24 janvāris, 2020

Jaunatklājums Green Wing dabiskā kosmētika. Ražots Latvijā

Kādu laiku atpakaļ es ar lielu azartu iepazinu Latvijā ražotās kosmētikas klāstu. Tad kādu laiku pieturējos pie jau iepazītajām vērtībām, bet nu laiks atkal jaunatklājumiem - šoreiz kaut kas pavisam interesants un pavisam svaigs - Green Wing dabiskā kosmētika.


Ja jau jauns - es pavisam nedaudz iepazīstināšu ar pašu zīmolu un filozofiju. To, kāpēc tas mani uzrunāja un kāpēc es to rekomendētu izvēlēties.

21. gadsimta cilvēks ir pakļauts apkārtējās vides kaitīgajai ietekmei, neveselīgam uzturam un stresam, kas mūsu ķermenī ienes toksīnus un ķīmiskas vielas katru dienu. Tāpēc katrs no mums ir pelnījis dabisku ādas kopšanu, neuztraucoties par produktu sastāvu un paļaujoties uz dabas dziedniecisko pieskārienu. Green Wing jeb zaļš spārns simbolizē dabu, brīvību un atveseļošanos. Tas nozīmē atgriešanos pie pirmatnējā un patiesās cilvēka būtības.

Green Wing PALEO SKINCARE jeb paleolīta ādas kopšana ir pilnīgi dabisks veids, kā ikdienā rūpēties par savu sejas un ķermeņa ādu, lietojot īpaši dabīgu kosmētiku, kuras sastāvā ir augi un citas tikai dabiskas izcelsmes izejvielas. Pastāv uzskats, ka paleolītā jeb akmens laikmetā pirms 10 tūkstošiem gadu izveidojās cilvēka ģenētiskais kods, tāpēc tolaik lietotie produkti ir cilvēka ķermenim paši piemērotākie un efektīvākie. Paleolīta ādas kopšanas pamatprincips ir lietot produktus, kuri pieejami dabā (augi, garšaugi, lapas, saknes, dažādi augļi un dārzeņi, rieksti, sēklas), izvairoties no graudaugiem, pākšaugiem un piena produktiem (kas uzskatāmi par alergēniem).

Zīmola Green Wing izveidotāja un ražotāja Ance Dandena ir no Ozolnieku novada Cenu pagasta Iecēniem, kur arī top Green Wing  kosmētika. Reģionā - par to riktīgs prieks! Ance pēc izglītības ir ķīmiķe, pie tam ķīmiķe, kas strādājusi un krājusi pieredzi dažādos kosmētikas ražošanas uzņēmumos. Tas nozīmē, ka tiek liktas lietā visas zināšanas. Ance ir arī mamma, kas plāno mazo biznesu pārvērst par kārtīgu uzņēmējdarbību, lai algotā darbā vairs nebūtu jāatgriežas. Domāju - potenciāls ir!

Green Wing kosmētikas pamatu pamats - ziedūdeņi. Visi tik interesanti un tik latviski. Godīgi - man pat bija grūti izvēlēties (gribās jau visus). Bet no visiem izvēlējos trīs - rožu, cidoniju un vīgriežu ziedūdeņus. Un jā - trāpīts desmitniekā!


Cidoniju ziedūdens (destilāts) - toniks sejas un ķermeņa ādas kopšanai. Lieto nobriedušas, porainas ādas kopšanā, tas dod ādai nepieciešamo mitrumu un elastību, atsvaidzina, atvēsina ādu, līdzsvaro pH līmeni. Piemērots visiem ādas tipiem, bet jo īpaši taukainai ādai. Piemīt patīkama augļu un citrusu smarža.
Lielisks, svaigs un ļoti spirdzinošs ziedūdens, kas burvīgi tonizē un atsvaidzina ādu. Man to ļoti patīk lietot pēc kārtīgas ādas attīrīšanas, šķiet tas pastiprina efektu: savelk poras, tonizē un, vienlaikus, mitrina un nomierina ādu.

Vīgriežu ziedūdens kopj nobriedušu, iekaisušu ādu, noņem niezi, samazina pinnes un akni. Šo ziedūdeni lieto arī pret insektu kodumiem, kompresēm uz iekaisumiem, tas stiprina matu saknes un veicina to augšanu.
Uzreiz var redzēt kombinētās ādas izvēles - vēl viens pamatīgs palīgs ādas kopšanai. Tā kā vīgriezes, manuprāt, ir super ārstniecības augs, ko jau no bērnības izvēlos savā mājas "aptieciņā", tad arī loģiska bija izvēle ādas "aptieciņai" - šo lietoju sliktās ādas dienās, kad pumpas sveicina, āda iekaists un vajag SOS. Ziedūdens ļoti spēcīgi nomierina ādu, noņem apsārtumu, mazina nepatīkamo dedzinošo sajūtu. Neesmu izmēģinājusi uz insektu kodumiem (gluži vienkārši nav sezona), taču ja tiešām tas strādās arī pie kodumiem - es ņemšu kasti šī brīnuma.

Rožu ziedūdens nomierina un kopj visu tipu ādu, sevišķi sausu ādu, izlīdzina sīkās grumbiņas, atjauno audus, novērš sausumu, zvīņošanos, atjauno mitruma līmeni, piešķir ādai matētu faktūru. Var lietot mazu bērnu ādas kopšanā, arī pievienot vannas ūdenim.
Rožu ziedūdens bija mana pirmā izvēle - kāpēc? Gluži vienkārši man ārkārtīgi patīk rožu aromāts un rožu ziedūdens ir burvīgs līdzeklis tieši ādas tvirtuma un elastības saglabāšanā. Vienīgais nosacījums - jālieto REGULĀRI!

Tiešām forši ziedūdeņi - visi kompaktos 110 ml iepakojumos, ar ļoti ērtu un smalku izsmidzinātāju. It kā vienkārši iepakoti, bet tajā pašā laikā arī skaisti. Skaistums ir vienkāršībā!

Otrs, kas mani uzrunāja sejas ādas kopšanai: mālu-augu maska.  Manam ādas tipam attiecīga izvēle - jauktai un taukainai ādai.


Sastāvā esošais ZAĻAIS MĀLS samazina poras, normalizē tauku dziedzeru darbību, stimulē šūnu reģenerāciju, mīkstina ādu, sniedz ādai gludumu un tvirtumu. Savukārt pievienotajiem augiem - VĪGRIEŽU ziediem, PELAŠĶU ziediem un PIPARMĒTRU lapām - piemīt pretiekaisuma, antibakteriālas un dziedējošas īpašības.
Riktīga tīroša, savelkoša un atsvaidzinoša maska. Kā jau zaļais māls - iztīra un savelk poras, normalizē taukošanos un matē ādu. Savukārt ārstniecības augu buķete nomierina iekaisīgos procesus un dziedē. Manuprāt ļoti forša ideja - sanāk kā maska un komprese vienlaicīgi.
Vienīgais, ko es nekad neļauju - māliem uz ādas pilnībā izžūt, pretējā gadījumā tiek lieki staipīta un traumēta āda. Šajā gadījumā - mitrināšanai lieliski noderēs kāds no ziedūdeņiem. Daru visu klasiski, bet kā jūtu, ka māls sāk vilkt ādu - izsmidzinu ziedūdeni. Ticiet man, efektivitāte no tā nemainās, gluži pretēji - āda būs pateicīga.

Divi palīgi lūpām - lūpu balzams INGVERS/LAIMS un KANĒLIS/APELSĪNS.


Kopjošie lūpu balzami ar šī un kakao sviestu, bišu vasku un vīnogu kauliņu eļļu. Viens ir ar dabīgu kanēli un apelsīna ēteriskās eļļām, otrs - dabīgu laima un ingvera aromatizētāju.
Abi lūpu balzami ir krēmīgi, ļoti apetetlīgi smaržojoši (man tādi riktīgi siltie un saldie ziemas varianti), tie labi kopj ādu - baro un mīkstina to.

Lai gan lielākais vairums produktu paredzēti sejas ādas kopšanai, taču ir arī padomāts par ķermeni, un pat matiem.

Ogu skrubis ķermenim.


100% dabīgs ķermeņa skrubis ar jūras sāli un dārza ogām. Jūras sāls kopā ar dārza aveņu un upeņu gabaliņiem maigi attīra āru un noņem atmirušās ādas šūnas, savukārt skrubim pievienotā vīnogu kauliņu eļļa un pašu gatavots kliņģerīšu eļļas ekstrakts baro un mīkstina ādu, novēršot sausuma sajūtu pēc vannas vai dušas. Āda kļūst tīra, maiga un mirdz!
Iespējams visgaršīgāk smaržojošais skrubis, kāds jebkad ir bijis manā vannas istabā. Skrubis ir lielisks - tiešām lielisks no A-Z. Tas ir diezgan ņiprs, kā jau sāls skrubji (un jūs jau zināt, ka man vislabāk patīk tieši sāls skrubji), tas forši masē un tonizē ādu, sastāvā esošās eļļas, savukārt, pabaro un nogludina to. Un tas aromāts, ar lielo karoti varētu izēst visu burciņu :D (turam pa gabalu no bērniem!). Laikam, mans absolūtais favorīts!


Un, jau minēju - matiem: MATU SPĒKS taukainiem matiem


100% dabīgs matu kopšanas līdzeklis taukainiem matiem ar piparmētru, pelašķi un asinszāli.
Pelašķa, asinszāles un piparmētras ziedūdeņi mazina matu taukainību un blaugznas, padara matus stiprākus un spožākus.
Lietošana: 10 ml produkta pievieno uz 100 ml šampūna vai izsmidzina tieši uz matu saknēm pēc mazgāšanas un neizskalo.
Šis ir viens varen interesants produkts - es teiktu toniks matiem un galvas ādai. Augu ziedūdeņi nomierina galvas ādu un, vienlaicīgi pabaro matu saknītes ar vērtīgām vielām. Lietošana ērta un ātra - var izvēlēties sev tīkamāko veidu, taču es uzskatu, ka tīrs produkts tieši uz mata būs visefektīvākais variants.
Brīdinu - rezultāts nebūs tūlītējs, bet lietojot ilgtermiņā, gan galvas āda būs tīrāka un veselīgāka, gan arī paši mati izskatīsies skaistāki. Bet, jāapbruņojas ar pacietību un regularitāti! Tikai tad būs rezultāts.

Produktus var iegādāties paša ražotāja mājas lapā ziedudens.lv/, tie, kam visu patīk apčamdīt un pasmaržot (gluži kā man) produktiņi pieejami arī atsevišķos veikaliņos Rīgā, Jelgavā un Cēsīs (veikalu adreses ir mājas lapā).

Cenas (teikšu - demokrātiskas):
Ziedūdeņi - 6,20 EUR | 110 ml (jebkurš veids)
Mālu maskas - 5,30 EUR | 50g (jebkurš veids)
Lūpu balzāmi - 3,05 EUR | 6g (jebkurš veids)
Ķermeņa skrubis - 7,10 EUR | 300g
Matu spēks - 6,20 EUR | 110 ml (jebkurš veids)

Man patika - kvalitatīvi, pārdomāti un tiešām noderīgi produkti. Ļoti demokrātiskas un pievilcīgas cenas (salīdzinot ar līdzīgiem produktiem). Es noteikti gribētu vēl ko izmēģināt.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru