30 janvāris, 2020

Pharmaceris A līnijas jaunumi

Pharmaceris ir viens no maniem pēdējā laika lielākajiem atklājumiem  - burvīgs Poļu kosmētikas zīmols, kas iepreicina ar teju katru produktu, kas mēģināts.
Šobrīd esmu pamēģinājusi no visa pa drusciņai, bet gribās VISU, tapēc turpinu "rakt" dziļāk un mazliet vairāk iepazīstos ar Pharmaceris A līniju un tās pēdējiem jaunumiem.


Pharmaceris A ir efektīva dermatoloģiskās kosmētikas līnija ādas kopšanai ikdienā, kas īpaši piemērota jutīgai ādai, kas tendēta uz alerģiju un kairinājumu veidošanos. Inovatīvās formulas ar IMMUNO-PREBIOTIC™ un LEUKINE-BARRIER™ palīdz regulēt ādas imūnsistēmu un aktīvi pasargā ādu no kairinājuma, apsārtuma, niezes un dedzinošas sajūtas, kas saistītas ar paaugstināto jutību. IMMUNO-PREBIOTIC™ – glikooligosaharīdu un inulīna derivāts no cigoriņu (Cichorium intybus) saknes – veicina ādas labvēlīgās mikrofloras vairošanos, neļaujot attīstīties patogēnajām baktērijām. LEUKINE-BARRIER™ – pamatā esošie fosfatidilholīns un alfa-liposkābe, kas iegūti no aļģu Laminaria ochroleuca ekstrakta, spēj kavēt iekaisuma mediatoru aktivitāti un iekaisuma procesa izplatīšanos.

Pagājušā gada otrajā pusē A līnijai pievienojās vairāki jauni produkti - iepazīstos ar trim no tiem: hialuronskābes di-2 ūdens bāzes krēmu sejai Hyaluro-SENSILIUM, ādas elastību uzlabojošs peptīdu krēmu SENSI-RELASTINE-E un ādu nomierinošu krēmu CORNEO-SENSILIUM.


Hialuronskābes di-2 ūdens bāzes krēms sejai Hyaluro-SENSILIUM



Tas ir uz ūdens bāzes izstrādāts krēms, kas ieteicams ļoti jutīgai, uz alerģijām, dehidratāciju, kairinājumiem vai apsārtumu tendētai ādai. Formula, kas kombinēta ar augstas un zemas molekulārās masas hialuronskābi, mitrina ādu vairākos slāņos, nekavējoties novēršot savilktas ādas sajūtu. Aktīvās sastāvdaļas: Hialuronskābe di-2, 3% proglucose | Immuno-Prebiotic | Leukine-barrier.
Burvīgs, ārkārtīgi viegls krēms, kas būs ideāls kā sausai, tā normālai un pat kombinētai/taukainai ādai. Perfekti derēs arī alerģiskas un jutīgas ādas īpašniecēm. Viegls, bet tik ļoti iedarbīgs! Iespējams, mitrinošākais sejas krēms, kādu sanācis lietot! Izlīdzina ādu un atjauno ļoti veselīgu mirdzumu, perfekti mitrina un nomeirina ādu. Šobrīd mans ideālais krēms.


Ādas elastību uzlabojošs peptīdu krēms SENSI-RELASTINE-E



Krēms ikdienas lietošanai, kas palīdzēs samazināt dziļas grumbas un atjaunot ādas elastību un gludumu. Krēms redzami mazina grumbu daudzumu un dziļumu, sniedzot ievērojamu atjaunojošu efektu. Veicinot reģenerācijas procesus, āda kļūst noturīgāka pret oksidatīvo stresu, atjaunojas bojātās elastīna šķiedras, aizkavējot novecošanās procesus. Aktīvās izejvielas: Jūras izcelsmes elastīns | heptapeptīds | hialuronskābe | vitamīns E 2%
Kŗems nobriedušai ādai - nav gan minēts vecuma diapazons, tomēr es nebaidīšos teikt, ka 30+. Krēms patīkami nogludina ādas struktūru, to piepilda un atjano. Ilgrtermiņā tas uzlabo kopējo ādas stāvokli, āda ir mazāk jūtīga, tā sķiet tvirtāka un atsperīgāka. Rezultātu labi var novērot uz pieres, kur man ir trīs "skaistas" dziļas līnijas no pieres raukšanas - rezultātā tās ir palikušas blāvākas, mazākas, ne tik uzkrītošas, plus āda kopumā jūtās labāk - tā nav tik savilkta, sausa jūtīga. Superīgs ziemas krēms. Manai ādai vasarai varētu būt pa smagu.


Ādu nomierinošs krēms CORNEO-SENSILIUM


Dermatoloģiskais krēms ar patentētu formulu palīdz atjaunot bojātu ādu. Veicina intensīvu ādas reģenerāciju vietās, kur bojāta ādas raga slāņa aizsargfunkcija. Intensīvi mitrinot ādu un atjaunojot lipīdu līmeni, mazinās epidermas sausums un raupjums, atjaunojas dabiskais raga slāņa balanss. Aizkavē nelabvēlīgo baktēriju augšanu un mazina kairinājuma simptomus, nomierinot un stiprinot ādu. Aktīvās sastāvdaļas: sukralfāts | koloidālais sudrabs | Kaņepju eļļa
Šis ir riktīgs multifunkcionāls, multi pielietojams un multi iedarbīgs krēms. Tas ir nomierinošs krēms kairinātai, apsārtušai ādai vai ādai ar mikrobojājumiem. Ieteicams jutīgas un alerģiskas ādas kopšanai gan akūtos, gan hroniskos gadījumos. Var lietot arī pēc estētiskām medicīniskām procedūrām, lāzerterapijas, pīlinga, mezoterapijas, kā arī pēc ārējās vides faktoru iedarbības vai mehāniskiem bojājumiem, piemēram, skūšanās, epilācija. Var lietot arī nobrāztai ādai vai sakairinātai ādai ap muti (piemēram, iesnu laikā). Īpašās mikrosfērās iekļautais sukralfāts kopā ar koloidālo sudrabu aizkavē nelabvēlīgo baktēriju augšanu un mazina kairinājuma simptomus, nomierinot un stiprinot ādu. Kaņepju eļļa mazina kairinājumu, niezi, apsārtumu.
Krēms, kuru var lietot teju jebkurā gadījumā - ideāls pēc garām pastaigām ārā (kad āda ir apsārtusi, vējā aprauta), ideāls iesnu un saaukstēšanās laikā (kad āda kļūst īpaši jūtīga, skairināta, īpaši ap degunu/muti). Krēmu pat var lietot pēc skūšanās/epilācijas, lai nomierinātu ādu un atjaunotu tās komfortu. Krēms būs universāls gan viņai, gan viņam (būs perfekts kā pēcskūšanās līdzeklis vīrietim). Laikam varētu rakstīt vēl, un vēl, un vēl...


Jau atkal - Pharmaceris patīkami pārsteidzis, iepriecinot ar jaunumiem, kas ir fantastiski, noderīgi un patiešām iedarbīgi! Perfekti!

Meklē labākajās aptiekās (Euroaptieka, Benu Aptieka, Apotheka, Mēness aptieka, u.c.) un internetā azeta.lv vai internetaptieka.lv

Cenas (no AZETA)
Hyaluro-SENSILIUM - 17,59 EUR | 40ml
SENSI-RELASTINE-E - 19,99 EUR | 50ml
CORNEO-SENSILIUM - 18,59 EUR | 75ml

Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru