20 februāris, 2020

Silk'n SkinVivid - ierīce sejas kontrasta masāžām

Manās rokās ir nonākusi interesanta ierīce - Silk'n SkinVivid. Tas ir sejas masažieris, kas piedāvā aukstu vai karsto masāžu, ko, pie tam, var apvienot ar soniskajām vibrācijām. Tā harmoniski papildina ikdienas skaistumkopšanas rituālu un palīdz iegūt maksimumu no tā! Tāda interesanta, un, kā pierādījās, arī ļoti praktiska ierīce.

Kā man gāja, kā patika un kāds ir rezultāts? Lasi tālāk un uzzini!


Silk'n Vivid ir īpaši izveidota ierīce, lai veiktu karstās un aukstās sejas masāžas, sejas ādas detoksifikācijai un atjaunošanai.
Ierīce ir īpaši izstrādāta mūsdienu steidzīgajam dzīves ritmam, kurā nemitīgi sastopams stress, neveselīgi dzīves paradumi un vides piesārņojums. Tas, savukārt, veicina ādas priekšlaicīgu novecošanos: ādas elastības zudumu un mazo krunciņu parādīšanos. Tādēļ talkā nāk Silk'n SkinVivid, kura kombinē karstās un aukstās masāžas ar soniskām vibrācijām, starojošam un svaigam skatam ik dienas.
Karstā masāža (41° C) uzlabo asinsriti un ādas kopšanas produktu absorbēšanu, savukārt aukstā masāža (6° C) samazina acu pietūkumu, nostiprina ādu un aizver poras. Aukstā masāža arī samazina grumbas un muskuļu spriedzi. Vibrācija, ko var pievienot jebkurai no temperatūrām, palielina karstās vai aukstās masāžas iedarbību. Turklāt šī masāža palīdz vieglāk absorbēt sejas kopšanas līdzekļus, tādējādi padarot tos vēl efektīvākus.

Mazliet par ierīci:

Tai ir ieslēgšanas -izslēgšanas poga, ar kuru arī var izvēlēties sev vēlamo režīmu, kā arī automātiskās izslēgšanās taimeris - 2,5 minūtes. Ierīce ir ļoti vienkārša un ļoti ērta savā lietošanā.

Ierīcei ir iespējami 4 režīmi: karstā masāža, karstā masāža ar soniskajām vibrācijām, aukstā masāža un aukstā masāža ar soniskajām vibrācijām. Tā teikt, masāžu var pieskaņot dienas ritmam, garastāvoklim un nepieciešamībai. Savukārt izvēlēto režīmu norāda gaismas indikatori.


Vairāk par ierīci lasi TE!

Un, tātad, kā strādā un kā man patika?

Es aukstās un karstās masāžas jau biju uzsākusi iepriekš - ar masāžas kristālu. Man patīk šīs masāžas un efekts, bet gribējās, lai objekts ilgāk saglabā savu siltumu vai attiecīgi aukstumu, ko grūti panākt kristālam, jo tas diezgan ātri pielāgojas ādas temperatūrai. Attiecīgi sāku meklēt kaut ko elektronisku, kas varētu paildzināt manas ikrīta un ikvakara sejas masāžas - un lūk, izrādās tiešām šāda ierīce ir. Pie tam diezgan advancēta, jo tā piedāvā gan aukstu, gan siltu, gan apvienotu ar vibrācijām.

Temperatūras ir optimālas - karstai 41° C, kas nav karsts, taču ir riktīgi patīkams, atslābinošs, savukārt aukstai - 6° C. Tas nav saldējošs, taču ir patīkami auksts. Soniskās vibrācijas ir maigas, vieglas vibrācijas, kas ir ļoti patīkamas.

Mana shēma ierīces lietošanai ir šāda (ierīci lieto uz tīras, sausas ādas, vai, kad kosmētikas līdzekļi jau ir uzsūkušies):

No rīta tā ir neliela siltā masāža (neizmantoju visu laiku), pēc kuras uzklāju serumu un krēmu, kad tie pilnībā uzsūkušies - seko aukstā masāža, kur īpašu uzmanību pievēršu acu zonai. Aukstā masāža aizver poras, noņem pietūkumu, drusku savelk ādu un padara skatu možāku un svaigāku. Un arī sajūtas - kā pēc vēsas dušas.

Savukārt vakarā es veicu dubulto karsto masāžu, pirms krēma uzklāšanas un pēc (un tad kopā ar soniskajām vibrācijām), lai sejas kopšanas līdzekļi iedarbojas vēl dziļāk un pamatīgāk. Un, parasti, vakarā tā karstā masāža dod tādu atslābumu, pa taisno gultiņā :)

Sajūtas ir foršas, man patīk gan aukstā, gan siltā masāžas.

Un, pie tam, šī ierīce mums vienu reizi izglāba krīzes situācijā. Mazā gandrīz pārsita uzaci trakojot pa gultu, nokrita un tā sasita pieri. Ai! Nu, lūk. Pieliku ierīci ar auksto režīmu, pasēdējām 10 minūtes, nomierinājās, nogāja piepampums un apsārtums un nākamajā rītā pat nebija ziluma, kur man likās, ka nu zilums un aizpampusi acs būs kā minimums. Eleganti. Pie tam, tā kā viņa ar šo ierīci jau bija pati darbojusies, nebija arī bail, jo ledus gabalu no saldētavas viņa man neļautu likt - būtu histērija, puņķi un asaras. Tā kā arī ir gaužām praktisks pielietojums :D

Visbeidzot, mazliet par to, kas komplektā:
Lādētājs: vads + spraudnis rozetei. Jā, nepieminēju - ierīcei ir lādējama baterija, kas ļoti labi kalpo. Ražotājs ir norādījis, ka ~ 50 lietošanas reizes. Neskaitīju, bet esmu lādējusi pāris reizes, kalpo nu ļoti ilgi 2/3 nedēļas mierīgi!
Salvetīte, ar ko notīrīt ierīces metālisko virsmu. Iesaku to pa reizei notīrīt arī ar spirta salvetīti - tīri higiēnisku apsvērumu dēļ. Jo ierīci mazgāt zem ūdens nevar.
Neliels maisiņš, kurā ierīci ērti glabāt vai ņemt līdzi dodoties ārpus mājām.


Pēc gandrīz mēnesi ilgas ierīces lietošanas, mana lielākā atziņa - tā jālieto regulāri, un tikai tad varēs sajust rezultātus! Attiecīgi, ja apdomā ierīces iegādāšanu, ir jārēķinās ar papildus laiku sev! Vai tu to spēsi? Ja esi gatava atvēlēt vairāk laika sev un iegūt no sava ādas kopšanas rituāla maksimumu (tajā skaitā no kopjošajiem līdzekļiem), tad šī noteikti ir ierīce, ko vērts izmēģināt!

Ko šis mēnesis, lietojot ierīci, man ir devis? Pamatā uzlabojas ādas elastība, tonis un tekstūra - respektīvi tā kļūst tāda stingrāka. Uzlabojas arī kopskats - āda izskatās svaigāka un atpūtusies.

Meklē to interneta veikalā hairfree.lt

Cena - 45,90 EUR


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru