26 februāris, 2020

John Masters Organics matu kopšanas kosmētika

Darbīga, sertificēta organiskā kosmētika. Nenoliegšu - eleganta un man pievilcīga. Tomēr ne tik lēta. John Masters Organics matu kopšanas kosmētika ir viena no pēdējā laika apspriestākajām tēmām blogeru vidū. Vai strādā, vai tiešām ir VĒRTS. Vai es pirktu atkal un atkal? Lasi tālāk un uzzini.


John Masters Organics ir dabīga, ASV ražota kosmētika, kas ir radīta izmantojot pašus dabīgākos augu ekstraktus. Ēteriskās eļļas, aromātiskie augi, vērtīgās augu eļļas - ar visu šo John Masters ir radījis vairāk kā 30 ādas un matu kopšanas produktus, kuri iekarojuši visu pasauli, un kļuvis par kulta zīmolu Amerikā, Eiropā un Āzijā. Šis ir apspriests zīmols visā pasaulē, jo to ir iecienījušas pat Holivudas zvaigznes. Vai tiešām ir šīs ažiotāžas vērta jautāsiet? Iepazīstos un iemēģinu pati!

John Masters Organics cinka un salvijas šampūns ar kondicionieri


John Masters Organics cinka un salvijas šampūnu ar kondicionieri ir teicams pretblaugznu līdzeklis. Šampūna sastāvā esošais cinks un salvija remdē galvas ādu, regulē un līdzsvaro galvas ādas taukošanos, kā arī aizsargā pret saules kaitīgo iedarbību; kviešu proteīni un augu alantoīns kondicionē matus, padarot tos mirdzošus un pakļāvīgus; jukkas un papaijas ekstrakti attīra matu saknes un ādas poras no liekajiem taukiem un atmirušajām šūnām; hlorofils mitrina un baro galvas ādu, mazinot tās lobīšanos; kumelītes ekstrakts mazina ādas jūtību un nomierina sakairinātu ādu; rozmarīna, nātru, lavandas, vītola un kosas ekstrakti uztur galvas ādu veselīgu, mazina niezi un lobīšanos. Kopjošais šampūns garantēti nesatur SLS, sintētiskas smaržvielas un krāsvielas. Saudzīgi kopj arī krāsotos matus. Piemērots visiem matu tipiem.

Universāls šampūns, kas derēs teju visām problēmām, nu labi, pārspīlēju, bet sausai, normālai un galvas ādai ar tendenci uz blaugznām - jau nu noteikti. Man PATĪK, ka šampūns ir ar kondicionieri (2-in-1) jo tas jau pēc izmazgāšanas matus padara MĪKSTUS un GLUDUS, tomēr papildus kondicionieri prasās, vismaz manos matos. Šampūnu vienu pašu tā pavisam objektīvi novērtēt ir grūti, tieši tāpēc vienmēr izvēlos komplektu un tieši tāpēc arī ražotājs vienmēr iesaka lietot komplektā. Tomēr, vērtējot  izejot no saviem svarīgākajiem kritērijiem, šampūns ir labs, tas labi puto, nevainojami attīra galvas ādu, nesaveļ un nesapinkā matus, nekairina galvas ādu. Pārējais, manuprāt, jau ir kondicioniera darbiņš!

John Masters Organics kondicionieris ar rozmarīna un piparmētras eļļām


Gaisīgas konsistences John Masters Organics kondicionieris ar rozmarīna un piparmētras eļļām matiem piešķir uzmundrinošu aromātu, padara matus viegli izķemmējamus, gludus un spīdīgus, taču ne smagus. Sastāvā ir proteīni un vitamīni, ko papildina augu eļļas: kviešu asnu eļļa atjauno matu struktūru, rīcineļļa stimulē matu augšanu, bet fenhelis veicina vielmaiņas procesus un kolagēna veidošanos. Piparmētra un rozmarīns atsvaidzina galvas ādu, piešķir uzmundrinošu aromātu un mazina ādas, kā arī matu taukošanos; sojas proteīns spēcina matu saknes, padara tos biezākus un kuplākus, kā arī mirdzošus; pateicoties kviešu aminoskābēm, mati kļūst viegli ķemmējami; kokosriekstu eļļa mitrina matus; rožu ģerānijas ēteriskā eļļa veicina šūnu atjaunošanos.

Viens VARENS kondicionieris! Viegls, mitrinošs, nogludinošs, un, pats galvenais, jātur tikai 1-3 minūtes. Ātri un teicami padara savu darbiņu. Pēc kondicioniera mati ir gludi, forši krītoši, bet ne smagi vai saplakuši, mata struktūra - taisna, gluda spīdīga. Mati tiek labi atšķetināti un tos ķemmēt ir ļoti viegli un patīkami. Tiešām KONDICIONIERIS ar lielo K. PATĪK!

John Masters Organics eļļa sausu un nepaklausīgu matu intensīvai kopšanai


John Masters Organics eļļa sausu un nepaklausīgu matu intensīvai kopšanai ir 100 % augu un ēterisko eļļu maisījums ar izteiktu matus aizsargājošu, mitrinošu un atjaunojošu iedarbību. Neticami efektīvā eļļa ir ideāli piemērota sausu un sprogainu matu kopšanai, kā arī lielisks līdzeklis sašķēlušos matu galu novēršanai. Piemērots arī krāsotiem matiem. Šis ir viens no pārdotākajiem līdzeklim, pateicoties produkta izcilajai formulai. Lavandas ēteriskā eļļa kavē matu izkrišanu; ar beta karotīnu bagātā burkānu eļļa baro matus un piešķir tiem dzīvību; rozmarīns veicina matu augšanu un piešķir tiem mirdzumu; ciedra ēteriskā eļļa mazina galvas ādas taukošanos; hohobas un linsēklu eļļas baro un mīkstina matus. Ideāli piemērots sprogainiem un krāsotiem matiem.

Interesanta matu eļļa - tā jālieto ir pavisam minimāli. TIEŠĀM! Lietošana vienkārša - saujā iepilina 1-3 pilienus eļļas, kārtīgi saberzē plaukstas, eļļu sasildot un izlīdzinot pa visu plaukstu virsmu, tad iemasē matos. Eļļu var lietot gan sausos, gan mitros matos.
Ar tām dažām pilītēm ir pilnīgi pietiekami pat GARIEM matiem. Ja ieliksi vairāk - būs par skādi, jo mati saplaks - eļļa tos padarīs smagus. Taču jā trāpa pareizā daudzumā un kārtīgi pirms tam eļļu sasilda un sarīvē plaukstās, rezultāts ir PERFEKTS! Eļļa nogludina matus, neļauj tiem elektrizēties un pūkoties, mati kļūst paklausīgāki, saturīgāki. Šī man īpaši patīk sausos matos, jo īpaši otrajā dienā, kad mati jau kļūst spuraini, iet katrs uz savu pusi, tad eļļiņa palīdz tos nogludināt un savaldīt, var pat iztikt bez taisnotāja (protams, nebūs perfekti taisni, bet, vismaz savākti gan). Man PATĪK, es vispār esmu matu eļļu cilvēks, droši vien savādāk tie tik gariem matiem nemaz nebūtu tikusi :)

Vai man patika? JĀ!
Vai es pirktu vēlreiz? JĀ! Bet noteikti kādu citu aromātu/sastāvu, jo gribās izmēģināt VISU!

Kur meklēt? Šobrīd ārkārtīgi plaši - pirmkārt jau Biotēkās (vai bio.lv), Lavandās (lavandas.lv) un, tagad arī AZETA.lv.

Cenas variē (par pamatu ņemšu Biotēku, lai gan azeta.lv šobrīd ir diezgan pievilcīgas atlaides):
Šampūns - 23,00 EUR | 236ml
Kondicionieris - 17,80 EUR | 236ml (vai 28,80 EUR 473ml)
Eļļa - 22,75 EUR | 23 ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru