12 jūnijs, 2020

Pharmaceris Emotopic līnijas JAUNUMI - viss ādas kopšanai jau no pirmajām dienām

Pharmaceris Emotopic līnijā nesen parādījās trīs jaunumi - krēmīgā dušas želeja, fantastisks šampūns un aizsargkrēms. Jāsaka gan, ka jaunumi mani nepārsteidza - tie ir tieši tik pat fantastiski kā teju VISS, kas mēģināts. Šie nolikti lietošanā meitiņai, jo tie fantastiski, bet tik saudzīgi paveic savu darbiņu. Vienkārši perfekti.
Āķis lūpā un noteikti būs jāpērk vēl, bet - vairāk par tiem lasi tālāk!



Emotopic ir specializēta produktu līnija, kas paredzēta ikdienas kopšanai sausai, ļoti sausai, dehidrētai un jutīgai āda, kas ir pakļauta niezei un kairinājumam, kā arī ādai ar atopisko dermatītu. Bet es teikšu - ne tikai, arī mazuļa jūtīgajai ādai un vienkārši tiem, kam gribās maksimāli maigu un patiešām kopjošu kosmētiku. Pateicoties sinerģiskai aktīvo vielu iedarbībai, produkti intensīvi baro ādu un atjauno ādas mitruma līmeni, padarot to mīkstu un elastīgu. Produkti nodrošina efektīvu ādas aizsardzību un veselīgas ādas komfortu jebkurā vecumā. Dabiskās eļļas ar pierādītu medicīnisko efektivitāti, kas iekļautas produktu līnijā, stiprina ādas lipīdu slāni, nodrošinot ādas struktūras pareizu darbību jau no pirmās dzīves dienas jaundzimušajiem, bērniem un pieaugušajiem.



PHARMACERIS E EMOTOPIC KRĒMĪGA DUŠAS ŽELEJA


Mitrinoša un barojoša dušas želeja ķermeņa mazgāšanai Lietošanai jau no 1. dzīves dienas, kā arī ikdienas lietošanai jutīgai, sausai, raupjai ādai ar noslieci uz kairinājumu, niezi un dedzinošu sajūtu. Rapšu eļļa, pateicoties tās unikālajām barojošajām un nomierinošajām īpašībām, palīdz atjaunot ādas dabisko, fizioloģisko līdzsvaru. Apvienojumā ar kaņepju eļļu, želejas sastāvā ir daudz neaizvietojamās taukskābes - linolskābe un alfa-linolēnskābe ar eļļojošām īpašībām, kas sniedz augstu efektivitāti rūpēs par sausu un atopisku ādu, atjaunojot komforta sajūtu un novēršot “savilktas ādas”sajūtu un raupjumu. Vitamīns E atjauno ādas dabisko hidrolipīdo aizsargslāni, pasargājot to no apkārtējās vides faktoriem.

Tā ir ļoti maiga, bet bagātīgi un krēmīgi putojoša dušas želeja, kas tiešām patīkami mazgā, nesausinot un nesavelkot ādu. Lielākie plusi - ērtais pumpītis, milzīgais tilpums un ādai draudzīgā formula. 
Man patīk, lietoju to pamatā meitiņai un šad tad pati. Noteikti ir vērts cilvēkiem ar tiešām problēmu (piemēram, dermatītu), vai ģimenēm ar bērniem :)

PHARMACERIS EMOTOPIC FIZIOLOĢISKS, MITRINOŠS ŠAMPŪNS


Šampūns ikdienas lietošanai jutīgai, sausai un kairinātai galvas ādai jau no pirmās dzīves dienas. Fizioloģisks, mitrinošs šampūns galvas ādas līdzsvara atjaunošanai. Ieteicams, lai mazinātu pārmērīgu galvas ādas sausumu un kairinājumu bērniem, pieaugušajiem un cilvēkiem ar atopisko dermatītu. Ārkārtīgi maiga formula, kas nekairina acis. Īpaši maigais un putojošais šampūns ir saderīgs ar ādas fizioloģisko pH līmeni, tas nodrošina dziļu, bet maigu galvas ādas un matu attīrīšanu, nebojājot epidermas hidrolipīdo slāni. Bio-aktīvais D-pantenols un betaīns nodrošina optimālu galvas ādas mitrināšanu, kā arī aizsargā to no kairinājumiem, pārmērīga sausuma un lobīšanās. Šampūns samazina niezi un novērš atkārtotu galvas ādas sausuma parādīšanos. Kumelīšu ekstrakts samazina pastiprinātu jutīgumu pret ārējās vides faktoriem, tai pat laikā atjaunojot galvas ādu un stiprinot matus. Šampūns nomierina ādu un mazina kairinājumu. Īpaši maigā un attīrošā formula novērš kairinājuma sajūtu acīs. Šampūns nerada smaguma sajūtu matos, nesaplacina tos, izlīdzina un padara tos maigus un zīdainus.

Šis man ir favorīts. Īstenībā jau meklēju jaunu iepakojumu, bet aptiekās ir izķerts. Lietoju meitiņai, bet esmu pamēģinājusi arī pati - intereses pēc. Un man tiešām patika. 
Šampūnam ir perfekta tekstūra - tas ir pilnīgi šķidrs, bet tiek dozēts putu veidā - līdz ar to uz galvas jau nonāk putās, to ir viegli ieklāt matos un nav daudz jāpūlas, lai to saputotu. Super ērti tas ir manai meitiņai. Samitrinu matus, ielieku šampūnu, saputoju visus matus un var skalot. Tas ir vienreizēji ātri un ērti, jo mums bērna galvas mazgāšana, pagaidām, ir tāds liels pārbaudījums visai ģimenei :D  Šo es IESAKU, IESAKU, IESAKU, ja vien vari noķert.


PHARMACERIS E EMOTOPIC EMOLIENTU AIZSARGKRĒMS

Emolientu aizsargkrēms sejai un ķermenim ādas raupjuma un kairinājumu novēršanai. Ikdienas lietošanai jutīgai, sausai un ļoti sausai sejas un ķermeņa ādai ar noslieci uz kairinājumiem un alerģisku reakciju. Piemērots arī ādas pasargāšanai pret apkārtējās vides faktoriem (sals, vējš, sauss gaiss). Ieteicams lietot arī profilaktiski uz veselas ādas. Krēms apgādā ādu ar trūkstošajiem keramīdiem un lipīdiem, nodrošinot optimālu mitrumu, barošanu un izlīdzināšanos epidermā. Tas sniedz tūlītēju un efektīvu kairinājuma un ekzēmas mazināšanos, manāmi uzlabojot ādas stāvokli. Droši lietojams jau no 1. dzīves dienas.

Perfekts krēms mazajiem, dermatīta skartai ādai un dezinfekcijas līdzekļu kairinātām rokām. PĀRBAUDĪTS! Krēms fantastiski mīkstina, mitrina un baro ādu, to nomierina un atjauno. Lieliski gan bērnam, lai mitrinātu ādiņu, gan arī lielajiem pēc šī trakā roku mazgāšanas maratona.

Pharmaceris kosmētiku meklē aptiekās  un internetā, piemēram, internetaptieka.lv (kur šobrīd ir jauka 20% atlaide), vai azeta.lv

Cenas:
Dušas želeja - 19,14 EUR | 400ml
Šampūns - 15,39 EUR | 200ml
Aizsargkrēms - 11,38 EUR | 75ml

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru