr. Hauschka Nude acu zīmulis (1,4g, 14.75€)
Īpašs acu zīmulis gaišā miesaskrāsas tonī, lai padarītu acis vizuāli lielākas, mirdzošākas. Klājams uz acu iekšējās gļotādas. Sastāvā minerālpigmenti un ārstniecības augi – pērkonamoliņa ekstrakts. Sasniedzamais rezultāts ir ļoti skaists - zīmulis palīdz “atvērt” acis, padarīt tās plašākas, iespaidīgākas. Tam ir mīksta, patīkama tekstūra, kas neskrāpē un nekairina iekšējo acu gļotādu. Tonis nav balts, bet gan gaišs – zīmulis rada dabisku izskatu. Arī noturība ir ļoti laba! Lietojams ikdienā - burvīgi izskatās pat tikai ar skropstu tušu!

Dr. Hauschka skropstu tuša apjomam (8ml, 24.50€)
Apjomu piešķiroša un kopjoša skropstu tuša izteiksmīgam rezultātam. Sastāvā minerālpigmenti un ārstniecības augi – aivas sēklu ekstrakts, zīds, kandelila vasks aptver katru skropstu atsevišķi. Ar klasisku birstīti, kas nodrošina lielisku tušas klājumu, nesaķepinot skropstas, bet vienlaikus - tiešām piešķirot jauku apjomu. Rezultāts ir dabisks, taču ļoti skaists - acis izskatās lielākas, izteiksmīgākas, tādas, kurās gribas ieskatīties…

Douglas Make Up Panoram`Eyes Mascara/Kuplinoša, pagarinoša skropstu tuša (19.90€)
Revolucionāra skropstu tuša, kuras birstīte var sasvērties līdz 90 °, lai sasniegtu visas, pat visīsākās skropstas. Kustīgā otiņa ļaus iegūtu leņķi, kas būs visērtākais skropstu krāsošanai. Piešķir gan apjomu, gan garumu. Ar gumijas sariņu birstīti. Interesants un inovatīvs produkts, kas ļauj sasniegt izteiksmīgu rezultātu - skropstas kļūst garas, kuplas, pamanāmas. Iemanoties izmantot birstītes sniegtās iespējas, var sasniegt patiesu mākslīgo skropstu efektu!

Douglas Make Up Eyebrow Pomade/Uzacu pomāde (7.99€)
Maigas, slīdošas tekstūras ūdensnoturīga uzacu pomāde. Ļoti foršs produkts - sniedz jauku rezultātu, kas ir noturīgs. Klājama ar otiņu, nepieciešams minimāls pomādes daudzums. Tā maigi piesātina uzacis ar krāsu, vienlaikus - nepadara mākslīgas, nerada uzzīmētu uzacu efektu. Ļauj arī modelēt uzacis, to formu atkarībā no vēlmēm un vajadzībām! Pieejama 4 dažādos toņos.



Dekoratīvā kosmētika lūpām



Rimmel London Stay Matte matēta šķidrā lūpu krāsa (5.5ml, 7.29€)
Šķidrā lūpu krāsa ar samtaini matētu finišu. Ļoti pigmentēta, pilnībā sedzoša ar noturīgu rezultātu. Kā apgalvo pats zīmols - ūdensnoturīga, skūpstu un pieskārienu noturīga. Pārbaudījām - ir! Klājas teicami, aplikātors ir ērts un parocīgs. No mūsu puses vislielākais pluss par skaistajiem toņiem un to, ka šī lūpu krāsa nesausina lūpas!

ARTDECO Perfect Color Lipstick lūpu krāsa (4g, 11.99€)
Barojoša lūpu krāsa ar intensīvu pigmentu un krēmveida tekstūru. Bagātīgā tekstūra un pigmentācija nodrošina vienmērīgu klājumu, intensīvu toni un ilgu noturību. Pārbaudījām - ballīti izturēs godam! Sastāvā esošais E vitamīns mitrina lūpas un padara tās zīdaini maigas. Īpašs prieks par eleganto metāla iepakojumu, kas skaisti izskatīsies gan kosmētikas somiņā, gan uz vannas istabas plauktiņa!

BioNike Defence Color Crystal Lipgloss lūpu spīdums (6ml, 12,98€)
Krēmīgas tekstūras lūpu spīdums ar īpaši smalkām mikropērlēm, kas izceļ formu, piešķir apjomu un sniedz komfortu. Ar kakao lipīdu ekstraktu, Moringa oleifera augu eļļu un E vitamīnu. Pieejams 6 skaistos toņos. Maigs, lūpām ļoti patīkams. Klājas labi, piešķirot lūpām viegli caurspīdīgu toni. Var nebaidīties izmēģināt tumšākus un košākus toņus – uz lūpām tie nebūs tik intensīvi. Taču – tajā pašā laikā pamanāmi! Skaists, bet ne pārlieku uzbāzīgs mirdzums, arī noturība laba. Saldens, patīkams aromāts kā papildus pluss.



Īpašie dekoratīvās kosmētikas līdzekļi




GOSH Primer Plus+ Skin Adapter Chameleon grima bāze (30ml, 14.89€)
Daudzfunkcionāla dekoratīvās kosmētikas bāze, kas uzlabo jebkuru sejas ādas toni, izlīdzinot un piešķirot veselīgu mirdzumu. Satur īpašu sastāvdaļu kompleksu, kas novērš brīvo radikāļu radītos bojājumus, mitrina un aizsargā ādu. Bāze ir pienbaltā tonī ar pērļu spīdumu. Uzklājot uz ādas, tā pārvēršas - atbrīvojas maigi pigmenti, kas saplūst ar ādas toni, izlīdzinot un uzlabojot to. Tiek piešķirts pavisam maigs mirdzums, āda izgaismojas. Arī pēc sajūtas bāze ir jauka - mitrina un padara ādu gludu. Var tikt lietota zem dekoratīvās kosmētikas un arī viena pati - maigam un dabiskam rezultātam, gluži kā tonējošs dienas krēms!

Catrice Glowdoskope izgaismotāju palete (4.19€)
Pieci toņi ar krēmīgām tekstūrām, kas uz ādas pārvēršas pūderī ar mirdzuma rezultātu. Ļoti kārdinoši, mirdzoši toņi, no pērļainiem līdz pat zeltainiem. Super-universāli - derēs gan sejas konturēšanai, izgaismošanai, gan vaigu kauli izcelšanai, arī acīm, zem uzacīm un pat… lūpām! Ar vienu vārdu sakot - jebkur, kur vēlies piešķirt mirdzumu!

GOSH Mix&Fix Colour Drops korektors sejai, Dark (30ml, 18.89€) un GOSH Mix&Fix Colour Drops korektors sejai, Light (30ml, 18.89€)
Izmēģinājām un pārliecinājāmies - šiem produktiem ir jābūt jebkuras dāmas kosmētikas maciņā! Ikvienai taču ir bijis tā, ka tonālais krēms pavisam nedaudz, bet neatbild ādas tonim, vai ne? Lūk šie unikālie pilieni ļauj pielāgot tonālo krēmu vai krēmveida pūderi savam ādas tonim par 100%! Tos nepieciešams pavisam nedaudz, sākot ar pavisam mazu mazītiņu pilīti, sajaucot ar savu tonālo krēmu, tad skatoties, vai tonis atbilst un turpinot pēc nepieciešamības. Ļauj vienu un to pašu tonālo krēmu lietot cauru gadu - neatkarīgi no ādas iedeguma pakāpes!



Izvērstākas un detalizētākas atsauksmes par produktiem meklē mūsu blogos - Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty - pēc atslēgas vārdiem/ar “meklētāja palīdzību”!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru