17 jūnijs, 2020

JAUNAIS Institut Esthederm Photo Reverse aizsargrēms ar TONI! Aizsargāta un dabīgi skaista āda BEZ pigmentācijas plankumiem.

Institut Esthederm ir JAUNUMS - Photo Reverse tonēts ļoti augstas aizsardzības fluīds sejai ar pigmentācijas plankumiem. Tas ir saules aizsargkrēms, kas pilnībā pasargā ādu no saules stariem, taču tonētā formula piešķirs skaistu iedeguma efektu, lai izskatītos patiešām burvīgi šajās saulainajās vasaras dienās.



Photo Reverse ar toni ir augstas aizsardzības saules līdzeklis, kas vienlaikus nodrošinās aizsargājoša, kopjoša un dekoratīva līdzekļa īpašības. Tas ir universāls dienas krēms, kas radīts īpaši dāmām, kuras mērķtiecīgi cenšas atbrīvoties no pigmentācijas plankumiem un nevēlas vai kādu iemeslu dēļ nedrīkst sauļoties (saules alerģija vai nepanesība, medikamentoza terapija, pēc estētiskām procedūrām, utt.).

Jaunais Photo Reverse krēms ar toni ir četri vienā:
  1.  saules aizsarglīdzeklis ar ļoti augstu aizsardzību pret UV stariem (UVA + UVB) un zilo gaismu; 
  2. pretpigmentācijas līdzeklis, kas pavērš pigmentācijas procesu pretējā virzienā, bloķējot melanoģenēzes (melanīna veidošanās) procesu, izlīdzina ādas toni un uzlabo dabisko mirdzumu, pateicoties patentētai tehnoloģijai; 
  3. pilnvērtīgs mitrinošs dienas kopšanas krēms, kas bagāts ar antioksidantiem un nomierinošām vielām, kas stimulē ādas dabiskos aizsargmehānismus un uzlādē ar enerģiju; 
  4. dekoratīvās kosmētikas līdzeklis, kas darbojas kā viegls tonālais krēms un nodrošina vienmērīgu pūderkrēma efektu.

Photo Reverse aizsargrēms Latvijā pieejams vienā tonī - medium. Sākotnēji biju ļoti bažīga vai tonis man nebūs pa tumšu, jo, izvēloties tonālos krēmus, vienmēr skatos uz neitrālajiem toņiem, kas ierakstās gaišāko toņu sarakstā.
Bet biju pārsteigta, cik veiksmīgi tonis pielāgojas ādai, un, uzklāts ne pārāk bagātīgā kārtā, tas ļoti labi izskatās pat uz manas ļoti gaišās ādas.
Tomēr, ja gadījies, ka krēms ir uzklājies pārāk biezā kārtā un tonis šķiet pa tumšu - to pavisam nedaudz pašķaidu ar parasto, augstas saules aizsardzības krēmu. Rezultāts ir perfekts, vienmērīgs, un mana āda ne reizi šovasar nav apdegusi. 


Man ļoti patīk krēma tekstūra - tā ir bieza un labi sedzoša, bet tas klājas labi un izlīdzinās vienmērīgi. Uzmanīgākam jābūt ar izlīdzināšanu ap uzacīm, un zonu, kas pieguļ matiem. Taču, kad piešauj roku - viss sanāk skaisti, vienmērīgi un dabīgi. Un, lai gan krēms ir visai biezs, tas labi uzvedas uz ādas - nav smagnējs, nepadara ādu taukainu un nenosprosto poras. Gluži pretēji - šķiet krēms forši mitrina un mīkstina ādu. Pie tam mans negantais pigmentācijas plankums uz deguna ir palicis krietni gaišāks un mazāk uzkrītošs, protams, par ko man ir vislielākais prieks. 


Man nu ļoti patīk. Un, vai ziniet, šovasar tonālo krēmu (klasiskā izpratnē) es vispār neesmu lietojusi - ikdienā patiešām lieliski noder Photo Reverse tonētais ļoti augstas aizsardzības fluīds.

Institut Esthederm produktus meklē Institut Esthederm skaistumkopšanas institūtā Berga Bazarā, labākajās Latvijas aptiekās un internetā - teju visās interneta aptiekās.


Cena jaunajam Institut Esthederm Photo Reverse tonētajam aizsargrēmam ir ap 65 EUR.


Vairāk informāciju meklē www.esthederm.lv

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru